bir dost tavsiyesi vermek isterim öncelikle.noktalama işareti hiç kullanmıyorsun,
biraz virgül, nokta falan kullan.tamam ben de bazen unutuyorum ama sonra incelediğimde düzeltiyorum.
beni de editörden ürettiğim takımla oynayıp, 130 anca yeteneği olan takımlara zorlanmak
sıkıyor.bari dedim world super league kurayım (hani şu alttaki nadir ilgilenenlerden olduğun kariyer) orada r.madrid barcelona ile oynayayım onlara zorlanayım.
mehmetd hoca hariç cevapları pek çözemedimbu güzeldi
2.cevap derken asistan değil mi?yani kendin çık dediğim;
doğru diyorum.
bak bir örnek vereyim.
Fatih Terim hoca GS ye geldi.Oyuncular "vay be büyük hoca onla çalışmak süper olur" diyor
değil mi?
ama hoca antremana çıkmasa,taktikleri,maç konuşmalarını asistana bıraksa,kendi sürekli tatile gitse ne derler?
"adam zannediyorduk,değilmiş;Fatih hoca dedik bağrımıza bastık,
bi de yüzünü görseydik..."
anlatabildim herhalde...
nasıl olsa yeniceksen oynama oyunu bence; oyunun amacı asistana sürekli bırakmak değil.
kendin birşeyler öğrenmen.
ben bu yazıyı okuyunca hatırladım.
takvim yaprakları olur ya;arkasını okur atarız;
onların birinde okumuştum bu dediğimi.
edison elektrik mi ampül mü ne icat etmeye çalışıyormuş.
kendi ufak bir yeri varmış.hani şu geleceğe dönüşteki beyaz saçlı adam gibi ufak bir çalışma yeri varmış.sonra bir gün orayı havaya uçurmuş.diğerleri teselliye gelmişler o da hani "üzülmedim ki"
manasında "hatalarımı gördüm,şimdi yeniden başlayabilirim" demiş. Ve başarılı da olmuş.
Ben dediğim gibi öyle hatırlıyorum ama takvim yaprağı çoktan atıldığından bu kadarını hatırlıyorum.
değişik bir takım deneyebilirsin mesela .gs, fb,bjk yada editörden takım gibi.
son kısım harika.
"daha çok zevk al değişik fanteziler uygula"derken
![]()