Sayfa 556 / 1204 İlkİlk ... 564565065465545555565575585666066561056 ... SonSon
16,651 ile 16,680 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Dünya'da başka kaleci mi kalmadı arkadaş Taffarel öneriyor ben kefilim diyor daha ne bekliyorlar anlamadım gitti.Sadece kaleci alsınlar ben artık ona bile rağzıyım.Şu dünyanın en çok gol atan kalecisini alabiliriz mesela gol sorununu da çözer
    Rogerio Ceni'de olur Hiç değilse artık frikiklerden golümüz olur

Yönetim birçok söz verdi.Sözlerine uysalar iyi olur.Fatih Terim'in karışmaması çok enteresan.Bir kaleciye bile razıyız artık.Ünal Aysal başkan olarak seçildiğinden beri burada çıkmayan tartışma kalmadı.Bir aydır birbirimizi yiyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Taffarel'in önerileri dikkate alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reyes transferini Manzano engelledi!
    İspanyol basını Galatasaray'ın yıldız futbolcu Jose Antino Reyes'i transfer edememesindeki nedeni açıkladı. İşte o haber ve detaylar...
    23 Haziran 2011 Perşembe - 13:59
    Webaslan ve AA

İspanyol basını, Jose Antonio Reyes'in Galatasaray'a gitmeyip Atletico Madrid'de kalmasında kilit ismin, teknik direktör Gregorio Manzano olduğunu iddia etti.

Galatasaray'ın, Reyes'e şu anda Atletico Madrid'de kazandığının iki katını teklif ettiği, ancak buna rağmen İspanyol futbolcunun kabul etmediğini yazan Marca gazetesi, Reyes'in kalmasındaki gerçek nedenin Manzano olduğunu savundu. İspanyol teknik adamın, telefon konuşmasında gelecek sezon için yeni projesini ve takımda öncelikli bir rol oynayacağını Reyes'e anlattığı ve ikna ettiği kaydedildi.

Öte yandan, kurumsal değişimle birçok yöneticisini değiştiren Atletico Madrid, çarşamba günü yapılan yönetim kurulunda da önemli kararlar aldı. Kulübün en büyük hissedarı Miguel Angel Gil Marin, yönetim kurulu başkanı olarak kalmaya devam ederek yetkilerini genişletirken, 2. en büyük hissedar olan kulüp başkanı Enrique Cerezo'nun sadece kurumsal işlerle ilgilenmesine karar verildi.

Atletico Madrid'in yeni stat ve spor kompleksi projesi ile stratejik ittifaklar ve sponsorlar konusuna Gil Marin bakacak.

__________________________________________________ _________________________________________

Bu gelişmeler Ünal Aysal'ın prestijine büyük darbe vurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Rogerio Ceni'de olur Hiç değilse artık frikiklerden golümüz olur

Yönetim birçok söz verdi.Sözlerine uysalar iyi olur.Fatih Terim'in karışmaması çok enteresan.Bir kaleciye bile razıyız artık.Ünal Aysal başkan olarak seçildiğinden beri burada çıkmayan tartışma kalmadı.Bir aydır birbirimizi yiyoruz.
    Her frikik heyecan olur taraftar ateşlenir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal: Drogba Haber Bekliyor ama Öncelik Forlan'da! (Haber)

Transferdeki olumsuz haberlerle dağılan G.Saray taraftarına, başkan Ünal Aysaldan garanti geldi.
    Türkiye'de yer yerinden oynamıştı.. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, bundan 1 hafta önce özel uçağına atlayıp, akşam saatlerinde döndüğü İstanbul’da 3 bomba transferin müjdesini verdiğinde.. Fakat geride bıraktığımız 1 haftada sular terse akar gibi gözüktü, özellikle İspanya’dan gelen haberler ve açıklamalar ‘Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan A.Madrid’den ayrılmıyor’ yönündeydi.

Fakat Atletico Madrid’i biraz tanıyanlar, İspanyol kulübüne güvenilmeyeceğini de gayet iyi biliyordu. Açık konuşalım, bizim gazete olarak düşüncemiz, “Atletico taraftar ve medya baskısından korkarak bu transferlerin kesin olarak yattığını açıklıyor”du. Bu düşüncenin gerçeklik payı olup olmadığı öğrenmemizin tek bir şansı vardı. O da sayın Ünal Aysal..

Kendisinin çok yoğun tempoda çalıştığını bildiğimiz için, çok kısa bir biçimde düşüncemizi ve onun ne düşündüğünü sorduk.. Önce bize tatlı tatlı güldü ve şu cümleleri kurdu başkan: “Siz düşüncenizde çok da yanlış bir iz üstünde değilsiniz. Fakat şunu söyleyebilirim ben bu konular hakkında artık konuşmak istemiyorum. Zaman konuşma değil, icraat zamanı.

