mehmetd kendini tanıman güzel izlenimlerime göre çok samimi ve iyi niyetli bi insana benziyorsn
mehmetd kendini tanıman güzel izlenimlerime göre çok samimi ve iyi niyetli bi insana benziyorsn
beğenmemene rağmen bunu söyleyip sonra da gerekçesini açıklamandan öncelikle teşekkür ediyorum.
ben forumda bazı kişilerin tarzımı sevmediğini düşündüm.sonuçta hoşlanılada bilinir bir insandan hoşlanılmayadabilir.tarz meselesi.benim insanları güldürmek için yazdığım bişey gıcık bulunabilir.
bunun dışında cevapları farkettiyseniz biz fm oyuncularına göre belirledim.
yani soru; çok olumlu cevap,olumlu cevap,nötr,olumsuz,çok olumsuz.
çok olumluya HAYRANIM REYİZE dediğime göre çok olumsuza da NEFRET EDERİM
demek lazımdı.Yoksa "Çok severim "Acık severim "Gene de severim" "Severim" "Sevmek zorundayım"gibi tek taraflı cevap olsun istemedim.Çok sesliliğe uysun istedim.İsteyen beğenir,isteyen beğenmez.
Bu arada yanlış cevabı 1 kişi işaretledi sebebini sordum, ama sen beğenmiyorum şundan dedin zaten, ben de beğenmeyen nedenini açıklarsa iyi olur demiştim.
Forumdan kopmama gelince;
Forumdan 2 kez koptum.1.de konularım gma ya atılıyordu bende sinirlemekle beraber"yöneticidir,haklıdır,doğruyu yapmıştır" diye fazla ses çıkartmıyordum.
ama bir gün konumu sabitleyin dedim aygün gma ya attı, atabilir yöneticidir haklıdır ama atarken "al sana sabit" diye dalga geçerse ayrılırım.sonra siteyi sevdiğimden geri döndüm.
2.de de yönetimle tartışıyorduk.aygün ün kazandığı (gene aygün) ankette ben "yöneticisiniz sizi ayrı değerlendirelim" dedim onlardan evvel sonuçları duyurdum ama tüm mesajlarımı sildiler sanki bitek kendileri yapmış oldu.neyse...zaten oradan sinirliyim benim haklı olduğuma dair hiçbir mesaj gelmedi yada silindi.yöneticilerin bu tarz uygulamalarına 1.den takığım zaten.bu arada bi mesaj attım.dedim ki "ya oyun devam yada biter" yönetici de benden rahatsızlık duyduğunu söyledi,foruma bişey katmadığımı,e sen haklısın diyen de yok bu arada bir üye de yazdıklarımı şöyle değerlendirdi "abi sen ne içiyorsun,söyle biz de bile-lim" bu son 2 mesaj yani yöneticinin "sen forumu sadece çirkinleştiriyorsun" ve üyenin "abi ne içiyon sen" yorumları beni kopardı.
sonra ayın anketi açılmış,beni de aday göstermişler
"ya dedim,beni sevmiyorlardı ama aday göstermişler hakkımda konuşacaklar" diye düşündüm.
aslında arkamdan kötü de konuşulabilirdi ama bunu görmem lazımdı o yüzden o kısım açılana kadar geri dönmek istemedim.açıldı,güzel yorumlar geldi bende o yüzden o konunun açılması+ güzel cevaplar üzerine geri döndüm.
gidişim dönüşüm bu şekilde.
yalnız bişey düşündüm şimdi okuyunca "bazı arkadaşlar gibi dalgaya vurmak"
derken? yani ben burada insanlarla güzel muhabbet edeyim derken insanlar
bunu "aldırma delidir" deyip hı hı mı yapıyorlar yani?ben espri yapıyorum onlar da benle kafa mı buluyor?
anlaşıldığını düşünüyorum.anlaşılmasa hiç önerilmediğim ayın anketine seçilmezdim.
mesaj yazıp uyardığın için de tekrar tşşkr.
olur.eğer izmir buluşması olursa olabilir.
o da olmayacağına göre rahatım
teşekkürler.
bu konuyu önceden açacaktım ama yönetim "sen açtın ne gereksiz konu,şimdi herkes mi açsın " der diye ertelemiştim.açtım iyi oldu bence.
sonuçta hakkımda kötü diyene kafayı toprağa gömmenin manası yok diye düşünüyorum.
kötüysek iyi olmaya çalışmak gerekiyor.
(oh be bitii)
![]()