Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Yahu A.Faruk, KaPaLı, bu işin üstüne niye gitmiyorsunuz arkadaşlar? Başkanın işi gücü var. Topuk Yaylası'nda Mehmet Ağar'ı misafir ediyor. (Mehmet Ağar... 2006...Denizli... Sahi n'oldu FB Tv'de Hasan Ali Atasoy'un iddiaları...)

Ayıptır arkadaşlar. Şu işin üstüne gidin. Siz de ne uyuşuksunuz valla, anlamadım gitti. Şu işin üstüne gitmiyor, mahkemelere başvurmuyor, bildiklerinizi ve duyduklarınızı paylaşmıyorsunuz? Olmuyor A.Faruk, olmuyor KaPaLı; ayıp ediyorsunuz başkana! Bak, önce şu 2006'yı halledelim, sonra Hacettepe'den hesap soracağız. Pardon, arada 2009 Efes ve cathine meselesi var. Ama yok, yok, Anadolu grubu bize sponsor oldu ve o konu kapandı; 2009'u boşverin. Önce 2006 sonra Hacettepe... Faruk, İsmail; azledeceğim sizi taraftarlıktan haa; hiç gitmiyorsunuz bu işin üstüne. Siz dururken koskoca başkan mı gidecek bunların üstüne? (Hacettepe'de bir sponsorluk verirse onu da örtün. Benden tüyo.)
Abi sende haklısın ben varken bu işi aziz yıldırım yapacak değilya. Bu işlerin peşinden ben koşacağım yardım ederse artık İsmail abide bi el atar hayrına. Hacettepeye dilekçe yazcaktık oda yalan oldu benimde kişisel işlerim dolayısıyla yapamadım ( Arkadaşlara yayla gezdiriyodum Ayder Yaylasını ) İsmail abiyle bir telefon kontağı kurup hemen bu işin üstüne gidicez Allahın izniyle. Şaka maka böyle böyle bir çok dosya birikti şimdi işin yoksa uğraş dur. Ben ufaktan başlıyım bu işin üstüne gitmeye öyle Aziz başkana falan yaptırtmam ben varken falan yakışık almaz.