Lema çok iyi yerlere gelmiş abi . Ligin ilk yarıdaki durumumuz içinde tebrik ederim![]()
Lema çok iyi yerlere gelmiş abi . Ligin ilk yarıdaki durumumuz içinde tebrik ederim![]()
Ama abi şöyle bişey var sen hangi menejerlerden bahsediyosun ? Şimdi Türkiye'de ki bir menejer demez Kaka veya Robinho 30 yaşına gelsin satıcam diye bunu genellikle söliyen oyuna başlar başlamaz o takımda olanlar zaten sen Kaka'yı serbestten aldın sanırım işte bunu gibiveya sonradan alıp 2 yıl oynatıp satandır ama bunlar yine büyük veya orta halli takımlardır o yüzden 30 yaşında satmak mantıklı tabi lige bakmak lazım
![]()
1- iyi bi regeni iyi gözlemciler bulur o yüzden iyi skutlarla anlaşıcaksın
2- iyi bi yardımcı antrönörün olacak o da gerçekten manyak regenler buluyor
3 gözlemci programlar var ondan bulabilirsin ki ben de dahil çoğu kişi buna hile olarak kabul ediyor
sen 1. şıkka özen göster mesela iyi bi türk gözlemci tavsiye ederim
![]()
Sen bir kariyerime baksana Teknik Kadromu değiştirdim ben onlarla bulabilirmiyim
Tatile Girmeden Değişik Oyuncularla Cıkman Daha Zevk Verebilir
haklısın aslında ama yedekler de gerçekten çok iyi olduğu için tatile gittik tabi şl heyecanı da var bian önce geçsin tarih
Hulk iyileşti ilk devre neredeyse hiç oynamayan yeşil dev ikinci yarı takımı lemayla birlikte uçurur umarım
18.Hafta
Fenerbahçemiz tarihi silip silip yazmaya devam ediyor regenimize nazar deymesin takımı n bel kemiği takım sırtlıyor götürüyor
![]()
Çok sağlam ilerliyorsunNedir bu işin sırrı
![]()
sır mıdır bilmiyorum iki senedir mach p. de atak kısmı işaretli
ya bundan
ya forvetlerim ve takımım sağlam ondan bilmiyorum ama ilk dediğim olabilir![]()
Bence hepsiHulk'ı nasıl ikna ettin ?
19.Hafta
artık rakipler gol yemeye o kadar hazırlıklı geliyolar ki bizim atmamızı beklemiyolar kendileri atıyolar
![]()