Sayfa 296 / 480 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
8,851 ile 8,880 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

  1. #8851
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Beşiktaş'ın 3.kaleci almaya ihtiyacı yok bence.Bu kadar kaleci aramaya gerek yok. Rüştü ve Cenk gibi 2 önemli kaleci var kadroda. 2'sinin aynı anda sakat olması çok ekstrem bir durum olur. Öyle birşey olsa dahi altyapıdan bir kaleci oynatılır en kötü durumda. Altyapı kalecisinin de Serdar'dan büyük eksiği yoktur heralde.

  2. #8852
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Kaynağa da bakmak lazım tabi haberi okurken. Bu sebepten, kaleci alınması gerektiği halde gurur yapılmaz heralde. Sonuçta geleceği takım F.Bahçe değil, G.Birliği. Hem öyle bile olsaydı gereksiz bir durum olurdu.

  3. #8853
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    1-2 haftadır buraya yazmıyorum bence biz gerekli transferi bitirdik artık gerisi gidecekler ve teferruat transferler ama bi Bosingwa gelirse hiç şaşırmam
    eto'o bitmiş.

  4. #8854
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Hilbert gidip Bosingwa gelebilir.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  5. #8855
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Gidecek ve kalacakları belirledi

    Amerika'daki tatili biten Tayfur Havutçu dün İstanbul'a döndü, ayağının tozuyla Başkan Demirören'le durum değerlendirmesi yaptı. Genç hoca, kadronun 24 kişiye indirilmesini istedi.

    Beşiktaş'ta tüm transferler yeni sezon hazırlıkları öncesinde başarıyla noktalanırken Başkan Yıldırım Demirören, "Artık top hocamız Tayfur Havutçu ve futbolcularda" açıklamasını yapmıştı. Amerika'daki tatilinin ardından dün Türkiye'ye dönen Tayfur Havutçu da zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Başkan Yıldırım Demirören'le bir görüşmede bulunan genç teknik adam, kadronun 24 kişiye indirilmesini istedi.

    Böylece kadroyu çok daha iyi kullanabileceğini dile getiren Havutçu, "Takım içerisindeki rekabet artacak. Ayrıca tüm futbolculardan da iyi faydalanabileceğim. 24 kişilik kadro bize yeter" ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım Demirören'e bir liste sunan Havutçu takımda kalacak, gidecek ve kiralanacak oyuncuları belirledi. Transferler için Başkan'a teşekkür eden Havutçu, kaleci transferi olmazsa da altyapıdan genç bir isimle yola devam edebileceklerini sözlerine ekledi.

    Tayfur Havutçu'nun planlarında gençler önemli rol oynuyor. Beşiktaş ile 1 senesi opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan başarılı çalıştırıcı, geleceğin de planlarını yapıyor. Bu yüzden özellikle altyapıdan gelen gençlere büyük önem veriyor. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen yeni sezonda gençlere şans vermenin zor olacağına inanan Havutçu, A2 takımdan yetişen isimleri kiralık olarak gönderip, gelecek sene için hazır bir şekilde geri almayı düşünüyor. Özellikle Onur Bayramoğlu, Cumali Bişi, Atınç Nukan, Doğukan Pala gibi oyunculara çok güvenen Havutçu, gençleri Bank Asya Ligi'ndeki takımlarda bir sene oynatıp, gelişimlerini görmek istiyor.

    Yönetimin de bu projeye çok olumlu baktığı ve bir kaç takımla görüşmelerin şimdiden başladığı dile getirildi. Yeni sezonda Necip'e daha çok şans tanımayı planlayan Havutçu, transfer edilen genç gurbetçilerden de çok şey bekliyor.

    Kara Kartal'da en çok merakla beklenen konu da gidecek isimler... Bu konudaki net kararını da veren Tayfur Havutçu, çalışmak istemediği oyuncuları da yönetime bildirdi. Futbolundan çok özel yaşamıyla gündemde kalan ve özellikle Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartla tepki toplayan Matteo Ferrari 'gidecekler' listesinin ilk sırasında... Başkan Yıldırım Demirören'in, 'İstanbul'da tatil yapıyor' dediği İtalyan yıldızın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca
    Rodrigo Tabata için de Katar takımı Al Rayyan'la görüşmeler devam ediyor. Filip Holosko ve Michael Fink de gelişmeleri yakından takip ediyor ve bir yandan da takım arıyor.

    Nobre inat ediyor
    Tayfur Havutçu'nun raporu doğrultusunda Siyah-Beyazlı yönetim, yerli statüsünde oynayan Mert Nobre'yi de transfer listesine koydu. Sadece Mersin İdman Yurdu'nun istediği Nobre, yıllık 2 milyon 200 bin Euro'luk kazancı nedeniyle kadro dışı da kalsa Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyor. Nobre'nin 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

  6. #8856
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Nobre gene bizde kaldı

  7. #8857
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Quote Originally Posted by vego View Post
    Nobre gene bizde kaldı
    Aynen Oğul ya Kurtulamadık gitti :/

  8. #8858
    Nesil
    2010
    Yer
    İzmir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,017

    Default

    Genç Kartal ın swf ler boşa gitti

  9. #8859
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Neyse dursun bir tarafta.Kontratının son senesi zaten.Mersin 200-300 bin eurosunu verip alacağına tamamını biz verelim maaşını dursun bir yanda.

  10. #8860
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Nobre yi göndericeksin A2 takıma bütün sezon orada idman yapsın. Yattığı yerden aLsın parasını. Oynamaya çaLışarak para aLacağına oynamayarak yattığı yerden bize zarar vermeden aLsın bari.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  11. #8861
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Cenk Tosun Beşiktaş'a geliyor mu?

    Bugün basında çıkan "Beşiktaş Cenk Tosun için resmi teklif yaptı" haberlerinin ardından Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl HABER1903'e açıklamada bulundu.

    Kızıl yaptığı açıklamada;

    " Gazeteler haber bulamayınca böyle garip haberler yapıyor. Spor Toto Süper Ligde en iddialı takım kadar bizim bu yarışta iddiamız vardır. Biz Cenk Tosun'u satmayı düşünmüyoruz. Çıkan bu haberler kesinlikle asılsızdır " diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

  12. #8862
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    “Nobre'den vazgeçtik“

    Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu prensipte anlaştığı Beşiktaş'lı Mert Nobre'den vazgeçtiklerini açıkladı.

    Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı HABER1903'e yaptığı açıklamada;

    " Nobre ile konuşurken Beşiktaş Kulübü ile her hangi bir sorununun kalmadığını dile getirmişti. Bugün Nobre'ye 25'inde kampa gideceğimizi ve sorunlarını halletmesini rica ettik. O da bizlere kulübü ile olan sorunlarını çözemediğini dile getirdi. Bizlerde bugünden itibaren Nobre'den vazgeçmiş bulunuyoruz " diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

  13. #8863
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    "Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız"

    Trabzonspor eski yöneticilerinden ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, HABER1903’e Beşiktaş’ın transferlerini ve transfer sezonunu değerlendirdi.

    Ağaoğlu, Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Diego Forlan'ı Beşiktaş transfer edemedikten sonra Galatasaray'ın bu oyuncuyu kadrosuna katamayacağını vurguladı. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni sezon için isabetli transferler yaptığını söylerken, Egemen Korkmaz ve Ersan Adem Gülüm gibi isimlerin üst düzey oyuncular olduğunu dile getirdi.

    - EGEMEN VE ERSAN ÜST DÜZEY DEFANS OYUNCULARI -

    Beşiktaş'ın yeni sezon için isabetli transferler yaptığını söyleyen Ali Ağaoğlu; “Egemen sakatlanana kadar Trabzonspor’a çok şey verdi ve iyi bir stoper. Trabzonspor’la neden anlaşma yenilemedi bilmiyorum ama Milli takım düzeyinde bir stoper ve Beşiktaş isabetli bir transfer yapmış oldu. Ersan Gülüm’de Beşiktaş’ta ve bu transfer açıkcası sıkıntılı oldu. Galatasaray nedense bu sene hep Trabzonspor ve Beşiktaş’ın talip olduğu oyunculara talip oldu. Beşiktaş Forlan’ı istiyor, hemen Galatasaray’da istiyor. Trabzonspor Selçuk ile kontrat yenilemeye çalışıyor, yine Galatasaray ortaya çıkıyor. Ersan Gülüm transferinde de öyle oldu ama Ersan’ın fikri önemliydi burada ve Beşiktaş çok kaliteli bir stoper kazanmış oldu. Neresinden bakarsak bakalım Ersan Türkiye’de 10-15 oyuncu sayacak olursak bunların içinde yer alır. Defansın göbeğinde iki yerli stoper oynayacak olması bence büyük avantaj. Çünkü Tayfur hoca, diğer mevkilerde yabancı oyuncu kullanımı yapabilir. Beşiktaş, defansını sağlama aldı ve güçlendirdi. Ben hep söylerim zaten arkanı sağlama alacaksın. Beşiktaş defansif anlamda çok çok iyi işler yaptı diyebiliriz. “ dedi.

    - FORLANI BEŞİKTAŞ ALAMADIYSA, SİZ HİÇ ALAMAZSINIZ -

    Beşiktaş'ın Forlan'ı transfer edemediyse Galatasaray'ın bu oyuncuyu kadrosuna katamayacağını vurgulayan Ağaoğlu; “Bebe’yi açıkcası çok fazla bilmiyorum. Yetenekleri ve kapasitesi nedir? Ne kadar kriatif bir oyuncu fikir yürütmem doğru değil. Beşiktaş’ın zaten mevcut kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadrodur. Nobre ve Bobo forvet bölgesinde ayrılanlar ama yerlerine gerekli takviyeler yapıldı diye düşünüyorum. Beşiktaş zaten geçen sene de çok iyi bir kadroya sahipti. Bu sene zaafları olduğunu düşündüğü yerlere de etkili transferler yaptı ve şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna geldi. Hücum hattına Forlan gelseydi, açıkcası çok iyi olurdu. Zaten ben Galatasaray’dan dostlarıma da söyledim. Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız dedim.” diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

  14. #8864
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Bosingwa hocasını bekliyor

    Beşiktaş Chelsea'nin yıldız futbolcusu Jose Bosingwa için Chelsea Kulübünün yeni teknik direktörünün vereceği raporu bekliyor.

    Serdal Adalı'nın bu transfer ile yakından ilgilendiği ve Chelsea Kulübünden gelecek cevabı beklediği öğrenildi.

    Öte yandan Galatasaray'ın da Jose Bosingwa için devreye girdiği ve menajerler yolu ile Chelsea Kulübü ile temasa geçtiği gelen haberler arasında.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

  15. #8865
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    "Olursa Sinan olur"

    Serdal Adalı, basında çıkan kaleci transferi haberleri hakkında net konuştu...

    G.Birliği’nin tecrübeli eldiveni Serdar Kulbilge ile kesinlikle ilgilenmediklerinin altını çizen başarılı yönetici, Sinan Bolat konusuna da açıklık gelirdi. Gurbetçi file bekçisinin yüksek maliyeti yüzünden bu transferi şimdilik askıya aldıklarını belirten Adalı, Sinan’da ortak bir noktada buluşulmaması halinde eski eldivenleri Korcan’ı yeniden kadroya dahil edebileceklerini belirtti. İşte asbaşkan Serdal Adalı’dan inciler:

    “SERDAR Kulbilge Türkiye şartlarında iyi kaleci ancak şu an gündemimizde yok. Bizim asıl hedefimiz Sinan Bolat’tı.. Ancak bu oyuncunun kulübü Standard Liege hem yüksek bir bonservis istiyor hem de oyuncunun yıllık alacağı bizim düşündüğümüzden çok fazla.. Eğer onların istediği rakamlara çıkarsak bütçemiz sarsılır ve takımdaki dengeler altüst olur.. Belçikalılar teklif ettiğimiz rakamlara inmezse biz de kaleci almayız.

    ‘KORCAN DÖNER’

    BU konuda bir alternatif de eski kalecimiz Korcan Çelikay.. Ligin son haftasında Sivas-F.Bahçe maçında yediği goller yüzünden eleştirildi ancak her kaleci hata yapar.. Sonuçta o maçta Volkan Demirel de benzer bir gol yedi.. Eğer Korcan da olmazsa alt yapıdan bir isme yöneliriz. Rüştü ve Cenk’e güveniyoruz. Takıma katılacak genç bir kaleci onlara iyi bir alternatif olur.”

    Adalı-Havutçu zirvesi

    TRANSFER çalışmalarını büyük ölçüde noktalayıp, gerekli bölgelere nokta atışı yapan ve yeni sezon hazırlıkları için gün saymaya başlayan Beşiktaş’ta Asbaşkan Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu dün bir araya geldi. Şu ana kadar transfer edilen oyuncuları değerlendiren ikilinin gündeminde takımdan yollanacak isimler vardı. Genç teknik adam Havutçu, sorunlu futbolculardan Ferrari’yi takımda görmek istemediğini yinelerken bazı futbolcuları kiralık olarak elden çıkartıp yabancı kontenjanındaki şişkinliğin önüne geçilmesi gerektiğini belirtti. Havutçu’nun ayrıca Fernandes’in alınması konusunda yönetime baskı yaptığı gelen haberler arasında.
    Haber Kaynağı: Vatan

  16. #8866
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Fink dönmek istiyor

    Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Mönchengladbach'ta oynayan Alman oyuncunun, sözleşmesinin son yılında Beşiktaş'ta oynamak istediği bildirildi. Ancak Teknik Direktör Havutçu’nun, Fink'e sıcak bakmadığı ve takıma almayacağı öğrenildi

    Almanya'nın, Mönchengladbach takımına geçen sezon kiralanan Michael Fink'in, Beşiktaş'a haber göndererek geri dönmek istediği öğrenildi. Siyah - beyazlı takımla bir sene daha mukavelesi bulunan Alman oyuncunun, son senesinde Beşiktaş forması giymeyi planladığı, bu nedenle de Bundesliga'dan ayrılacağı bildirildi.
    Takımın başına Tayfur Havutçu'nun geçmesiyle Beşiktaş'ta yeni bir başlangıç yapmayı düşünen Fink'in, bu isteğine ise siyah - beyazlı yönetimin soğuk baktığı vurgulandı. Beşiktaş'a bedava gelmiş olması nedeniyle gönderilmesi durumunda zarara uğramayacak olan yönetimin, Fink'i kesinlikle satmayı planladığı belirtildi. Teknik Direktör Havutçu'nun da kadrosunda düşünmediği Alman oyuncunun takım bulamaması durumunda yeni sezona BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bile başlayabileceği bildirildi.

    Kampa götürmeyecek
    Fink'in yanı sıra Ferrari, Holosko ve Tabata ile de yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta, teknik heyetin bu oyuncuları Avusturya'daki kampa götürmeyeceği iddia edildi. UEFA'ya gönderilecek listede isimleri de olmayacak olan bu dört futbolcuda zarar etmek istemeyen yönetimin, bu konuda kimseye taviz vermeyeceği öğrenildi.
    Haber Kaynağı: Milliyet

  17. #8867
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Genç Kartal ın swf ler boşa gitti
    Nobre haberinden sonra.

    http://inciswf.com/1305043351.swf

    Şaka bir yana harbiden üzüldüm ya.Kurtulamadık gitti şu adamdan.
    So what?
    Saike

  18. #8868
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Sinan Bolat Beşiktaş'ı istiyor"

    22 Haziran 2011 Çarşamba 16:10


    Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, Sinan Bolat'ın Standart Liege kulübüne Beşiktaş'a gitmek istediğini söylediğini HABER1903'e açıkladı.

    Sinan Bolat'ın Beşiktaş'ı çok istediğini vurgulayan Eriş, Beşiktaş'ın Standart Liege karşı en büyük kozunun Sinan'ın artık Beşiktaş forması giymek istemesi olduğunu söyledi.

    İşte Kısmet Eriş'in HABER1903'e yaptığı açıklama;

    - SİNAN BOLAT BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMEK İSTİYOR -

    Beşiktaş'ın Standart Liege karşısında en büyük kozunun Sinan Bolat'ın Beşiktaş forması giymek istediği olduğunu dile getiren Eriş, " Beşiktaş Kulübü ile Standart Liege kulübü arasında görüşmeler devam ediyor. Sinan Bolat Beşiktaş'a kesinlikle gitmek istiyor. Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile yaptığım telefon görüşmesinde bunu kendisine ilettim. Standart Liege yönetimi ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptım. Kendilerine Sinan Bolat'ın kesinlikle Beşiktaş formasını giymek istediğini söyledim. Onlarda Beşiktaş ile anlaşalım dediler. Standart Liege yönetimi ile Beşiktaş yönetiminin anlaşmasını bekliyoruz. Serdal Adalı transfer konusunda çok büyük bir insan. Standart Liege ile pazarlık yapmak hiç kolay değil. Beşiktaş'ın Liege karşı çok büyük bir avantajı var. Çünkü Sinan Bolat ciddi bir şekilde Beşiktaş forması giymek istiyor. " diyerek sözlerini tamamladı.



    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

  19. #8869
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Olursa Sinan olacak anlaşıldı, olmazsa da Korcan veya Umut Kaya 3. kaleci olarak fena değil. Seneye de Rüştü'nün yerine bu sezon alamazsak Sinan'ı alır kaleci sorununa uzun bir süre nokta koyarız. Fernandes ve Bosingwa da gelirse bu sene amacımıza ulaşmış olacağız. Ah bir de Nobre gitseydi.

  20. #8870
    Nesil
    2010
    Yer
    İzmir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,017

    Default

    Bosingwa Transferi Yattı

    Kartalbakışı olarak sizlere üzücü bir haberimiz var.
    23.06.2011 - 15:40



    Beşiktaş Kulübü'nün peşinde olduğu Chelsea'nin sağ beki Bosingwa'nın transfer ihtimali büyük ölçüde ortadan kalktı.
    Londra ekibinin başına teknik direktör olarak Portekizli Villas-Boas'ın getirilmesi neticesinde tecrübeli sağ bekin mavi beyazlılardan ayrılma olasılığı ortadan kalktı.
    Sıkı bir Bosingwa hayranı olan eski Porto teknik direktörü Boas'ın, Chelsea yöneticilerine Portekizli futbolcuyu önümüzdeki sezon kadroda görmek istediğini iletti.
    Bunun üzerine Chelsea yöneticileri 29 yaşındaki futbolcunun satışı için Beşiktaş ile başlattıkları ön transfer görüşmelerine son verdi.
    Kartalbakisi.com özel haberidir.

  21. #8871
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Bu haber doğruysa bizim için hiç iyi olmadı, Bosingwa da gelmeyecekse artık transferi kapatıp resmi imzaları attıralım bari yeni gelenlere.

  22. #8872
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Beşiktaş'a Belçika'dan iyi haber
    Beşiktaş kadrosuna katmak istediği milli kaleci Sinan Bolat'ın transferinde yeniden umutlandı.



    23 Haziran 2011 Perşembe - 16:46
    DHA

    Beşiktaş bir süredir gündeminde olan Standard Liege forması giyen Sinan Bolat'ın transferinden Belçika Kulübü'nün futbolcuyu satmak istememesi üzerine vazgeçmişti. Ancak bugün sabah saatlerinde Belçika'da yaşanan önemli gelişme bu transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltti.

