Anket Sonuçlarını Görüntüle: mehmet d yi seviyor musunuz?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Hayranıyım Reyizin

7 21.21%
  • Seviyorum,iyi biri

7 21.21%
  • Ne iyi,ne kötü

6 18.18%
  • Beğenmiyorum.

10 30.30%
  • Nefret ediyorum.

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: mehmetd yi seviyor musunuz?

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende beğenmiyorumu işaretledim. Kişilik olarak belki çok iyi birisisindir ama gerçek hayatta nasıl bir insan olduğunu bilemediğimiz için bu konuda yorum yapamayacağım.

Forum içindeki davranışların çoğu insana itici gelirken bazı insanlara da pozitif geliyor. Ben itici bulan insanlardanım Yaptığın esprilere genelde gülmüyorum, gereksiz buluyorum ve bazen girdiğim konudan çıkmama sebep oluyor. Hatta açık söyleyeyim artık bi yerden sonra artık direk senin yazılarını okumamaya başladım. Bi ara espri yapmayacağım demiştin bi düzelir gibi olmuştun sonra yine gittin abi Birde şunu söyleyeyim, bir konuda mesaj atanların hepsine üşenmeden alıntı yapıp cevap veriyorsun. Konu senle alakalı olmasa bile. Hepsine cevap verirken o mesajların çoğu boş, saçma oluyor. İçinden uygun gördüğün birisine dolu dolu mesaj yazarsın olur biter. Hepsine tek tek cevap vermene gerek yok Gerek yönetici abilerimiz gerek üyelerimiz ve ben sana zaman zaman uyarılarda bulunduk ama bunların etkisi çok kısa süre sürdü.Daha yazılacak çok şey vardı ama anladığım kadarıyla duygusal bir yapıya sahipsin ve çabuk kırılıyorsun o yüzden kısa tutuyorum. Açık konuştum ama iyimi oldu bilmiyorum

Bu arada anketi keşke gizli yapsaydın insanlar daha rahat oy kullanırdı.
    Last edited by Nedvedmania : 22.Haziran.2011 at 22:18
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri