Sayfa 558 / 1204 İlkİlk ... 584585085485565575585595605686086581058 ... SonSon
16,711 ile 16,740 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball Love Football

bu arada Veloso ismi yönetimin gündeminde.bugün çıkan haberlerdeki gibi bir reddetme yok.çünkü daha bir teklif bile yok ama olacak.

3 dakika önce

bütün imkanlar seferber edildi demek yanlış olmaz.reyes yüzünden kendine gelemeyen ters köşe olan sadece taraftarmı sanıyorsunuz?

8 dakika önce

@erdemboranhan hocam ne klose'u? klose lazio'ya imza atalı 2 hafta oluyor.klose GS yakınlaştırması bir menajer oyunuydu.lig tv de sazandı.

10 dakika önce

@CanerNalbant1 klose ile ilgilenen tek türk kulübü TS'dır.drogbayı bırakmayan yeni hoca gelsin ve o söylesin diyen başkan Abrahamovichtir.

13 dakika önce

1.141 twitimi de tarayın ne ersana kesin dedim.ne klose'e kesin dedim.ne de baros gitti dedim.ilk defa kesin konuşmak gerekirse Drogba yakın

16 dakika önce
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba-Keita gelse havaalanina gitmezsem seref yoksunuyum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İrmak Kazuk simdi NTVSpor'da konustu.

Reyes ve Forlan konusunda girisimler devam ediyormus. Yogun calisma varmia bu konuda. Muslera Premier Lig'e gidecekmis buyuk ihtimalle. Drogba Chelsea'yle kesin olarak anlasamamis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alternatif diye bahsedilenler taffarel'in bulduğu isimler.victor,doni filanmı bilmiyorum.ancak doni yaramaz.

@rahmibasaran ancak Cana'da ikna edilmiş durumda.aradaki menajerlerin sıkıntısı da çözülürse takas gerçekleşecek.yüzde 90 Muslera GS'da.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

güzel duyumlar geliyor hadi bakalım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

onu yazmadım bunu yazmadım diyen kafa zaten futbolcu transfer olduktan sonra tek tek tweetlerini temizliyo. Ne gerek varki böyle yazmaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    onu yazmadım bunu yazmadım diyen kafa zaten futbolcu transfer olduktan sonra tek tek tweetlerini temizliyo. Ne gerek varki böyle yazmaya
    Yok abi bu adam hiç patlamadı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Duyum işi yaş oldu artık. Tek gerçek GS.org
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Asıl hedefimiz Sinan olsa çoktan almıştık zaten, başkanın açıklamaları bunu gösteriyor. Ufuk'tan hiç umudum yok da bize yerli kaleci gitmiyor yahu buna inanmaya başladım gerçekten.
    Bence bu çok iyimser bir bakış açısı, zira Sinan'ı satmıyorlar. Galatasaray'ın Sinan'ı beğenmemek, önceliğe koymamak gibi bir şansı yok. Ünal Aysal'ın dediğine bakacaksanız 2 hafta önce dünyaca ünlü kaleci almıştık bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Pino orduya mı gidiyormuş ? Gerek varmıydı böyle birşeye ozaman sağ açığa adam mı alacaklar ?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.
    Drogba'nın imza attığını bir düşünün istediğimiz hangi oyuncu Drogba'yla oynamak için can atmaz.Transferler kolaylaşır.Kıysınlar artık paraya zaten forma satışları ve kombine satışları artacaktır.Takımın buna ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Pino orduya mı gidiyormuş ? Gerek varmıydı böyle birşeye ozaman sağ açığa adam mı alacaklar ?
    Pino kendi twitter'ından böyle birşey olmadığını açıkladı.
    Quote Originally Posted by okumus View Post
    Drogba'nın imza attığını bir düşünün istediğimiz hangi oyuncu Drogba'yla oynamak için can atmaz.Transferler kolaylaşır.Kıysınlar artık paraya zaten forma satışları ve kombine satışları artacaktır.Takımın buna ihtiyacı var.
    Katılıyorum, her türlü katkı sağlar bu bize.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Bence bu çok iyimser bir bakış açısı, zira Sinan'ı satmıyorlar. Galatasaray'ın Sinan'ı beğenmemek, önceliğe koymamak gibi bir şansı yok. Ünal Aysal'ın dediğine bakacaksanız 2 hafta önce dünyaca ünlü kaleci almıştık bile.
    yanlış anlamada sinan bolatı kaç kez izledin ? mesela ben hiç izlemedim nası biri olduğunu bilmem tek bildiğim ŞL inde kafayla gol atıp s.liege i uefa ya götürmesi iyi kalecidir kötü kalecidir bilmem tabide bi çok kişi sırf ordan tanıyıp "Sinan iyi kalecidir" diyo o yüzden sordum.(İzleyipte beğenmişsen ayrı tabi )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yanlış anlamada sinan bolatı kaç kez izledin ? mesela ben hiç izlemedim nası biri olduğunu bilmem tek bildiğim ŞL inde kafayla gol atıp s.liege i uefa ya götürmesi iyi kalecidir kötü kalecidir bilmem tabide bi çok kişi sırf ordan tanıyıp "Sinan iyi kalecidir" diyo o yüzden sordum.(İzleyipte beğenmişsen ayrı tabi )
    Ne Sinan'ı izledim, ne Muslera'yı, Casillas'ı bile izlediğim söylenemez. FM diyorsa doğrudur mantığıyla yaklaşıyorum biraz(milli takıma falan da seçilmişti). FMde her iyi olan adam iyi çıkmıyor tabii bu bir gerçek, ama kötü olan adam da çok nadir iyi çıkıyor be. Zapata'nın ne olduğu belli değil miydi mesela?
    Sinan'ı alırlar almazlar bir şey diyemiyorum ama "2. plandaydı istesek her türlü alırdık" gibi şeyler saçma geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İçimizi rahatlatan bir haber

Ünal Aysal : Şimdi Bana Kötü Diyenler 10 Gün Sonra Konuşsun.
    Galatasaray Başkanı, yönetim toplantısında transferle ilgili önemli mesajlar verdi, "Bugün bizi eleştirenler 10 gün sonra, 'muhteşem bir takım kuruldu' diyecekler" ifadelerini kullandı..

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi bu habere sevindim sevinmesine de kac haftadir 10 gun 10 gun deniyor yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu son 10 gün olduğu için (Kampa son 10 gün) benim içim rahat. Hatta şimdiden heyecanlandım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu son 10 gün olduğu için (Kampa son 10 gün) benim içim rahat. Hatta şimdiden heyecanlandım
    Kampa 10 gun varsa isler degisir, merakla bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

10 felan kalmadı mı ? Ben demiyordum burda öyle yazılıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 28inde giriyoruz diye biliyordum kampa, Unal Aysal demisse onunki dogrudur dogal olarak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet,bu güzel bir açıklama.Yalnız birkaç gün içinde transfer açıklamalarını görmezsek yine sabırsızlanmaya başlayacağız.Umarım şu 3-4 günlük süreçte 1-2 kişi açıklanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

açıklama yapmaktan kolay birşey var mı şu ülkede beyler ?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

10 gün diyerek ay yediler daha ne beklemesi benim Ünal Aysal'a iyi demem için Messi'yi falan getirmesi lazım şu saatten sonra Forlan artık bana basit bir transfer gibi gelmeye başladı bu kadar çok konuşulunca

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Dediklerini yapsalar bari Forlan,Reyes,Drogba,Muslera merakla bekliyorum bunları o kadar umutlandırdılar taraftarlarını

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kampa 8 gün var. 2 Temmuz'da kamp var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Forlan'dan Müjde

Prag’da bulunan Ujfalusi’yi arayan Diego Forlan, müjdeyi verdi.

Galatasaray taraftarı, son 1 haftada çok acı çekti.. Başkan Ünal Aysal’ın özel uçağıyla gittiği Madrid’den, Ujfalusi, Reyes ve Forlan müjdesiyle dönmesinin ardından hem A.Madrid’in hem de 2 yıldızın ‘değişken’ fikirleri, sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri fazlasıyla üzdü, umutlarını kırdı.

FAKAT durum hiç de o kadar vahim değil. Önce şöyle diyelim.. Bu 3 isim için “İlk olarak kimi istersiniz?” diye sorsak çoğu kişinin cevabı sanırsak Forlan olur. Yani Uruguaylı, Reyes’ten çok daha fazla istenen, arzu edilen dünyanın sayılı oyuncularından birisi. Ve o geldiği an, G.Saray taraftarının yüzü gülecek..

FORLAN ÇOK İLGİLİ

Peki gelir mi? Bunun bilgisini en yetkili kişilerden aldık. G.Saray’a imza atan Ujfalusi’nin tatil için gittiği Prag’dan müjdeli haberi sarı-kırmızılılara verdiğini öğrendik. Çek yıldızın yetkililere anlattıklarına göre Reyes ve Forlan, telefonla eski takım arkadaşlarına ulaşıp durum değerlendirmesi yaptı.. İlk olarak arayan Reyes, “G.Saray’a gitmek istiyorum. Fakat yaptığım araştırmaya göre Türkiye’de futbol çok sert oynanıyor. Bu benim tarzımı zora sokar, bu yüzden tedirginim. Daha net bir şey yok ama ilk günkü kadar sıcak değilim. Hâlâ tam kararımı vermedim, çok tedirginim. Kararımı yakın zamanda vereceğim” diyerek Ujfalusi’ye olası olumsuz sonucun haberini önceden vermiş oldu.

AMA Forlan, İspanyol yıldız gibi konuşmadı.. Copa America için Uruguay Milli Takımı’yla kampta olan 32 yaşındaki süper golcü, “İstanbul nasıl? Beğendin mi?” diye sorduğu Ujfalusi’den olumlu cevaplar alınca, “G.Saray’ın teklifi çok cazip. Menajerimle de görüşmüşler. Sen de İstanbul’u beğendiysen değişik bir tecrübe olabilir. Kesin bir şey söyleyemem ama yüzde 90 yanına geliyorum. Yakında her şey netleşir, milli takım kampının ardından ne olacağı ortaya çıkacak” diyerek Reyes’e göre daha ‘gelir’ ifadeler kullandı.

2 yıldız için gelecek hafta daha net sonuçların doğması bekleniyor. Fakat Forlan’ın dedikleri, şimdiden bir ‘bayramın’ habercisi gibi..

Cerezo: Rotası İngiltere

A.Madrid'de başkanlığı süren ancak sadece kurumsal işlerle ilgilenmesine karar verilen Enrique Cerezo yetkisi olmamasına karşın Forlan transferiyle ilgili konuştu. Cerezo “Diego geleceğine karar verecek. Ancak ilk tercihi İngiltere görünüyor” dedi.

‘Reyes bitti ama açıklamayın’

İspanyol basını, Reyes transferinin kesin yattığını hatta yıldız futbolcunun Madrid’de kalmasında teknik direktör Gregorio Manzano’nun kilit isim olduğunu iddia ederken, G.Saray’ın içi rahat. Çünkü transfer çoktan bitti. Açıklanmamasının sebebi ise kurumsal olarak büyük değişim içinde olan A.Madrid’in en büyük hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil’in “Beni zor duruma bırakırsınız. Lütfen biz söyleyinceye kadar transferi açıklamayın” diyerek ricada bulunması.

Kurth ve Calzada’ya veto

Galatasaray'da haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün yapılırken, yeni kurumsal yapıda görev alması beklenen iki isme vize çıkmadı. Daha önce kulüpte aktif görev alacakları konusunda Adnan Öztürk’e söz verilen Tomas Kurth ve Estebe Calzada’nın futbol komitesinin oylarıyla işe alınmamalarına karar verildi.

Kaynak: http://www.sporbucks.com/haber/8607/forlandan-mujde-

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

atmasyonda bizim basinin üstüne yok yukarida ki haberde buna cok güzel bir örnek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sıkıldık beklemekten, hergun bir elimde kumanda bir elimde mause yeni bir haber var mı diye bekliyorum..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri