1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Hedefimiz Her Kulvarda Şampiyonluk !!! [Arsenal FC - 2. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Transferler başarılı sonuçlar idare eder ancak, almunia ve arshavin çok ucuza gitmişler. özellikle arshavini takımda tutmalıydın.
    Gelenler ile gidenleri dengelemek için birkaç oyuncuyu yollamak zorundaydım. Arshavin'in hem fazla maaş alması hem de yaşının yavaştan gelmesi kararımı bu yönde etkiledi. Fakat transferlerde hata yaptım. Gençleri alıp yedeklere koymak takımın gücünü arttırmadı. Sadece alternatif oluşturdu...
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gelenler ile gidenleri dengelemek için birkaç oyuncuyu yollamak zorundaydım. Arshavin'in hem fazla maaş alması hem de yaşının yavaştan gelmesi kararımı bu yönde etkiledi. Fakat transferlerde hata yaptım. Gençleri alıp yedeklere koymak takımın gücünü arttırmadı. Sadece alternatif oluşturdu...
    Demek istediğimde oydu. bi anda o kadar fazla genç oyuncu alıp takıma bir anda adapte edemezsin. elbette gelişim konusunda sıkıntı yaşayacağın isimler olacaktır. eğer iyi pilot kulüplere sahipsen az şans verdiklerini kiralık göndermeyi denemelisin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Demek istediğimde oydu. bi anda o kadar fazla genç oyuncu alıp takıma bir anda adapte edemezsin. elbette gelişim konusunda sıkıntı yaşayacağın isimler olacaktır. eğer iyi pilot kulüplere sahipsen az şans verdiklerini kiralık göndermeyi denemelisin.
    Zaten sorun da hepsine forma şansı vermem. Aldığım için kullanıyorum. Bu da performansımızı etkiliyor. Carling Cup'taki Liverpool maçında nerdeyse hepsini oynattım. Seneye daha iyi olacak. Aldık cezamı çekeceğiz.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri