Sayfa 41 / 578 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

D idier diye diye getirecegiz seni
    R engi belli parcalinin op armayi da giy kutsal emaneti
    O kadar besteler yazdildi baskanin jeti bekliyor seni
    G alatasaray taraftari basacak bagrina seni
    B ir imzana bakiyor havaalanindaki sevgi seli
    A man ulan Drogba ne nazli adamsin tatli zenci

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

D amdan düşüyoruz heyecandan
    R akiplerin gözü dönüyor korkudan
    O rtalar Pino'dan Arda'dan
    G oller Didier Drogba'dan
    B aros'u da yabana atmadan
    A nlarım ben forvetin hasından

Bunu da ben yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayri konu mu acsak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    D idier diye diye getirecegiz seni
    R engi belli parcalinin op armayi da giy kutsal emaneti
    O kadar besteler yazdildi baskanin jeti bekliyor seni
    G alatasaray taraftari basacak bagrina seni
    B ir imzana bakiyor havaalanindaki sevgi seli
    A man ulan Drogba ne nazli adamsin tatli zenci

Tatlı zenci derken -------------------------------------------------
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray geLecek sezon Avrupa kupaLarında oLmamanın acısını çekiyor bence. Bu kadar isimLe görüşüp, oyuncuLarı ikna edemiyor oLmanın en büyük etkiLerinden birisi de bu bence. Bahsi geçen oyuncuLarın hepsi kaLiteLi ya da geLecek vaad eden isimLer. Kimse bir sezon Avrupa piyasasında oLmamayı koLay koLay göze aLamaz. GaLatasaray şu anda en azından UEFA kupasına gidiyo oLsaydı transferLerini çoktan bitirirdi bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

O formalar Eylul'de cikarsa Galatasaray forma satisindan 5 kurus gelir elde edemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    O formalar Eylul'de cikarsa Galatasaray forma satisindan 5 kurus gelir elde edemez.
    Bence de, olası bir bomba transferde millet gaza gelip saldıracaktı formalara.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bernabeu'da ki maç için biletler satışa çıkmış, belki gitmek isteyen olur buradan.

http://www.worldticketshop.com/ticke...?q=Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post

avrupa'da da usül böyleymiş.

tottenham'a böyleymiş misal. diğer nike sponsporluğundakiler için de öyledir. barcelona mesela. barcelona da forma satışından 5 kuruş elde edemeyecek kadar amatör değildir herhalde.

tabi kimseye olmaz bizim işbilmez yönetimimize denk gelir bu gibi sorunlar derseniz ona bişey diyemem haklısınız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hakan Ünsal Köşe Yazısı :

Galatasaray gerçekleri

Dışarıdan bakılınca birçok şey olumsuz gibi görünüyor ama işin aslı kesinlikle öyle değil

1- Dünyanın en önemli 5 forvetinden biri mutlaka sarı kırmızılı formayı giyecek.
    2- Luis Fabiano ve kaleci Muslera imza atmaya hazır, Galatasaray’dan haber bekliyor.
    3- Chelsea, Arda Turan’a karşılık Didier Drogba ve Florent Ma-louda’yı bonservisleriyle teklif etti.

FORLAN’ın bir türlü ikna edilememesi ve ‘bitti’ gözüyle bakılan Reyes transferinin gerçekleşmemesi, doğal olarak bütün Galatasaraylılar’da hayal kırıklığı yarattı. Geleceğe karamsar bakan Galatasaraylıların sayısı oldukça fazla. Ama inanın bana gerçekler dışarıdan göründüğü gibi değil.

Galatasaray taraftarına söyleyeceğim en önemli şey rahat olmalarıdır. Bu noktada, vereceğim çok önemli haberler var... Bunlardan biri Galatasaray taraftarının, dünyaca ünlü isimleri Telekom Arena’da seyredecek olması. Diğeri ise Galatasaray’ın transfer yapma konusunda bütçe sınırlaması olmaması ve görüşmeleri yapanların önemli oyuncuları rahatlıkla alabilecek yetkiyi almış olması. Bunun yanında somut hale gelmiş haberler de var...

