1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Yüksek fiyata oyuncu satmak

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

oyuncunun fiyatını yükseltmek için en iyi yöntem piyasayı kızıştırmak. kulüpler teklif ediyorsa eğer, en iyi teklifi kabul edin, diğerlerini reddedin. oyuncunuz zaten iyiyse ve üstelik iyi bir sezon geçirmişse en az inter gibi kulüpler istiyor zaten. reddedilen kulüpler altta kalmıyor fiyatlarını arttırıyorlar. fiyat arttıran kulüp tekrar teklif yaptığında muhakkak diğer kabul ettiğiniz kulübün teklifinden daha yüksek olacaktır. bu kez onu kabul edip, diğer kabul ettiğiniz teklifi whitdrawn yapmak böylece oyuncunun fiyatı artıyor.

ben hsv'de iken eljero elia'yı kulüplere önerdim. inter ve man city teklif yaptılar. oyuncunun bonservis değeri 4.8 milyon sterlindi ve 15 milyon sterline önerdim kulüplere. her ikisinden gelen teklif de 5.750 milyon sterlindi. inter'i kabul edip, mancity'i reddettim. bir sonraki teklifte man city 8 milyon sterlin teklifle geldi. böyle yapa yapa oyuncuyu 12 milyon sterline inter'e gönderdim.
    piyasayı kızıştırmak en iyi yöntem.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ben hsv'de iken eljero elia'yı kulüplere önerdim. inter ve man city teklif yaptılar. oyuncunun bonservis değeri 4.8 milyon sterlindi ve 15 milyon sterline önerdim kulüplere. her ikisinden gelen teklif de 5.750 milyon sterlindi. inter'i kabul edip, mancity'i reddettim. bir sonraki teklifte man city 8 milyon sterlin teklifle geldi. böyle yapa yapa oyuncuyu 12 milyon sterline inter'e gönderdim.
    piyasayı kızıştırmak en iyi yöntem.
    Güzel yöntemmiş valla saygı duydum
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Umut bu dediğin yöntem eski serilerde çok fazla işe yarıyordu.Oyuncuyu klüplere önerip gelen teklifleri reddederek her seferinde fiyatı artırarak yeniden yükseltip; kendi fiyatının en az 3-4 katına satılabiliyordu.Fm 09da Güiza'yı Real Madrid'e peşin paraya 50M$'a satmıştım bu şekilde.Ama bu seride bunun kısmen önüne geçilmiş.Teklif veren bir klübü reddettiğinizde ikinci kez teklif vermeyebiliyor.Ayrıca satmak istediğin oyuncunun potansiyel/profiline bağlı olarak belli bir fiyatın üzerinde de teklif gelmiyor.Oyuncuya direk teklif gelip Negotiate'de etsen, direk önersende fark etmiyor.Tabi bunda satılacak oyuncunun sizin oyuncunuz olmasıda çok önemli.Örnek olarak veriyorum; aynı takımı pc yönetirken "X" oyuncuyu 30-35M$'a satarken, siz o takımın başındayken aynı oyuncu için gelen teklifler 15-20yi geçmiyor.

Atıyorum oyuncumun değeri 5M$ ise ve iyi para edeceğine inanıyorsam 20M$'dan öneriyorum.Gelen teklifler arasında büyük klüpler varsa, zaten ekonomik durumu en üst düzeyde olan en iyi teklifi veriyor.Mesela 3ü 5M$ veriyor, 2si 11 ve Man City 14M$ veriyor.En yüksek teklif veren klübe veriyorum.Önermelerde bir bu gibi durum çıkar ortaya, birde teklif veren bütün klüpler aynı teklifi yapar; 5M$ diyelim.İşte böyle durumda hiç zorlamayın.O oyuncunun ederi odur çünkü.

Direk gelen teklifler ise daha riskli.Fiyatı astronomik bir rakama çektiğinizde ve teklifi veren klüp bundan vazgeçerse bir daha teklif vermeyebiliyor.Bu riski almaya değecek bir rakam istiyorsam ve oyuncum buna değerse bunu yapıyorum.Yada satmak istemediğim ama verirsede ne ala olduğu zamanlarda yüksekten uçarım sadece.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri