Sayfa 557 / 1204 İlkİlk ... 574575075475555565575585595676076571057 ... SonSon
16,681 ile 16,710 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Bazen yalan söylemekte gerekir 1.ci kalecisin diyebilirlerdi en azından eşşeği sağlam kazığa bağlamış olurlardı şimdi en azından Sinan var diyecektik.
    Yahu adama 1. kalecisin deyip üstüne Muslera'yı getirince adam anlamayacak mı 2. kaleci olduğunu? Böyle birşey yapmamıza ne gerek var ki hem, bir oyuncunun kariyerini bizim gönlümüzü hoş tutmak için niye karartsınlar?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yahu adama 1. kalecisin deyip üstüne Muslera'yı getirince adam anlamayacak mı 2. kaleci olduğunu? Böyle birşey yapmamıza ne gerek var ki hem, bir oyuncunun kariyerini bizim gönlümüzü hoş tutmak için niye karartsınlar?
    İmzayı attıktan sonra sıkıntı olmaz hem azimle 1.ci kaleci olmak için çabalar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

+ takım içinde huzursuzluk çıkarır bu durum. dürüst olunması lazım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    İmzayı attıktan sonra sıkıntı olmaz hem azimle 1.ci kaleci olmak için çabalar
    Ne gerek var böyle şeyler yapmamıza zaten yabancı kaleciden umduğumuzu bulamazsak alırız Sinan'ı.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bir takımda 2 kaliteli kaleci olamaz o zaman sizin dediğinize bakarsak oysaki büyük takımlarda hep 2 tane iyi kaleci vardır.Sonuçta her maç muslera oynayacak diye bir durum yok.Kötü bir performans gösterdiği taktirde kaleyi Sinan'a teslim edersin hem rekabet olur hem de kalite.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne gerek var böyle şeyler yapmamıza zaten yabancı kaleciden umduğumuzu bulamazsak alırız Sinan'ı.
    Tabi o zamana kadar biz almazsak. Bknz. Ersan Adem Gülüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bir de öyle bir durumda var.Drogba'yla anlaşıldı ama Forlan bekleniyor.Sinan'la anlaşıldı ama Muslera bekleniyor ... Nasıl bir mantıktır Allah aşkına.Bu gidişle hepsini diğer kulüpler kapacak

8. Default

kimseyle anlaştıkları yok ki bugün Drogbayla anlaşıp bekletip forlandan haber beklicek halleri yok öyle bir lüksleri yok Drogba tamam dese Galatasaray kulübü gene 1 uçak dolusu adamla almaya gider.Sinan'la da anlaşılmamıştır ayrıca belkide hiç teklif yapmadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz Ersan için teklif bile yapmadık ki Adanaspor'a. Sadece Galatasaraylılar gelmesini çok istedi Beşiktaş'la anlaşamayınca. Önceliği de Beşiktaş'a bıraktık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    kimseyle anlaştıkları yok ki bugün Drogbayla anlaşıp bekletip forlandan haber beklicek halleri yok öyle bir lüksleri yok Drogba tamam dese Galatasaray kulübü gene 1 uçak dolusu adamla almaya gider.Sinan'la da anlaşılmamıştır ayrıca belkide hiç teklif yapmadılar.
    Diğer dediklerinize katılıyorum da başkan kendisi anlaştık dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Top başı yapana kadar kesin bi kaleci lazım. Kampa kadar da diğerlerinin gelmesi lazım. Top başına 4 gün kaldı sanırım.

12. Default

Son günlerde olanlardan sonra imzayı görmeden anlaştıklara inanmıyorum.Madrid'ten 3 oyuncu ile geldikdedi kontrat yıllarınıda söylemişti başkan ama 1 tanesi geldi.Dün öğlen Eskişehir'de olan adam 1 saat sonra Trabzona imza atıyor ortalık karışık yani

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz Ersan için teklif bile yapmadık ki Adanaspor'a. Sadece Galatasaraylılar gelmesini çok istedi Beşiktaş'la anlaşamayınca. Önceliği de Beşiktaş'a bıraktık.
    O halde, neden tüm medyada Adanaspor'a Ersan için G.Saray teklif etti diye haberler dolaştı. Hatta biz Ersan'ı açıkladıktan 2 gün sonrasına randevu bile almıştı G.Saray Ersan için Adana ile görüşme konusunda. Hepsi birden yalan mı söylüyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Son günlerde olanlardan sonra imzayı görmeden anlaştıklara inanmıyorum.Madrid'ten 3 oyuncu ile geldikdedi kontrat yıllarınıda söylemişti başkan ama 1 tanesi geldi.Dün öğlen Eskişehir'de olan adam 1 saat sonra Trabzona imza atıyor ortalık karışık yani
    Başkanın dönüşte dediklerini tekrar okumanız sizin için faydalı olacaktır. Başkan asla anlaştık demedi sadece kimin kaç yıllık kontrat istediğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O halde, neden tüm medyada Adanaspor'a Ersan için G.Saray teklif etti diye haberler dolaştı. Hatta biz Ersan'ı açıkladıktan 2 gün sonrasına randevu bile almıştı G.Saray Ersan için Adana ile görüşme konusunda. Hepsi birden yalan mı söylüyor?
    O medyaya göre Ersan Adem Gülüm'le de Adana'yla da anlaşmıştık, Ersan imzaya geliyordu. Siz Ersan'ı açıkladıktan sonra 2 gün sonraya randevu aldık ki teklif yapalım değil mi? Önceliği Beşiktaş'a bıraktık. İstesek Beşiktaş Adana'yla görüştüğü gün gider fiyat arttırırdık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O medyaya göre Ersan Adem Gülüm'le de Adana'yla da anlaşmıştık, Ersan imzaya geliyordu. Siz Ersan'ı açıkladıktan sonra 2 gün sonraya randevu aldık ki teklif yapalım değil mi? Önceliği Beşiktaş'a bıraktık. İstesek Beşiktaş Adana'yla görüştüğü gün gider fiyat arttırırdık.
    Aynı şeyi söylüyoruz zaten. Neyse, bildiğim bir şey var ki Sinan konusunda da acele etmeniz lazım şayet almak istiyorsanız. Hatta Sinan-Ufuk ikilisi hiç de fena olmaz sizin için ve kontenjan da açık kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı şeyi söylüyoruz zaten. Neyse, bildiğim bir şey var ki Sinan konusunda da acele etmeniz lazım şayet almak istiyorsanız. Hatta Sinan-Ufuk ikilisi hiç de fena olmaz sizin için ve kontenjan da açık kalır.
    Asıl hedefimiz Sinan olsa çoktan almıştık zaten, başkanın açıklamaları bunu gösteriyor. Ufuk'tan hiç umudum yok da bize yerli kaleci gitmiyor yahu buna inanmaya başladım gerçekten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Musleray'mış oymuş buymuş uğraşmayalım parayı basıp Sinan'ı alalım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Asıl hedefimiz Sinan olsa çoktan almıştık zaten, başkanın açıklamaları bunu gösteriyor. Ufuk'tan hiç umudum yok da bize yerli kaleci gitmiyor yahu buna inanmaya başladım gerçekten.
    Ufuk'un yediği hatalı gollerden sonra benimde hiç umudum kalmadı ama Sinan gelirse faydalı olabilir kanısındayım

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende şimdiye kadar Galatasaray dan Serdar ve Sinan ı alarak kaleci transferini bitirmesini beklerdim. Zaten -her ne kadar fazla oyuncu alınmasa da- kontenjan sıkıntısı var, Türk kaleciyle orayı kapatmak mantıklı olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

bence 1.isim olarak sinan ı düşünmemelerinin nedeni:
    -ufuğun da iyi bir isim diye lanse edilmesi ama bir katkısının olmaması
    -geçen sene bjk bi adam almıştı sinan gibi fm in yıldızı bir adamı
    sonra geri gitti herhalde,doğru dürüst de oynamadı.

yani türk kaleciye pek güven yok.
    serdar k,volkan babacan falan örnek
    volkan ünlü vardı mesela volkan babacan diye vardı
    p.cavit akman vardı fm 2006 da sonra ne oldu? hiç.
    o yüzden yerli alınmak istenmiyor sanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bence Musleray'mış oymuş buymuş uğraşmayalım parayı basıp Sinan'ı alalım.
    Standart Liege'in tok satıcı olduğunu söylemişti BJK yönetimi.Zaten transfer sezonunun başında adı bizimle de anılmıştı.Maddi sıkıntılar içerisinde Standart'ın istediği ücret ödenemiyor herhalde Özgür.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bence 1.isim olarak sinan ı düşünmemelerinin nedeni:
    -ufuğun da iyi bir isim diye lanse edilmesi ama bir katkısının olmaması
    -geçen sene bjk bi adam almıştı sinan gibi fm in yıldızı bir adamı
    sonra geri gitti herhalde,doğru dürüst de oynamadı.

yani türk kaleciye pek güven yok.
    serdar k,volkan babacan falan örnek
    volkan ünlü vardı mesela volkan babacan diye vardı
    p.cavit akman vardı fm 2006 da sonra ne oldu? hiç.
    o yüzden yerli alınmak istenmiyor sanıyorum.
    Sırf FM yıldızı olup da fos çıktı diye yerli kaleci alınmayacağını sanmıyorum. Tabi yönetimin FM diye bir oyun olduğunu bildiğini bile zannetmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sırf FM yıldızı olup da fos çıktı diye yerli kaleci alınmayacağını sanmıyorum. Tabi yönetimin FM diye bir oyun olduğunu bildiğini bile zannetmiyorum.
    ben fm e göre alıyorlar demedim ki.
    ama fatih hoca biliyordur fm i belki.
    neyse ben fm e göre manası çıkartmak istemedim.ismi söylenen türklerin
    sonunda başarısız oldıuğu için alınmadığını söylemek istedim.

şu anda gs nin deneme yanılma ya ihtiyacı yok.
    o yüzden iyi adam denilen biri yerine;yabancı kendini kanıtlamış birisini almak istiyorlardır manasında dedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla tok mok paraya kıymak lazım bazen Yunus Adnan Sezgin sayesinde 500bin için Cenk Tosun'u 1 milyon için Romero'yu bıraktık daha devre arasında. Tam terside olabilir fiyatlar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

aİyi hoş da, şu an Fenerbahçe-Trabzon-Beşiktaş ın kalecileri Türk statüsünde oyuncular. İçlerinden belki de en zayıf halka Beşiktaş tır ama bu kaleciler yetersiz mi deseler, Uefa yı almak için bile yeterli derim. Lafın kısası iyi Türk kalecilerimiz var, bunların en iyilerinden bazıları bana kalırsa Serdar ve Sinan... İkisi birlikte çok rahat Galatasaray ın kaleci açığını kapatır diye düşünüyorum. Ayrıca gelecek potansiyelli yabancı kalecinin bir iki sezon sonra gitmek istemeyeceğinin garantisini kimse veremez ama Volkan gibi çok iyi bir kaleci bile yıllardır Fenerbahçe de devam ediyor.

Muslera eğer tutarsa, iki sezon sonra Galatasaray dan ayrılmak isteyebilir belki Sinan için de aynı durum geçerli olabilir ama Türk oyuncuları elimizde tutmak her zaman daha kolay gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Şu Ünal Aysal'ın sahte Twitter hesabında Reyes'i aldık denilince İspanya'da ortalık karışmış. Taraftarlar bazı yöneticilere ciddi tehditler etmişler, yürüyüş yapmaya karar vermişler falan. Ondan sonra ATM yönetimi Reyes'i satmaktan vazgeçmiş. Vazgeçmelerinin tek nedeni transferin basına sızmasıymış." deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben iyice umutsuz oldum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da transfer bitmez beyler . Bunu unutturmuyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball Love Football

Ve didier drogba ile masaya oturmak için randevu alınır.tek alternatiftir.(forlan,cisse vs.) artık alternatif yoktur.hiç ama hiç zor değil

17 saniye önce

İnşallah doğrudur. Ayrılda gel Drogba

Mesaj Yetkileri