Sayfa 560 / 1204 İlkİlk ... 604605105505585595605615625706106601060 ... SonSon
16,771 ile 16,800 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir Alex değil mesela
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vargas, Sasa Ilic'in daha tekniği ve hızlısı gibi. Oyun görüşlerini benzettim ben Topa vuruşları daha iyi olursa lokum gibi adam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yok artık.Eğer böyle bir şey varsa yönetimin oturup düşünmesi gerekir.

http://fanatik.ekolay.net/Muntari-re..._32_229294.htm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yok artık.Eğer böyle bir şey varsa yönetimin oturup düşünmesi gerekir.

http://fanatik.ekolay.net/Muntari-re..._32_229294.htm
    Bunların hikaye olduğunu hepimiz biliyoruz.. Fabregas'ı mı alacağız??

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Vargas fizik olarak zayıf,şutları da zayıf. Tek artısı oyun zekası ve tekniği olabilir. Ama bizim ligde iş görmez. 2 maç sonra bacağını eline verirler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Fanatik ah

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Dünya'da çift yönlü hakkıyla oynayabilen kaç oyuncu var Allah aşkına biraz gerçekci olalım
    Trabzonspor "Gustavo Colman" ismini nasıl yarattıysa biz de öyle bir isim bulabiliriz. Sanki bulunmaz hint kumaşı arıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal'ın açıklamaları genel olarak herkesin yüreğine su serpmiş ama, ben çok kötü bir yolda olduğumuzu düşünmeye başladım. Şu ana kadar gerçekleşen 4 transfer var, Elmander, Selçuk, Ceyhun ve Ujfalusi. Bu transferlerden Elmander ve Selçuk banko ilk 11'e yazılabilir, son derece olumlu transferler bonservis ücretleri de yok. Ceyhun iyi bir alternatif, rotasyon için olumlu. Ujfalusi bence hem yaşı, hem aldığı ücret, hem bonservis bedeli ile fiyasko bir transfer. Umarım performansı çok üst düzey olur da ben utanırım.

Geleyim başkanın açıklamalarına. Drogba diyorlar, Drogba bize taraftar ve basın vs diye cümleye başlayınca benim tepem attı. Sen FM delisi taraftar yada Fotospor gibi gazeteleri mi baz alarak transfer yapıyorsun ? Böyle saçma şey mi olur, ben bir transfer politikamız olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Çünkü sistem için oyuncu transferi yapılmıyor. Forvet için ismi geçenler Drogba ve Forlan, hatta belki Fabiano gerçi Fabiano daha yeni gitti Brezilya'ya maça bile çıkmadı. Bu isimlerin hepsi farklı tipte oyuncu. Hiçbirisi diğerinin alternatifi olamaz biz sadece isim transferi mi yapacağız, böyle bir takım mı olacağız diye endişeleniyorum.

Kaleci 1 haftaya gelecek dediler, dünya çapında falanı geçtim, ekstrem hareketler beklemiyoruz, eli yüzü düzgün bir kaleci alsınlar yeter. Kaç hafta geçti ortada kaleci falan yok. Bu takımın sağ beki idare ediyor, Sabri pek maç kaçırmazsa tabii, Ujfalusi geldi o da oynar sağ bekte. Ama dediğim gibi Ujfalusi büyük soru işareti. Sol bekte Hakan Balta ve Çağlar'a mı güveneceğiz bir sezon boyunca, en son şampiyon olduğumuz senede bıraktı Hakan Balta futbolu sanki, kafasında bitirmiş gibi. Çağlar'ın da bir numarasını göremedik. Stoperlerde aynı şekilde, şampiyonluk hedefi olan bütün takımların stoperleri bizden daha kaliteli. Kimse çıkıp açıklama yapmıyor bir stoper daha alacağız diye. Orta saha da sıkıntı var, Kallström ismi söylendi, şimdi ısrarla Muntari deniyor. Bunlar da aynı tipte oyuncu değil. Bir de scout ekibi olayı var tabii, bu ekip öneriyorsa Kallström diye kusura bakmasınlar onu ben de öneririm. Yok başka önerileri varsa o zaman o isimlerden genç oyuncular da alınsın yada ekibi feshetsinler boşuna para almalarına gerek yok. Göstermelik scout ekibi olsa ne olur olmasa ne olur.