Öncelikle Galatasaray taraftarı şundan emin olsun; dünya futbolunda forvet olarak akla gelen ilk 5 isimden biri mutlaka sarı kırmızılı formayı giyecek. Hatta şu anda Luis Fabiano hemen imza atabilecek durumda. Drogba ve Forlan zaten herkesin bildiği üzere transfer olma ihtimali yüksek olan diğer oyuncular. Ama yönetim ve Fatih Hoca iyinin iyisini seçmek ve takıma kazandırmak istiyorlar.

Kilit isim Taffarel

İkincisi Galatasaray kalesini korumaya aday Fernando Muslera da hazır. Ama diğer bir alternatif üzerinde de çalışılıyor. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel, kalecinin belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

Üçüncüsü ise Jose Antonio Reyes’in transferinin gerçekleşmemesini hemen unutturacak iki ismin gündeme alınması. Bu isimlerden biri olan Florent Malouda, hem Reyes’i unutturur hem de Arda’nın G.Saray’daki yokluğunu hissettirmez.

Dolayısıyla az zaman olması zamanın azalıyor olması bir dezavantaj ama bir günde bile üç transfer yapılabilecek bir dönemde yaşıyoruz. Galatasaray taraftarının büyük transfer beklentisi de çok doğal. Benim de beklentim bu önemli isimlerden birkaçının gelmesi.

Chelsea Arda’yı bir yıldır takip ediyor

BİR de Arda Turan ile ilgili haberimiz var ki, birçoklarına göre bu diğerlerinden daha önemli gelişme... Ben de Arda’nın kalması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama onu isteyen öyle bir kulüp ve öyle bir teklif var ki, ne Arda ne de Galatasaray ‘Hayır’ diyebilir. Bu kulüp Chelsea... Abramovich’in kulübü, Arda’yı yaklaşık bir yıldır takip ediyor. Arda’ya karşılık yaptıkları teklif ise Drogba ve Malouda. Yani, Galatasaray bu iki oyuncuyu alıp, karşılığında Arda’yı gönderecek. Chelsea teklifini yaptı. Şimdi top Galatasaray yönetiminde. “Evet” dedikleri an, son yılların en büyük transfer takası gerçekleşmiş olacak.

Hiddink’in bu transferle hiçbir ilgisi yok

Arda ve Chelsea demişken, bu olayın ayrıntılarına biraz değinmek istiyorum. Bu oyuncuyu Chelsea’nin gündemine sokan isim, Roman Abramovich’in en güvendiği menajer olan Vlado Lemic... Türk menajer Müjdat Gürel ile birlikte çalışan Lemic, geçtiğimiz yılın ağustos ayında, Türkiye’den bazı dostlarını arayıp, Arda’yı takibe aldıklarını anlattı ve onun hakkında bilgi istedi. Yani, bazılarının iddia ettiği gibi Arda’nın Chelsea’nin gündemine girmesinde Guus Hiddink’in hiçbir alakası yok. Bu, tamamen Abramovich’in ekibinin tercihi.

Drogba, Gökhan’a G.Saray’ı sordu

Didier Drogba’nın, Chelsea’den takım arkadaşı olan milli futbolcu Gökhan Töre’yi arayıp, Türkiye hakkında bilgi aldığı iddia edildi. Radyospor’a konuşan Gökhan’ın menajeri Bektaş Demirtaş, “Drogba, Gökhan’ı arayıp, Galatasaray’ı ve Türk futbolunu sordu. Gökhan’a göre Drogba’nın bu işle ilgili görüşleri olumlu” dedi.

Terim, ya ben ya Tulun diyebilir

SAYIN Ünal Aysal, G.Saray Başkanı seçildiği günden beri camiaya umut veriyor ve beklentileri hep yukarıda tutuyor. Transferlerin yapılması konusundaki verdiği büyük yetki ve ilgilenilen oyuncular bunun ispatı. Fakat sorun bu isimlerin şu anda gelmemiş olması ya da para değil (zira G.Saray şu anda bir oyuncuya 30 milyon Euro ödeyebilecek başkana sahip) sorun içeride.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Ali Dürüst ile Bülent Tulun arasındaki kavga, sorunun asıl kaynağı. Daha doğrusu daha büyük sorunlara çanak tutacak bir problemlerin startı. Bu, sıradan bir kavga değil. Bu; yetki, sınır ve hiyerarşinin net biçimde ortaya konması gerekliliğini gözler önüne seren bir kavga. Erken olması aslında iyi de oldu. En azından daha başında bu işler yoluna konulursa ilerisi için daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanır.
    Şimdi asıl görev sayın başkan Ünal Aysal’a düşüyor. Bana göre Aysal’ın yapması gereken 2 operasyon var:

Tulun’un konumu belirlenmeli

Herkesin görev, yetki ve çalışma alanlarını çok net çizgilerle belirlemek. Burada kastım şu; öncelikle Tulun’un konumunu belirlemesi ve bunu belirlerken önce Terim’e, sonra diğer yöneticilere sorması gerekir. Çünkü su yüzüne çıkan bu kavga malumun ilanı ya da ileride yaşanacak daha büyük sorunların işareti. Sayın Aysal’ın buna şimdi ve çok kesin şekilde noktayı koyması lazım. Yoksa olacak şudur; nasıl ki Adnan Polat için Adnan Sezgin hep sorun oldu; Ünal Aysal için de Bülent Tulun aynı duruma sebep olacaktır. Sayın Aysal kendi Adnan Sezgin’ini istemiyorsa geç kalmadan bu işi çözmelidir.

Yetkiler belirlenmeli

Diğer taraftan Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy’un da yetkileri belirlenmeli ve ona göre herkes rahat çalışmalı. Kısacası sayın Aysal bu görevleri ya kendisi belirlemeli ya da Fatih Hoca’ya rahat çalışacağı isimleri belirlemesine izin vermeli. Benim tanıdığım Fatih Hoca bu durum karşısında çok net tavrını ortaya koyar. Nasıl mı? “Ya o ya ben” diyerek.

Kendi yanınıza alın

Benim naçizane tavsiyem Sayın Aysal’ın bu sorunları kökünden hallederek, Bülent Tulun’u Florya’dan alıp kendi yanında görev vermesidir. Eğer G.Saray’ın menfaati ve iyiliği düşünülüyorsa en doğru ve etkili çözüm budur. Ondan sonra yapılacak iş ise Florya’yı ve yetkileri Albayrak’a teslim etmek olmalıdır. Bu sayede en hayati yerde hem Fatih Hoca’nın hem de personelin rahat, huzurlu bir şekilde çalışmasını sağlanır. Zira Florya’da kaybolan sevgi, saygı ve huzur ortamının geri gelmesini sağlamasını sağlayacak yegane kişi Abdürrahim Albayrak’tır. Başarısız ve kötü geçen geçmiş sezonların altında yatan ana sebeplerden biri Florya’nın sıcak bir ortamdan çıkıp hapishaneye dönmüş olmasıydı. Sayın Aysal bu adımla kendisini de çok rahatlatmış olacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ujfalusi'nin imza töreninde Adidas'ın forması giydirilmiş. Nike ile anlaşmamış mıydı Galatasaray?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ujfalusi'nin imza töreninde Adidas'ın forması giydirilmiş. Nike ile anlaşmamış mıydı Galatasaray?
    Yeni formaların tanıtımı yapılana kadar eski formalar kullanılacak.. Nike ile de bu konuda anlaşılmış.. Yani basında bahsedildiği gibi bu konuda bir problem yok

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yeni formaların tanıtımı yapılana kadar eski formalar kullanılacak.. Nike ile de bu konuda anlaşılmış.. Yani basında bahsedildiği gibi bu konuda bir problem yok
    Geçenlerde Genç takım bir maça Nike markalı formayla çıkmış diye okumuştum bu forumda yine. Orada Adidas kullanılmamış.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Geçenlerde Genç takım bir maça Nike markalı formayla çıkmış diye okumuştum bu forumda yine. Orada Adidas kullanılmamış.
    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10391.php

Şöyle bir açıklama geldi kulüpten..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben yaşanan sıkıntının, sorunun peşinde değilim. Forma konusunda takıntım var. Acaba Nike ile anlaşmada sorun mu oldu diye merak ettiğim için yazdım. Ancak yukarıdaki açıklama, genç takımın Nike ürün giymesi ile birlikte düşünülünce tezat yaratıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Onlar geçiş dönem formaları. Yani istersek geçiş dönemi formalarını kullanırız, istersek adidas.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray yarın sahaya iniyor

26 Haziran 2011 10:41 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları yarın başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu kötü bir şekilde bitiren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak.
    Teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getiren ve gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu takviye eden sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıkları için yarın sabah erken saatlerde bir araya gelecek.
    Saat 09.00'da toplanacak sarı-kırmızılı teknik heyet ve oyuncular, sezonun ilk çalışma gününde çeşitli performans testlerine ve sağlık kontrollerine tabi tutulacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Onlar geçiş dönem formaları. Yani istersek geçiş dönemi formalarını kullanırız, istersek adidas.
    Hayır böyle değil Atıl, 1 Temmuz'a kadar Adidas kullanabiliyoruz. 1 Temmuz'dan sonra Nike kullanmak zorundayız. Anlaşma bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçiş formaları böyleyse asıl formalar süper olacak demektir.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

klasik antrenman forması dğeil mi bu ? bu arada musa vardı bi ara noldu ona

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

bir resim hariç resimler benzer,hangi resim olduğunu bulun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hayır böyle değil Atıl, 1 Temmuz'a kadar Adidas kullanabiliyoruz. 1 Temmuz'dan sonra Nike kullanmak zorundayız. Anlaşma bu.
    Alt takımlarımızdan birisi Nike formalarla hazırlık maçına çıktı ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10412.php

Galatasaray Spor Kulübü Resmi Televizyon Kanalı Galatasaray TV, 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Digitürk Platformu üzerinden şifresiz yayına geçiyor.

edit : Birde yukarıdaki görüntülerden sonra Pino kalmalı yahu çok mutlu adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Digiturk üzerinden şifresiz yayın nedir ya. Yapacaksanız adam gibi yapın. İlla Digiturk mü alıcaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Digiturk üzerinden şifresiz yayın nedir ya. Yapacaksanız adam gibi yapın. İlla Digiturk mü alıcaz.
    katılıyorum,digitürk şifresiz mi oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gs'te Nike oldu ama su TURK TELEKOM yazilari cok gicik. Trabzon care bulamadi Gs te bulamiyor galiba. Goze daha hos gelicek bi sekilde olmuyormu bu !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ali Dürüst : "Tugay Kerimoğlu, ekibimizin içinde canla başla çalışıyor."
    Ali Dürüst : "Okan Derici resmi olarak 1 Temmuzdan sonra açıklanacak."
    Ali Dürüst : "Kamp döneminde yeni futbolcu olabilir ama illahi transferi yetiştireceğiz diye birşey yok."
    Ali Dürüst: "Bizde olay hocanin isine karisilmaz. Tek sorumlu ve yetkili Terim'dir. Biz kendi yapmamiz gereken islere bakariz"
    Ali Dürüst : "Bu hafta içinde gidecek futbolcular belli olacak."
    Ali Dürüst : "Drogba alternatiflar arasında değil" (Yanlış anlamadıysam öyle birşey söyledi.)
    Ali Dürüst : "Alt. Madridli oyuncular tamam dediği an transferleri biter."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ali Dürüst : "Tugay Kerimoğlu, ekibimizin içinde canla başla çalışıyor."
    Ali Dürüst : "Drogba alternatiflar arasında değil" (Yanlış anlamadıysam öyle birşey söyledi.)
    Eee başkan Drogba için uğraşıyoruz diyordu bu ne yahu .

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orada Drogba hedefimiz, alternatifimiz değil demiş galiba
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri