Ben bu oyunu bayadır sürekli olarak barcelonayla oynuyorum haliyle büyük,rahat takım oyuncularınıda biliyoruz messi,xavi,villa,iniesta falan her neyse ligde öyle muhteşem ilerliyorum ki artık maçları go on holidayle atlıyorum 3-0 , 4-1 neyse farkla alıyorum şampiyonlar liginde'de harika ileriliyorum 3 sezondur oynuyorum her sene lig garanti gibi 38 maçta 33-34 galibiyetle kapatıyorum ortalama lig kupasınıda rahatlıkla alıyorum. hatta spanish cup finalinide asistana oynattım kazandım.ama şampiyonlar liginde takımım muhteşem gidiyo her turun favorisi olarak geçiyoruz ama yarı finali bana atlatmamaya bana tövbe etmişler oyuncular maçta o kadar isteksiz oynuyoki eleniyorum üçtür oyunda daha hırslı oynamak istiyosanız elenmeye gayret edin elendikten sonra ekranı kırma noktasına geliyorum ama devam diyorum genel tartışma dedi bende bunu açayım dedim bu arada xavi şundan üzüntü duyuyomuş '' menajerimiz bizle konuşmuyor '' acaba ben maça gelince bundanmı isteksiz oynuyolar bana alışamadıkları veya konuşmadığım için

her neyse özetle elensemde,kazansamda fm'yi bırakamıyorum olay bu ama daha hırslı oynamak için elenmek lazım