Gidecekler, kalacaklar hiçbirisi belli değil bence, önce gelecek oyunculara bakacaklar, transferin son dönemleri gidenler belli olacak diye düşünüyorum. Hazırlık kampını çok kötü geçiren bir oyuncu bile takımda kalabilir, şaşırmam. Fatih Terim yerli oyuncuların performansını arttırabilir cümlesini çok sık okuyorum ve kısmen de olsa katılıyorum ancak ya olmazsa ? Taraftar açısından güven çok önemli, şu takımın oyuncularını yazıyorum sırayla ilk 3'e gireriz diyemiyorum. Rakiplerimizin oturmuş kadroları ve yaptıkları takviyeler ortada. Bizde sezon başında inanılmaz bir baskı olacak, çok kırılgan bir yapıya sahibiz. Çok değil 3 maç kaybedilsin üst üste, ne imparator Fatih Terim kalır, ne iki dakikada büyük başkan olan Ünal Aysal. Çünkü taraftar sadece Drogba için değil, genel olarak çıldırmış durumda. Pusuda bekliyor resmen.

Fazla uzattım ama burada da görüyorum herkesin modu saatlik değişiyor, çok fazla beklenti içerisinden olmayın, başkanın son açıklamasını tarafsız olarak bir kez daha izleyin derim. Adam futboldan anlamıyorum derken hakikaten haklıymış, resmen oyuncu için malın fiyatı cümlesini kullanıyor. Futbol aklım olacak dedi, o akıl Bülent Tulun ve akılsızın teki. Yaptığı yorumlar fiyaskoydu her zaman, dünyaya takip ettiğine inanmıyorum tamamen menajerlerin etkisi ile oyuncu transferi yapılmaya çalışılıyor bence. Bir de başkanın Madrid'e A.Madrid başkanı ile tanışmak için gittim cümlesi o da ayrı bir komedi. Ünal Aysal'ın da uyum sürecini bekleyeceğiz anlaşılan, umarım şu 1 hafta 10 gün içinde düzgün transferler olurda bu yazdıklarımın hepsi bana kapak olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Kapak falan olmaz hocam çünkü. yazdıklarının hepsi çok doğru . Büyüklerimiz daha iyi bilir biz karışmayalım onlar en iyisini yaparlar mantığından kurtulmalı herkes.Galatasaray'da ne hikmetse büyükler konuşuyor hep bazısı konuşmayı bilmiyor bazısının da futbol anlayışı 10-20 sene öncesinde kalmış . Ben 3-4 senedir aynı şeyi yazıyorum. 1 kaleci - 1 stoper - 1 sağ bek - Ortasahanın ortasına Appiah tarzı bir adamla teknik oyunun temposunu belirleyen bir 10 numara ve bir de iyi bir forvet lazım.Yıllardır ben takımın eksiği nerede biliyorum her gelen teknik adam kafasına göre oyuncular alıyor yönetimde hiç sesini çıkarmıyor çünkü çoğu futboldan anlamıyor . Sadece Fatih hoca durumun farkında diye düşünüyorum.Keşke Hagi geleceğine o gelseydi ve transferlere o günden başlansaydı. Bence Fatih hoca istediği oyuncuların listesini verdi ve bunların en azından %70'i alınmadan imza atmayacak çokta doğru yapacak. Ünal başkanın bu kadar telaşla birşeyler yapma çabası bundan kaynaklanıyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinizde haklısınız ama şu anlık haklısınız. Ben artık zamana bıraktım neyin ne olacağını. Bekliyorum, hele bir takım şekillensin o zaman konuşacağım. Adnan Polat'a gösterdiğimiz toleranstan sonra bu adamlara 2 hafta tolerans gösterebilirim kesinlikle. Ellerinde olmayan sorunlar çıkmış olabilir, bu adamlar muazzam değil sonuç olarak. Senin benim gibi insanlar. Başta yapılan açıklamalar yanlıştı, onları da o anın gazına veriyorum. Dediğim gibi sadece şu anlık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam gelmedim değil gelemedim diye konuşmuş.Kaçan balık büyük oldu.

http://fanatik.ekolay.net/Iste-gerce..._32_229291.htm

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eğer gerçekse kaçan balık büyük değil devasa olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeter Fanatik yeter

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fanatik haberlerine itimat etmeyin bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hakan Ünsal: "Chelsea, Arda Turan'a karşılık Drogba ve Malouda'yı bonservisleriyle birlikte vermeyi teklif etti!"
    Hakan Ünsal: "Şimdi top Galatasaray yönetiminde.. "Evet" dedikleri an, son yılların en büyük transfer takası gerçekleşmiş olacak!"
    Hakan Ünsal: "Luis Fabiano ve Muslera imza atmaya hazır, ikisi de Galatasaray'dan haber bekliyorlar."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gerçekçi gelmedi bana
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yeter Fanatik yeter
    Yetti be yetti

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fanatik haberlerine itimat etmeyin bence.
    Tamam etmem

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Frankfurt altyapısından 18 yaşındaki Okan Derici transfer edilmiş, solak, hücümda çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylüyor takip edenler, bilenler. Teknik kapasitesi yüksekmiş, Fatih Terim kampa katılmasını istemiş. Kaynak Osman Altunterim, transfer konusunda emin olmadan konuşmuyor pek kendisi, bakalım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Frankfurt altyapısından 18 yaşındaki Okan Derici transfer edilmiş, solak, hücümda çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylüyor takip edenler, bilenler. Teknik kapasitesi yüksekmiş, Fatih Terim kampa katılmasını istemiş. Kaynak Osman Altunterim, transfer konusunda emin olmadan konuşmuyor pek kendisi, bakalım artık.
    İnşallah doğrudur.Böyle olursa bizim takım da doğru yolu bulmuş olur ve oradaki cevherlerden faydalanmaya başlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Okan Derici'nin FM'de profili kötüdü fakat geleceğin Metin Oktay'ı yazıyordu. Sanırım FM 2010'du.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Geleceğin Feyyaz Uçar'ı . FM 2011
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Okan Derici'nin FM'de profili kötüdü fakat geleceğin Metin Oktay'ı yazıyordu. Sanırım FM 2010'du.
    bence bu tip şeylerde fm ye pek bakmamak gerek bkz. cenk tosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

L1 / lyon : Aulas en mode mineur - Lyon - Football 365, toute l'actualité du foot

Lyon başkanı Kallström konusunda kulüple her konuda anlaştığımızı söylemiş. Kallström gelsin, ilk işim formasını almak olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    L1 / lyon : Aulas en mode mineur - Lyon - Football 365, toute l'actualité du foot

Lyon başkanı Kallström konusunda kulüple her konuda anlaştığımızı söylemiş. Kallström gelsin, ilk işim formasını almak olacak
    İnşallah istekli gelir benim çok beğendiğim bir oyuncu Lyon nasıl satıyor hala anlamış değilim M.Sarp Barış Özbek'ten sonra Fabregas etkisi yaratır Hadi hayırlısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://video.fanatik.com.tr/Dos-Sant...584.htm?auto=1

off alsak ya şu adamı tottenham zaten oynatmıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle geciktik.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geçmiş yıllara bakınca aslında şu anda selçuk,cayhun,elmander ve ujfalusi yani 4 tane transfer yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş yıllarda da bir halt yemedik ki hocam, şu transferler kampa yetişmeliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla kampa yetişse de yetişmese de oyuncular kaliteli olduktan sonra 1 ayda takımı toplarlar. Rijkaard zamanında 8 maçta 7 galibiyetle başlamıştık sanırım. sanki o zaman kampa mı yetişti transferler?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bizim burda böle tartışmamızın tek sebebi başkandır...Beklentileri fazlasıyla yükseltmesidir...

Mesaj Yetkileri