    Belçika Jupiler Ligi takımlarında Sint-Truiden takımının sahibi Roland Duchatelet, Standard Liege hislerinin yüzde 90'nın Fransa'nın Marsilya kulübü sahibi Margarita Dreyfus'tan bu sabah 41 milyon Euro karşılığında satın aldı. Kulübün kalan hislerine de sahip olan Roland Duchatelet böylece Standard Liege'in tamamını elde etmiş oldu.

    Kulübün yeni sahibi Duchatelet'in30 Haziran 2013 sözleşmesi sona erecek olan Sinan Bolat'ın satışına sıcak bakacağı öğrenilirken, Beşiktaş futbol komitesinin yarın veya önümüzdeki hafta başında yeniden Belçika'ya giderek oyuncu için kulübün yeni sahibi ile pazarlığa oturacağı kaydedildi.

    Siyah Beyazlı kulüp Standard Liege'in yeni sahibi Roland Duchatelet ile anlaşması halinde 22 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Beşiktaş futbol komitesinin Sinan için 2.5 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu da kaydedildi.

  23. #8873
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Daha önce de demiştim Sinan gelirse ya Cenk'e ya da Sinan'a yazık olur.

  24. Default

    Beşiktaş Mert Nobre'nin sözleşmesini karşılıklı feshetti .

    NTVSPOR

  25. #8875
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Git ve efsane oL Nobre...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  26. #8876
    Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal
    Yaş
    33
    Mesajlar
    4,495

    Default

    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Git ve efsane oL Nobre...

    Hehe bu sene tranfer bölümü pes gibi oldu herkez efsane oluyor

  27. #8877
    Nesil
    2010
    Yer
    İzmir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,017

    Default

    Geçen gün yaptığı açıklamalardan çıkardığım kadarıyla, Nobre oynamadığım sezonu parasını istemiyorum benzeri şeyler söylemişti. Eğer son yıl kontratından vazgeçmişse helal olsun şimdiye kadar aldığı paralar ona.

  28. #8878
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Nobre gitti hayırlı olsun.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  29. #8879
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Beşiktaş sözleşmesini feshetmek istediği Mert Nobre ile anlaşma sağlayamadı.

    İşte olayın detayları;
    Beşiktaş kulübü Mert Nobre ile sözleşme fesih bedeli olarak 281 bin euro'ya el sıkıştı. İki taraf tam anlaşma sağlamışken Mert Nobre 40 bin dolar kira bedeli alacağını öne sürdü. Kulüp yetkilileri bu paranın 20 bin dolar olduğunu 40 bin dolar olmadığını söyledi. Mert Nobre alacaklarının 40 bin dolar olduğunu belirterek hesaplarını kontrol edeceğini söyleyip kulüp binasından ayrıldı.

    İki tarafın pazartesi günü tekrar bir araya geleceği öğrenildi

    Haber1903





    #gitartıkbenobre.

  30. #8880
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Adalı'dan transfer açıklaması



    Uzun zamandır transfer konusunda sessizliğini koruyan Serdal Adalı HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

    Adalı HABER1903'e yaptığı açıklamada;


    " Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ben son bir iki gündür her hangi bir yere röportaj vermedim. Ancak bazı yerlerde benim ağzımdan dünya yıldızı transferi yapacağımız şeklinde açıklamalar yapılmış. Bizim takımımızda mevcut 6 tane dünya yıldızı zaten var. Bu sene hedefimiz nokta transferler yapıp ihtiyaç duyduğumuz mevkilere yararlı futbolcular kazandırabilmek. Şuan için Sinan Bolat ile ilgilendiğimiz doğrudur. Sinan'da Beşiktaş'ta oynamak istediğini kulübüne bildirmiş. Standart Liege'den gelecek cevabı bekliyoruz. Yabancı transfer konusunda da Premier Ligde oynayan bir oyuncu ile ilgili olarak kulübü ile görüşüyoruz. Oyuncunun ismi sizin sitenizde ve basında yer aldı. Önümüzdeki hafta içi sanıyorum olumlu yada olumsuz bir cevap geleceğini ümit ediyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.



    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •