-
19.Haziran.2011, 15:56
Ray Ray Oyuna Benchten Gelebilir
Ray Allen, eğer Jeff Green'in kendisinin yerine ilk 5'e yerleştirilmesi hâlinde, bundan herhangi bir rahatsızlık duymayacağını söyledi.
Ray Allen : " Takımıma faydalı olduktan sonra hangi rolde olduğumun önemi yok. Eğer Jeff'in (Green) ilk 5 başlaması onu daha verimli hâle getirecekse, benchten oyuna girmek benim için sorun değil. Ben, onun olabileceğinin en iyisi olmasını istiyorum. "
" Bazı veteran yıldız oyuncular için benchten oyuna başlamak tuhaf bir durumdur. Biliyorum, biz Allen Iverson'la aynı jenerasyonda olduğumuz için biz de onun gibi yakın zamanda oyuna benchten girme durumuna düşebiliriz. O, oyuna benchten girmeyi istemedi; ancak, bence oyuna kimin başladığından; kimin bitirdiğinden çok daha önemli olan şey oyunu kazanmaktır. Biz kazanan bir takımız, bizim en önemli görevimiz maçı kazanmak, bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız. "
" Ben kazanmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl normal sezondaki derecemize baktım; 60 galibiyetimizin olmadığını görmek üzücüydü. Ancak, bu seneki hedefimiz 60 galibiyet barajını geçmek olmalı. Evsahibi avantajına sahip olmak, Play-Off'lar için çok önemli. "
NBATRKY
Mesaj Yetkileri