1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Yıldırım: Şike vardı, ispat ederim

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hah gel ispat et Aziz başkan . Bir insan üzerinden 5 yıl geçmiş olayı hazmedemediyse , bizi unutmamış demektir . Son defa soruyorum .

-Aziz bey acaba küme düşme hattında , kümede kaldığını 70.dakikada öğrenmiş bir takımın direkt maçı vermesini mi bekliyordu ? Konfetiler pek çok maçta rakibin maçının daha erken bitmesi ve sonucun erken öğrenilmesi için atılır .(Bkz : Geçen seneki Adanaspor'un son maçı ) .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Hah gel ispat et Aziz başkan . Bir insan üzerinden 5 yıl geçmiş olayı hazmedemediyse , bizi unutmamış demektir . Son defa soruyorum .

-Aziz bey acaba küme düşme hattında , kümede kaldığını 70.dakikada öğrenmiş bir takımın direkt maçı vermesini mi bekliyordu ? Konfetiler pek çok maçta rakibin maçının daha erken bitmesi ve sonucun erken öğrenilmesi için atılır .(Bkz : Geçen seneki Adanaspor'un son maçı ) .
    Şike var mı yok mu bilmem de bu olayı normal karşılamak çok garip.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şike var mı yok mu bilmem de bu olayı normal karşılamak çok garip.
    Bana hiç garip gelmiyor . Kaç yıldır yapılan şey bu .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bana hiç garip gelmiyor . Kaç yıldır yapılan şey bu .

Şampiyonluk maçının 2.yarısı 30dk falan anca oynadı.Buna normal diyorsanız yapacak bir şey yok.Kaç yıldır diyorsun bir örnek anca verdin o da kaç dakika durdu bilmiyorum.Var mı başka şampiyonluk maçı 16dk duran ?

Dediğim gibi şike var yok bilmiyorum zaten başkanın 5 sene sonra anca bunları konuşması garip.Son 6 hafta araştırılsın demişti araştırılmamıştı.Futbolumuz ne kadar gelişti dimi artık şaka mesajları bile araştırılıyor bu da tesellimiz olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Şampiyonluk maçının 2.yarısı 30dk falan anca oynadı.Buna normal diyorsanız yapacak bir şey yok.Kaç yıldır diyorsun bir örnek anca verdin o da kaç dakika durdu bilmiyorum.Var mı başka şampiyonluk maçı 16dk duran ?

Dediğim gibi şike var yok bilmiyorum zaten başkanın 5 sene sonra anca bunları konuşması garip.Son 6 hafta araştırılsın demişti araştırılmamıştı.Futbolumuz ne kadar gelişti dimi artık şaka mesajları bile araştırılıyor bu da tesellimiz olsun.
    http://www.youtube.com/watch?v=QyhUe1AZ_Kw --->1998 Adanaspor süper lige çıkarken
    Adanaspor'un geçen yılki konfetileri de vardı , ama linki bulamıyorum .

Şampiyonluk maçı 16 dakika durabilir . Kurallarda 16 dakika duramaz mı var ? Garip diyorsunuz , o zaman 3 penaltılı maça ne diyecekler ? Ki olayın üzerinden 5 yıl geçmiş , yeni kanıtları nereden ediniyorlar anlamıyorum .

Mesaj Yetkileri