‘MEDYAYI ÖĞRENDİM!’

Taraftarlara şu mesajı verebilirim. İçleri gerçekten rahat olsun en iyi futbolcuları en iyi şartlarda getireceğiz. Buna söz veriyorum. Çünkü ekibimizle durmadan çalışıyoruz. Bir de şunu gördüm ki, bu tip büyük transferleri yaparken medyada çıkan haberler pozitif sonuç doğurmuyor. Dolayısıyla bu saatten sonra sessiz ve derinden gideceğiz. Bizi izlemeye devam edin.”

‘DROGBA’YLA EL SIKISTIK AMA ÖNCELİK FORLAN’IN’

G.SARAY taraftarının beklediği transferleri yapabilmek adına nefes alacak zamanı zor bulan başkan Ünal Aysal’ı daha fazla rahatsız etme şansımız yoktu. Bu yüzden sarı-kırmızılı kulübün transferlerinde 1 numaralı yetkili olan ismi bizde saklı bir yöneticiye ulaştık.. Ve taraftarı rahatlatacak çok önemli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz:

“Yazılanlarda, çizilenlerde ‘Drogba’dan sevindirici haber’ gibi ifadeler kullanılıyor. Fakat biz Fildişili oyuncuyla zaten el sıkıştık. Kendisinin isteklerini karşılayacağımızı ilettik, o da bizde oynamaktan zevk alacağını söyledi. Yani biz Drogba’yla anlaştık. İstediğimiz an G.Saraylı olur.

‘Pekiniye olmuyor?’ diye sorabilirsiniz. Şöyle açıklayayım.. Bizim önceliğimiz Forlan. Çünkü biz Atletico Madrid’den transfer yaparken onların omurgasını almak için yola çıktık. Defansı, orta sahası ve forveti. Yani Ujfalusi, Reyes ve Forlan. Bu yüzden Diego Forlan’ın son kararını bekliyoruz.”

‘FORLAN KALAN ALACAĞINI KURTARMAK İÇİN UĞRAŞIYOR’

“Drogba'da durum bu.. Diego Forlan’da ise işler biraz daha karışık. Uruguaylı oyuncu, geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadığı Atletico Madrid’de kalmak istemiyor. Yönetim onu kesinlikle yollayacak. Kendisi ‘Madrid’de mutluyum’ diyerek hem Atletico’da kalan geçen sezondan alacağını kurtarmak hem de bizden daha yüksek bir ücret almayı hedefliyor.

BİZ bu oyuncuyu çok istiyoruz. Ve almak için de her şeyi yapacağız. Tabii bunu başarırken ne kazıklanacağız, ne de körü körüne transfer yapacağız. Şimdi kendisinin Copa America’dan dönmesini bekliyoruz.”

‘REYES İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞTIK, BASKI SEBEBiYLE SUSUYORLAR’

“Biz Reyes için kulübüyle anlaşma sağlamıştık. Hatta 3 oyuncu için de.. Rakamlar zaten medyada da yer buldu. Önceki gün A.Madrid’in “Reyes ve Forlan’ı satmıyoruz” açıklaması bize göre bir strateji. Çünkü bize yapılmış bir resmi açıklama yok. Atletico Madrid taraftarının şu an kulübe büyük tepkisi olduğunu yakından takip edenlerdeniz. İki yıldızın gitme ihtimali onları çılgına çevirdi.

Bence bu transfer haberlerini soğutmak için yapılmış bir hamle. Bizim düşüncemiz 1 hafta sonra tüm açıklamalar değişecektir. Tabii Atletico ters bir adım atarsa, ne yapabiliriz o zaman bakacağız.”

‘BEĞENMEYENLER YAKIN ZAMANDA UJFALUSI’YLE TANISACAK!’

“Medya'da ve internet ortamında Atletico’dan sadece Ujfalusi’yi aldığımız söylenerek, dalga geçiliyor. Yani söylemlerde Ujfalusi’yi ‘yaramaz’ adam olarak gösteriyorlar. Ama o inanılmaz bir defans oyuncusu. Savunmamızın ağabeyi, defansın da çimentosu olacak.

Yeter ki maraton başlasın ve Çek yıldız sahaya çıksın. O zaman Ujfalusi’nin ne kadar yararlı olduğunu herkes görecek. Bizim defansta böyle bir tecrübeye ihtiyacımız vardı, yaşının 33 olması hiç önemli değil. Gencecik oyunculardan daha eforlu.”

Haber365

http://www.medyarazzi.com/haber/2011...%A0-haber.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Yalan haber bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de haberin doğruluğuna inanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O değil de bende telaşlanmaya başladım artık.Şu zamana kadar yönetim olsun transfer politikası olsun sesimi çıkarmadım.Ama gerçekten geç kalındı transferde.Bir bir transferlerin olumsuz geçtiği haberleri geliyor,daha 4 Temmuz'u bekleyecekmişiz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    O değil de bende telaşlanmaya başladım artık.Şu zamana kadar yönetim olsun transfer politikası olsun sesimi çıkarmadım.Ama gerçekten geç kalındı transferde.Bir bir transferlerin olumsuz geçtiği haberleri geliyor,daha 4 Temmuz'u bekleyecekmişiz.
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bugün yönetim kurulundan inşallah birşeyler çıkar da kurtarırız paçayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir de şu var.Yönetim transferde geç kalmaya başladı,bu kısım doğrudur.Ama acele ediyor olmamızın temel sebepleri arasında diğer rakiplerimize bakıp onları transferlerini tamamlamış gibi kabul etmemiz de önemli bir yer tutuyor.Umarım yönetim elini çabuk tutar da kampa yetişir transferler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bir de şu var.Yönetim transferde geç kalmaya başladı,bu kısım doğrudur.Ama acele ediyor olmamızın temel sebepleri arasında diğer rakiplerimize bakıp onları transferlerini tamamlamış gibi kabul etmemiz de önemli bir yer tutuyor.Umarım yönetim elini çabuk tutar da kampa yetişir transferler.
    Kaç sezondur transfer son haftalara hatta son günlere bırakılıyordu ve kimsenin istemediği oyuncuları alıyorduk ve müthiş transferler yaptık deniyordu bizler de mutlu oluyorduk.Artık bu sezon bu transfer taktiğini yemeyeceğimizi görmeleri gerekir.Bence transferde ; transfer sezonu sonunda başkan sözünü tutamazsa istifa etmeli.Diğer kulüplerimiz doğru olanı yaptılar ve hemen istedikleri oyuncularla anlaştılar ve transfer ettiler. Galatasaray yönetimiyse hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Takımımızın yıllardır oynadığı bir sistemi bir ekolü olmuş olsa acele edilmese de olur fakat bizim sürekli birbiriyle oynayan ve sürekli aynı taktiği oynayan bir takımımız yok ve bir alışma süreci olacak ben bu yüzden acele edilmeliydi diye düşünüyorum.Sonuçta Trabzon-BJK-fenerbahçe'nin oturmuş bir sistemi kadrosu var sadece eksik yerlere oyuncu alıyorlar ama bizde büyük bir revizyon var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç sezondur transfer son haftalara hatta son günlere bırakılıyordu ve kimsenin istemediği oyuncuları alıyorduk ve müthiş transferler yaptık deniyordu bizler de mutlu oluyorduk.Artık bu sezon bu transfer taktiğini yemeyeceğimizi görmeleri gerekir.Bence transferde ; transfer sezonu sonunda başkan sözünü tutamazsa istifa etmeli.Diğer kulüplerimiz doğru olanı yaptılar ve hemen istedikleri oyuncularla anlaştılar ve transfer ettiler. Galatasaray yönetimiyse hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Takımımızın yıllardır oynadığı bir sistemi bir ekolü olmuş olsa acele edilmese de olur fakat bizim sürekli birbiriyle oynayan ve sürekli aynı taktiği oynayan bir takımımız yok ve bir alışma süreci olacak ben bu yüzden acele edilmeliydi diye düşünüyorum.Sonuçta Trabzon-BJK-fenerbahçe'nin oturmuş bir sistemi kadrosu var sadece eksik yerlere oyuncu alıyorlar ama bizde büyük bir revizyon var.
    Aynen öyle ya bütün transferlerin bitmesini bekliyorlar hepsini açıklamak için ya da gidişat kötüye gitmeye başladı.

edit: İstifa kısmına katılmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu takımın ekonomik durumu bir düzelmedi gitti.Biraz da bunlar bu yüzden.Fenerbahçe rahat bir şekilde Emenike'ye 9M € verirken,sen 5-6M € istenen oyuncularda kıran kırana pazarlığa girişiyorsun.Tamam,paran olmayabilir,Avrupa kupalarına da gidememiş olabilirsin ama o zaman da çözüm üret artık.Altyapına dön de bir bak bakalım,kimler var kimler yok.Biraz Ajax'ı,Porto'yu örnek al kendine.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şu takımın ekonomik durumu bir düzelmedi gitti.Biraz da bunlar bu yüzden.Fenerbahçe rahat bir şekilde Emenike'ye 9M € verirken,sen 5-6M € istenen oyuncularda kıran kırana pazarlığa girişiyorsun.Tamam,paran olmayabilir,Avrupa kupalarına da gidememiş olabilirsin ama o zaman da çözüm üret artık.Altyapına dön de bir bak bakalım,kimler var kimler yok.Biraz Ajax'ı,Porto'yu örnek al kendine.
    Ünal Aysal altyapıda Türkiye'de devrim niteliğinde yenilikler yapacağız demişti. Henüz Fatih Terim de açıklanmadı, hiç kimse açıklanmadı. Birşeyler dönüyor da ben anlam veremedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sonunda Fatih Terim'de patladı Kesin haber değil ama.

