1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Problem adam Arsenal yolunda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yetenek avcısı menajeri Arsene Wenger, Gunners taraftarlarına verdiği "tecrübeli oyuncu transferi" sözünü yerine getirmek istiyor.

19 Haziran 2011 Pazar - 19:53
    Sporx.com dış haberler

Tecrübeli hocanın Newcastle united'ın orta saha oyuncusu Joey Barton'u transfer etmek için girişimlere başlanılmasını istediği belirtildi.

İngiltere medyasında çıkan haberlere göre gelecek yıl Newcastle ile sözleşmesi sona erecek olan Barton için Londra ekibinin 12 Milyon Pound'u gözden çıkardı.

Geçtiğimiz sezon Newcastle'dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Barton, "4 yıldır buradayım ve bütün ailem bu şehirde yaşıyor. Newcastle ile 7 senelik bile sözleşme imzalarım ve ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak bana Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımı teklif eden bir kulüp olursa bunu değerlendirebilirim" ifadelerini kullandı.

İngiltere'de karıştığı olaylardan dolayı "sabıkalı futbolcu" konumunda bulunan Joey, geçtiğimiz yıl Aston Villa maçında attığı gol sonrası Nazi selamını andıran sevinciyle tepki çekmişti.

Özellikle o dönem Nazi lideri Hitler'e benzeyen bıyıklarıyla da dikkatleri üzerinde toplayan Barton olaylı gol sevinci sonrası Ada medyası tarafından topa tutulmuştu.

Gelen tepkiler sonrası açıklamalarda bulunan Barton ,"Ben Nazi değilim. Yanlış anlaşıldım" demiş ve bıyıklarını kesmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Barton kendini baya aştı gibi son 2 senede psikolojik olarak. Düzelmiş gerçekten. Bu haliyle gayette yararlı olur Gunners'a...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri