Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.
Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.
![]()
Loveforfootball Love Football
bu arada Veloso ismi yönetimin gündeminde.bugün çıkan haberlerdeki gibi bir reddetme yok.çünkü daha bir teklif bile yok ama olacak.
3 dakika önce
![]()
bütün imkanlar seferber edildi demek yanlış olmaz.reyes yüzünden kendine gelemeyen ters köşe olan sadece taraftarmı sanıyorsunuz?
8 dakika önce
![]()
@erdemboranhan hocam ne klose'u? klose lazio'ya imza atalı 2 hafta oluyor.klose GS yakınlaştırması bir menajer oyunuydu.lig tv de sazandı.
10 dakika önce
![]()
@CanerNalbant1 klose ile ilgilenen tek türk kulübü TS'dır.drogbayı bırakmayan yeni hoca gelsin ve o söylesin diyen başkan Abrahamovichtir.
13 dakika önce
![]()
1.141 twitimi de tarayın ne ersana kesin dedim.ne klose'e kesin dedim.ne de baros gitti dedim.ilk defa kesin konuşmak gerekirse Drogba yakın
16 dakika önce
Screw you guys, I'm goin' home
Drogba-Keita gelse havaalanina gitmezsem seref yoksunuyum![]()
İrmak Kazuk simdi NTVSpor'da konustu.
Reyes ve Forlan konusunda girisimler devam ediyormus. Yogun calisma varmia bu konuda. Muslera Premier Lig'e gidecekmis buyuk ihtimalle. Drogba Chelsea'yle kesin olarak anlasamamis.
alternatif diye bahsedilenler taffarel'in bulduğu isimler.victor,doni filanmı bilmiyorum.ancak doni yaramaz.
@rahmibasaran ancak Cana'da ikna edilmiş durumda.aradaki menajerlerin sıkıntısı da çözülürse takas gerçekleşecek.yüzde 90 Muslera GS'da.
güzel duyumlar geliyor hadi bakalım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Duyum işi yaş oldu artık. Tek gerçek GS.org
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pino orduya mı gidiyormuş ? Gerek varmıydı böyle birşeye ozaman sağ açığa adam mı alacaklar ?
yanlış anlamada sinan bolatı kaç kez izledin ? mesela ben hiç izlemedim nası biri olduğunu bilmem tek bildiğim ŞL inde kafayla gol atıp s.liege i uefa ya götürmesi iyi kalecidir kötü kalecidir bilmem tabide bi çok kişi sırf ordan tanıyıp "Sinan iyi kalecidir" diyo o yüzden sordum.(İzleyipte beğenmişsen ayrı tabi )
Ne Sinan'ı izledim, ne Muslera'yı, Casillas'ı bile izlediğim söylenemez. FM diyorsa doğrudur mantığıyla yaklaşıyorum biraz(milli takıma falan da seçilmişti). FMde her iyi olan adam iyi çıkmıyor tabii bu bir gerçek, ama kötü olan adam da çok nadir iyi çıkıyor be. Zapata'nın ne olduğu belli değil miydi mesela?
Sinan'ı alırlar almazlar bir şey diyemiyorum ama "2. plandaydı istesek her türlü alırdık" gibi şeyler saçma geliyor.
İçimizi rahatlatan bir haber
Ünal Aysal : Şimdi Bana Kötü Diyenler 10 Gün Sonra Konuşsun.
Galatasaray Başkanı, yönetim toplantısında transferle ilgili önemli mesajlar verdi, "Bugün bizi eleştirenler 10 gün sonra, 'muhteşem bir takım kuruldu' diyecekler" ifadelerini kullandı..
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vallahi bu habere sevindim sevinmesine de kac haftadir 10 gun 10 gun deniyor yahu.
Bu son 10 gün olduğu için (Kampa son 10 gün) benim içim rahat. Hatta şimdiden heyecanlandım![]()
10 felan kalmadı mı ? Ben demiyordum burda öyle yazılıyordu![]()
Ben 28inde giriyoruz diye biliyordum kampa, Unal Aysal demisse onunki dogrudur dogal olarak![]()
Evet,bu güzel bir açıklama.Yalnız birkaç gün içinde transfer açıklamalarını görmezsek yine sabırsızlanmaya başlayacağız.Umarım şu 3-4 günlük süreçte 1-2 kişi açıklanır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
açıklama yapmaktan kolay birşey var mı şu ülkede beyler ?![]()
10 gün diyerek ay yediler daha ne beklemesi benim Ünal Aysal'a iyi demem için Messi'yi falan getirmesi lazım şu saatten sonra Forlan artık bana basit bir transfer gibi gelmeye başladı bu kadar çok konuşulunca![]()
Dediklerini yapsalar bari Forlan,Reyes,Drogba,Muslera merakla bekliyorum bunlarıo kadar umutlandırdılar taraftarlarını
![]()
Kampa 8 gün var. 2 Temmuz'da kamp var.