http://fanatik.ekolay.net/Terimi-kiz..._32_229097.htm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4 temmuzu beklememesi lazim Unal Aysalin, hem Drogba haber bekliyor demeleri komik olmus Chelsea adamin kalmasini istiyor

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sakin olmak lazım bence. Yönetimin her şeyi kontrol altında tuttuğunu düşünüyorum, Fatih Terim'de konuşmuyor üstelik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım hayırlısı, amansız bekleyişimiz sürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberde sesi tüm tesisleri inletti cümlesini görünce gülmeye başladım

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ben bazı arkadaşların forvete gerek yok ne drogbası forlanı laflarına katılmıyorum.
    geçen sene takımın forvetsiz oynadığı untulmamalı,barosa güven olmaz gene giderse
    gene forvetsiz kalırız.
    ama orta sahaya takviye de gerekir.ona katılıyorum.
    bazı arkadaşlar örnek kadrolar koymuşlar,o kadrolara katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eğer 4-2-3-1 tarzı bir şeyler oynayacaksak ya da 4-3-3 forvetler yeterli fakat 4-4-2 oynayacaksak 1 forvet daha lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-1-1, 4-4-2 oynayacağız bence. Ne yapıp edip bir forvet daha alacaklar. Toplamda 5-6 yabancı alacağız demişti zaten Ünal Aysal. Bu transferler öyle veya böyle biter bunu herkes biliyor ama maksat kampa yetiştirmek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız olay gerçek galiba. Bugünki kurulda da açıklanabilirmiş. Fatih Terim transferde tek yetkili olacakmış. Onu bunu bilmem arkadaş Galatasaray transfer tarihinin en başarılı yönetimi Haldun Üstünel liderliğindeki Futbol Şubesiydi. Hem kimsenin hiçbir şeyden haberi olmuyordu, hemde çok iyi adamlar getirilmişti. Performansları Haldun Üstünel'i ilgilendirmezdi. Ama Haldun Üstünel'in ismi Adnan Polat'ı geçince, Sayın Polat kendine yediremedi ipini çekti ama kendini de yaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yalnız olay gerçek galiba. Bugünki kurulda da açıklanabilirmiş. Fatih Terim transferde tek yetkili olacakmış. Onu bunu bilmem arkadaş Galatasaray transfer tarihinin en başarılı yönetimi Haldun Üstünel liderliğindeki Futbol Şubesiydi. Hem kimsenin hiçbir şeyden haberi olmuyordu, hemde çok iyi adamlar getirilmişti. Performansları Haldun Üstünel'i ilgilendirmezdi. Ama Haldun Üstünel'in ismi Adnan Polat'ı geçince, Sayın Polat kendine yediremedi ipini çekti ama kendini de yaktı.
    Haldun Üstünel'le seçim öncesi anlaşmak isteyen yönetimler olmuş ama Haldun Üstünel kabul etmemiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sinan Bolat hiç mi düşünülmüyor.Yoksa Sinan mı GS'yi düşünmüyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sinan Bolat hiç mi düşünülmüyor.Yoksa Sinan mı GS'yi düşünmüyor ?
    Ünal Aysal, Sinan Bolat'ın kendisi ve kulübüyle anlaşıldığını ama kendisinin ilk tercih olmadığı söylemişti önceden.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ünal Aysal, Sinan Bolat'ın kendisi ve kulübüyle anlaşıldığını ama kendisinin ilk tercih olmadığı söylemişti önceden.
    Alsınlar 2.ci kaleci olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alsınlar 2.ci kaleci olsun
    Onu da Sinan kabul etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aynı programda 1 hafta içerisinde dünyaca ünlü bir kalecinin geleceğini de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Biz transfer etmek istediğimizde S.Liege yönetimi satmayı düşünmediğini söylemiş.Ünal Aysal ya çok iyi para verdi,ya da diğer transferlerdeki tahmininde yanıldığı gibi onda da yanıldı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Onu da Sinan kabul etmiyor
    Bazen yalan söylemekte gerekir 1.ci kalecisin diyebilirlerdi en azından eşşeği sağlam kazığa bağlamış olurlardı şimdi en azından Sinan var diyecektik.

Mesaj Yetkileri