Umut bu dediğin yöntem eski serilerde çok fazla işe yarıyordu.Oyuncuyu klüplere önerip gelen teklifleri reddederek her seferinde fiyatı artırarak yeniden yükseltip; kendi fiyatının en az 3-4 katına satılabiliyordu.Fm 09da Güiza'yı Real Madrid'e peşin paraya 50M$'a satmıştım bu şekilde.Ama bu seride bunun kısmen önüne geçilmiş.Teklif veren bir klübü reddettiğinizde ikinci kez teklif vermeyebiliyor.Ayrıca satmak istediğin oyuncunun potansiyel/profiline bağlı olarak belli bir fiyatın üzerinde de teklif gelmiyor.Oyuncuya direk teklif gelip Negotiate'de etsen, direk önersende fark etmiyor.Tabi bunda satılacak oyuncunun sizin oyuncunuz olmasıda çok önemli.Örnek olarak veriyorum; aynı takımı pc yönetirken "X" oyuncuyu 30-35M$'a satarken, siz o takımın başındayken aynı oyuncu için gelen teklifler 15-20yi geçmiyor.
Atıyorum oyuncumun değeri 5M$ ise ve iyi para edeceğine inanıyorsam 20M$'dan öneriyorum.Gelen teklifler arasında büyük klüpler varsa, zaten ekonomik durumu en üst düzeyde olan en iyi teklifi veriyor.Mesela 3ü 5M$ veriyor, 2si 11 ve Man City 14M$ veriyor.En yüksek teklif veren klübe veriyorum.Önermelerde bir bu gibi durum çıkar ortaya, birde teklif veren bütün klüpler aynı teklifi yapar; 5M$ diyelim.İşte böyle durumda hiç zorlamayın.O oyuncunun ederi odur çünkü.
Direk gelen teklifler ise daha riskli.Fiyatı astronomik bir rakama çektiğinizde ve teklifi veren klüp bundan vazgeçerse bir daha teklif vermeyebiliyor.Bu riski almaya değecek bir rakam istiyorsam ve oyuncum buna değerse bunu yapıyorum.Yada satmak istemediğim ama verirsede ne ala olduğu zamanlarda yüksekten uçarım sadece.

Alıntılı Yanıtla