bu sene de affetmişizama olsun dediğin gibi gün gelir bu hesap görülür
bu sene de affetmişizama olsun dediğin gibi gün gelir bu hesap görülür
Lig baya çekişmeli devam ediyor.
Abi FM'in adaleti işte. Umarım seneye daha iyi olacaz.
FM izin verseydi eleyecektik.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Ligteki çekişmeye son vereceğiz gibi. Trabzon deplasmanını geçersek aradaki fark 8 puan olacak Trabzon ile.
İnşallah.
TariboWest
Seneye artık![]()
* Maçlar son hızda ve spiker konumda oynanmıştır.
Ligde son hafta Bursa ile en kötü beraber kalmamız lazım. Çünkü ikili averajda Galatasaray önde. Ama büyük aksilik olmazsa şampiyonuz. Türkiye Kupası finalinde de Beşiktaş ile oynayacağız.
TariboWest
Jet gibi ilerliyon Ümit hergün 1 sezon bitiyorligde bile çekişme var ama alırsın bence...
Ümit hocam unutma bu sezon bana bir wonderkid regen sözün var![]()
Avrupa'da kupa alabilmek için oynadığımdan elenince maçları hızlı oynuyorum. O yüzden bitiyor. Şampiyonluğu aldık.
Hocam ben Serdar Gürler ve Gökhan Töre'yi senin için aldım. Sen hem regen hem de wonderkid dememiştin. Sadece gelecek vaadeden ileriye dönük isim al demiştin. Ben de aldım. O söz geçen sene içindi. Ayrıca dün dündür bugün bugündür.![]()
TariboWest
Bolu napıyor orda![]()
STSL 34. Hafta
Şampiyon Yine Değişmedi. 4 yıldır olduğu gibi...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
STSL Ödüller
ZTK Final
30 yıl daha bekleyeceğiz gibi.2 yıl oldu kaybediyoruz kupayı.
Tesisleşmeye devam ediyoruz.
Finans için yaptığımız tespitlerin ne kadar doğru olduğu da ortada. Geçen sezon bu anlarda gelirlerimizde 40.000.000 € zarar vardı. Şu an ise 28.000.000 € kardayız. Ayrıca 57.000.000 transfer bütçemiz, 15.000.000 € da kullanılmayan maaş bütçemiz var.
TariboWest
ümit ambargo koydun yeter gari..
Bencede... Abi artık kupa istiyoruz Avrupa'da
bırak default 4-1-2-2-1'i yahu yoksa alamıcaz
![]()
Yeni sezondaki bütçemiz belli oldu.
Sizlerin de artık Avrupa'da kupa istediğiniz belli. O zaman kadro kalitesini arttırıp şampiyon olmak lazım. Bunun için finansı yine zorlayacağız ama bu sene son. Olmazsa daha da ŞL için uğraşmam. Regenlerle birlikte yeni jenerasyon oluşturacağım.
TariboWest
yolun açık ola
Fazla zorlama abi finansı yine dağılmayalım![]()
Yeni sezonda başarılar.
Bu sezon iyi para vermişler sana,takımın kalitesini artırabilirsin.
Bekelemedeyiz abi![]()
Öncelikle gidenler
Yabancı sınırlamasından dolayı Kaboul, Sissoko ve Romero ile yolları ayırdık. Kaboul'u 3.8 m € ya, Romero ve Sissoko'yu ise bedavaya almıştık. İyi bir kar elde ettik. Ayrıca yaşları 30'u geçen Bekir, Topuz, Selçuk İnan ve Koray Arslan ile de yollarımızı ayırdık. Devre arası Atl. Madrid'in sözleşmesi kabul eden Emenike de takımdan ayrıldı. Batuhan da gelişim kaydedemediği için takımdan ayrıldı.
TariboWest
Büyük transferler bekliyoruz.
Cesar Azpilicueta Fenerbahçe'de
Connor Wickham Fenerbahçe'de
TariboWest