-
20.Haziran.2011, 17:42
Terry, Formasının Emekli Edilmesini İstiyor

Son şampiyon Dallas Mavericks’in altıncı adamı Jason Terry, oyunculuk kariyerini noktaladıktan sonra #31 numaralı formasının emekli edilmesini istediğini söyledi.
2003-2004 sezonundan bu yana Dallas Mavericks kadrosunda yer alan 34 yaşındaki Jason Terry, organizasyon için mücadelesini sürdürmek istediğini söylerken, “Her zaman mütevazi olmaya çalışıyorum. Sonuçta kazanmaya aç bir oyuncuyum ve bu nedenle de bana verilen görevi en iyi şekilde yapmayı amaçlıyorum. Takım arkadaşlarım ve antrenörlerim de bunu biliyorlar. Şimdi tek istediğim formamı tavada emekliye ayrılmış şekilde görmek. Çünkü ben bu organizasyona katıldığım günden bu yana sadece bir oyun kurucudan daha fazla katkı yaptığımı düşünüyorum” dedi.
Dallas Mavericks’te bu sezon 82 maçın 10’unda ilk beş başlayan Jason Terry, 15.8 sayı- 1.9 ribaund- 4.1 asist ortalamaları yakalamıştı.
T-Wolves’un Gözü Larry Brown’da

Minnesota Timberwolves Genel Menajeri David Kahn’ın, antrenör Kurt Rambis ile yeni sözleşme imzalamasına karşın Larry Brown’ı takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
Son olarak Charlotte Bobcats’te görev yapan ve takımdan ayrıldıktan sonra dinlenmeye koyulan tecrübeli antrenörün ismi Minnesota Timberwolves ile anılmaya başlanmıştı. Küçük bir basketbol şehri olan Minnesota’da GM David Kahn’ın uzun bir süredir gündeminde olan Larry Brown’ın, antrenör Kurt Rambis’in görevde olduğu sürece masaya oturmaya sıcak bakmayacağı kaydedildi.
Takım Sahibi Glen Taylor’ın da takımın başına geçmesini istediği Larry Brown için GM David Kahn ile görüşeceği ve halen görevde bulunan Kurt Rambis’in son durumunu da gözden geçireceği ifade edildi.
Bulls’ta Gündemin İlk Sırasında Howard Bulunuyor

Orlando Magic’te kalması beklenmeyen Dwight Howard için ilk ciddi teklifin Chicago Bulls’tan geldiği belirtildi.
Derrick Rose’un yanına bir süper yıldız dahil etmek isteyen Bulls Genel Menajeri Gar Forman’ın, Carlos Boozer, Joakim Noah ve 2011 darftındaki 28.sıra seçimini Orlando’ya teklif ettiği iddia edildi. Florida ekibinin bu takas paketini kabul etmesi durumunda Howard ile birlikte Orlando’nun yedek forveti Ryan Anderson’ın da Chicago Bulls yolunu tutması bekleniyor.
Orlando Magic’in süper yıldızı için Toronto Raptors ve Memphis Grizzlies da devrede olan takımlar arasında yer alıyor.
Mesaj Yetkileri