Yeni transferler mükemmel özellikle Chicarito. 1 sene içinde sıkılırsın bütün maçları kazanmaktan![]()
Daha çok hikayeye önem vermelisin.
Hiç muhabbet etmeden SS'leri koymalısın.
Böyle devam et zevkli.
Yeni transferler mükemmel özellikle Chicarito. 1 sene içinde sıkılırsın bütün maçları kazanmaktan![]()
eto'o bitmiş.
ÜNAL AYSAL'ın odası
Antrenmandayken birden Ünal Aysal odasına çağırdı.Kafamdan yıldırım gibi düşünceler geçti."Beni kovacak mı ?"
"Başka birisiyle mi sözleşme imzaladılar ?"..Ünal Aysal odasına geldim.
Elinde bir kağıt parçası vardı.İçinde ne yazıyordu okuyamadım..Sonunda konuşmaya başladı..
-Furkan , bu sene şampiyon olduk , Türkiye Kupası'nı kaldırdık.Ancak..( işte şimdi yandık diyordum içimden..bu iş bitti diyordum.) sözleşmen bitiyor ve seninle yeni bir sözleşme imzalamak istiyoruz.
- Tabii sayın başkan.Tuttuğum takımda kalmak büyük zevk verir. .(içim kıpır kıpırdı) Sözleşmeyi imzaladık ve yeniden antrenmana döndüm.
Michael Owen ile kesinlikle ilgilenmiyoruz.Haberi yapan kuruluşların daha dikkatli haber yapmasını öneriyoruz..
Galatasaray Sportif A.Ş
Last edited by Rick Nelson : 22.Haziran.2011 at 11:56
ŞL'de çeyrek finale çıkarız İnşalllah.
Owen uzun yıllar hizmet verecek bi adam değil.Ancak 1 eszon belki nöbetçi golcülük yapar.Ama gereksiz bi transfer olur.
Başarılar Furkan![]()
Owen'ı almaman iyi olmuş![]()
Bilgilendirme: Transfer
Çek yıldız Milan Baros Sampdoria ile 3 yıllığına anlaşmıştır.Klübümüze bonservis bedeli olarak 6.750.000 £ ödenmiştir.Klübümüzde gösterdiği üstün başarısı için teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz.
Baros'un gitmesiyle transfer yapılacak mı?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
cok cabuk imzalamış sözleşmeyi be hocam
Chicarito varken Baros'a gerek yoktu zaten![]()
Beyler bu akşam büyük ihtimalle devam edeceğim.Ancak SS'ler yarına gelebilir.![]()
Ayrıca ankete katılımınız için çok teşekkürler.Ankette sonuç ne çıkarsa onu yapacağım![]()
SS'leri sığdırdık bugüne
Hazırlık Kampı
Dortmund ve Palermo maçlarında tek kale oynadık.Chicharito'nun ve Montero'nun yokluğunda Cem Sultan oynadı..
Dortmund maçında maç boyunca üstündük.Ancak 87'de Atila Turan penaltı yaptı ve golü attılar.Rüya gibi bir takımız.Fakat hazırlık kampında genellikle as oyuncularımızın bir bölümü sakat olduğu için rotasyon yapmak zorunda kaldık.1-2 haftaya bomba gibi olacağız
Mesajlar gelsin , TFF Süper Kupa ve lig maçlarını koyacağım..
İyi geceler.
Maça Doğru ( TFF Süper Kupa )
Rakibi tanıyalım :
Süper Lig'i ve ZTK'yı şampiyon olarak bitirmem nedeniyle ZTK finalistiyle yani Gaziantepspor ile karşılaşıyorum.Türkiye kupasında 1-0 yenip kupayı almıştık.
Gaziantepspor geçen sezonu 6. tamamladı.Tehlikeli oyuncuları arasında Ismael Sosa , Murat Ceylan, Wagner bulunuyor.
Yeneriz.![]()
İnşallah yenersin Furkan.Başarılar.
Teşekkürler yorumlarınız için
TFF Süper Kupa
Galatasaray - Gaziantepspor
ŞAMPİYON GALATASARAY !
Mükemmel bir maçtı.Atila sakatlanınca bek bulamadık ve Vidal'i beke koyduk.Arda 6-7 hafta , Atila da 7-8 gün civarında sakat olacak..Wagner frikikten zımbaladı yalnız
Hernandez ilk resmi maçında 2 gol attı
Hernandez den beklenen verimi alıyorsun anladığım kadarıyla.Zaten alman gereken bir kupaydı.
Arda yine sende az sakatlanmış bende 8 ay gitmişti
Başarılar
Turanlar sakatlanmış. Tebrikler.
süper bir hikaye ! tek solukta okudum hepsini. transferler ile kurgu birleşince harika bir kariyer olmuş. Bu sene avrupa da en az çeyrek bekliyoruz hocam ona göre
BAŞARILAR![]()
Manchester Taraftarları klubü boykot ediyor..
Büyük umutlarla transfer edilen Hernandez'in iyi bir performans sergilemesine rağmen satılık listesine konması ve Galatasaray'a satılmasıyla başkanlarına iyice güvenleri azalan taraftarlar.Maçlara Şanlurfaspor atkılarıyla gidiyor ve başkanları Glazer'ı protesto ediyor.Şanlıurfaspor'un bu jeste karşılık olarak Tokatspor deplasmanına kırmızı-beyaz atkılarla gideceği öğrenildi.
T.H.A
Hernandez olayı tam bir komedi.
Böyle gelişmeler daha da bir heyecan katıyor kariyere. Başarılar.
TariboWest
Aynen komedi![]()
![]()
hocam yeni sezon için sabırsız bir taraftar var. hernandez transferi zaten süper. bende almıştım belki işine yarar bu adamı çift santrafor un sağdakine koyunca bir de fırsatçı golcü yapınca çok fena coşuyor. gerçi sen işini bilirsingördüğüm en güzel
kariyerlerinden biri. tekrar BAŞARILAR
![]()