Gerçekten çok iyi Neymar transferi de güzel neredeyse şampiyon olacaksınyalnız önündeki maçlar zorlu umarım minimum puan kaybıyla çıkarsın o maçlardan
![]()
Gerçekten çok iyi Neymar transferi de güzel neredeyse şampiyon olacaksınyalnız önündeki maçlar zorlu umarım minimum puan kaybıyla çıkarsın o maçlardan
![]()
EPL 29. Hafta
Lig Lideri Elimizden Kaçtı !
Maç boyunca tek pozisyon bile vermedik. 2 puana yazık oldu. Geriye kaldı 3 ciddi sınav.
Ben hala ümitliyim![]()
Abi sen benden fazla umutlusun vallahi![]()
Hocam bu sene şampiyonluk bekliyoruz![]()
Bu sene ne şampiyonluğu yahuBenim umudum yok o konuda. ilk 5 yeterli bize
![]()
ilk 3'te yer alabilirsin diye düşünüyorum.Şampiyonluk gelirse çokta güzel olur.
EPL 30. Hafta
EPL 31. Hafta
EPL 31. Hafta Sonucu Puan Durumu
Manu ve Tottenham'ın son haftada aldıkları yenilgiler benim de şampiyonluğa olan inancımı arttırdı
İyi geceler...
Liverpool deplasmanından puan almamız lazım. İnşallah galip ayrılırız![]()
İlk 7'de bitirmeyi garantilemişiz![]()
Resimleri bir ben mi göremiyorum?![]()
Ben de göremiyorum şuan yükleresimden kaynaklanan sorun![]()
EPL 32. Hafta
2-0 öndeyken oyun kitlenip kapandı. 2. kez yapmaya kalktık adamlar 9 kişi kaldı. Son dakikalarda yüklenirken 1 top direkten döndü karşı karşıya kaçırdı Neymar. Kısmet değilmiş sağlık olsun.
Bu arada resimleri tinypic'e upload ettim.
Şampiyonluğa inanıyoruz.![]()
Neymar 4 hafta yok.. En önemli yere geldiğimizde takımdan eksik olacak..
Ben inanmıyorum Murat![]()
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 20.Haziran.2011 at 15:40
İnanılmaz gerçekten resimleri göremiyorum ama nasıl sonuçlar alındı çok merak ettim şampiyonluk gelirse gerçekten çok enteresan olur ama gelmezse de canını sıkma
Neymar'ın eksikliği kötü olmuş![]()
Emir şampiyon olacağına inanıyorum. Neymar'ın yokluğu da hissedilecek. Umarım diğer oyuncular da şampiyonluğa inanır ve şampiyon olursun.
TariboWest
Liverpool maçı kötü olmuşNeyse artık 6da6 yapmamız lazım.
![]()
EPL 33. Hafta
Takım gerçekten şampiyonluk inancıyla oynadı ve harika bir oyunla kazandık. İstatistiklerden de belli oluyor bu
Bolton kendi evinde Tottenham ile 2-2 berabere kaldı. CCC sayısında 4-1 Bolton önde bitirmiş
Şimdi sırada Chelsea maçı var.. Kaybedersek şampiyonluk hayal olur. Hedef onları Upton Park'a gömmek !
Şimdi maça giriyorum. Tottenham deplasman'da Arsenal ile oynayacak. Bu derbiden umudum çok![]()
Harika gerçekten heyecanlı bir lig sonu seni ve bizleri bekliyor ama söylemek istediğim bir şey var sen de zaten böyle düşünüyorsundur da eğer şampiyon olamazsan sakın moralini bozma sonuçta west ham gibi bir takımı ilk sezonda şampiyon olabilicek duruma getirmen bile çok büyük başarımaçları bekliyorum
Bu arada FA Cup noldu?
Heyecanla maç sonucunu bekliyoruz biz de hocam.![]()
Haydi Emir![]()
İşte bu be süpersinŞaşırtmadı yenmemiz... kalan maçlarını koyar mısın sorun olmazsa merak ettim bir de FA Cup'ta ne oldu onu da kaçırdım sanırım
Ben dememişmiydimSüpersin.
![]()
Onların SS'sini koymadım ama yazmıştım 2. yarının başlarında. İlk maç 1-1 berabere kaldık 2. maçı asistana verim 4-2 yenilmişElendik yani daha ilk turda.
Aston Villa (A)
Blackpool (H)
City (A)
Sunderland (H)
Manchester Utd. ;
Everton (H)
Birmingham (H)
Stoke (A)
Wigan (H)
Tottenham ;
West Brom. (H)
Everton (H)