Forlan'dan Müjde
Prag’da bulunan Ujfalusi’yi arayan Diego Forlan, müjdeyi verdi.
Galatasaray taraftarı, son 1 haftada çok acı çekti.. Başkan Ünal Aysal’ın özel uçağıyla gittiği Madrid’den, Ujfalusi, Reyes ve Forlan müjdesiyle dönmesinin ardından hem A.Madrid’in hem de 2 yıldızın ‘değişken’ fikirleri, sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri fazlasıyla üzdü, umutlarını kırdı.
FAKAT durum hiç de o kadar vahim değil. Önce şöyle diyelim.. Bu 3 isim için “İlk olarak kimi istersiniz?” diye sorsak çoğu kişinin cevabı sanırsak Forlan olur. Yani Uruguaylı, Reyes’ten çok daha fazla istenen, arzu edilen dünyanın sayılı oyuncularından birisi. Ve o geldiği an, G.Saray taraftarının yüzü gülecek..
FORLAN ÇOK İLGİLİ
Peki gelir mi? Bunun bilgisini en yetkili kişilerden aldık. G.Saray’a imza atan Ujfalusi’nin tatil için gittiği Prag’dan müjdeli haberi sarı-kırmızılılara verdiğini öğrendik. Çek yıldızın yetkililere anlattıklarına göre Reyes ve Forlan, telefonla eski takım arkadaşlarına ulaşıp durum değerlendirmesi yaptı.. İlk olarak arayan Reyes, “G.Saray’a gitmek istiyorum. Fakat yaptığım araştırmaya göre Türkiye’de futbol çok sert oynanıyor. Bu benim tarzımı zora sokar, bu yüzden tedirginim. Daha net bir şey yok ama ilk günkü kadar sıcak değilim. Hâlâ tam kararımı vermedim, çok tedirginim. Kararımı yakın zamanda vereceğim” diyerek Ujfalusi’ye olası olumsuz sonucun haberini önceden vermiş oldu.
AMA Forlan, İspanyol yıldız gibi konuşmadı.. Copa America için Uruguay Milli Takımı’yla kampta olan 32 yaşındaki süper golcü, “İstanbul nasıl? Beğendin mi?” diye sorduğu Ujfalusi’den olumlu cevaplar alınca, “G.Saray’ın teklifi çok cazip. Menajerimle de görüşmüşler. Sen de İstanbul’u beğendiysen değişik bir tecrübe olabilir. Kesin bir şey söyleyemem ama yüzde 90 yanına geliyorum. Yakında her şey netleşir, milli takım kampının ardından ne olacağı ortaya çıkacak” diyerek Reyes’e göre daha ‘gelir’ ifadeler kullandı.
2 yıldız için gelecek hafta daha net sonuçların doğması bekleniyor. Fakat Forlan’ın dedikleri, şimdiden bir ‘bayramın’ habercisi gibi..
Cerezo: Rotası İngiltere
A.Madrid'de başkanlığı süren ancak sadece kurumsal işlerle ilgilenmesine karar verilen Enrique Cerezo yetkisi olmamasına karşın Forlan transferiyle ilgili konuştu. Cerezo “Diego geleceğine karar verecek. Ancak ilk tercihi İngiltere görünüyor” dedi.
‘Reyes bitti ama açıklamayın’
İspanyol basını, Reyes transferinin kesin yattığını hatta yıldız futbolcunun Madrid’de kalmasında teknik direktör Gregorio Manzano’nun kilit isim olduğunu iddia ederken, G.Saray’ın içi rahat. Çünkü transfer çoktan bitti. Açıklanmamasının sebebi ise kurumsal olarak büyük değişim içinde olan A.Madrid’in en büyük hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil’in “Beni zor duruma bırakırsınız. Lütfen biz söyleyinceye kadar transferi açıklamayın” diyerek ricada bulunması.
Kurth ve Calzada’ya veto
Galatasaray'da haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün yapılırken, yeni kurumsal yapıda görev alması beklenen iki isme vize çıkmadı. Daha önce kulüpte aktif görev alacakları konusunda Adnan Öztürk’e söz verilen Tomas Kurth ve Estebe Calzada’nın futbol komitesinin oylarıyla işe alınmamalarına karar verildi.
Kaynak: http://www.sporbucks.com/haber/8607/forlandan-mujde-
atmasyonda bizim basinin üstüne yokyukarida ki haberde buna cok güzel bir örnek..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94339
Başkanın açıklamaları.
Sıkıldık beklemekten, hergun bir elimde kumanda bir elimde mause yeni bir haber var mı diye bekliyorum..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern