1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Gökhan Gönül

Hybrid View

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yuh be arkadaşım naptınız. Gökhan kim Sagna kim, taraftar gözüyle bakılıyor bu duruma.
    Kardeşim ben Gökhan'ı da Sagna'yı da birçok kez izlemiş biriyim . Bana göre Gökhan , Sagna'dan iyidir belki Sagna savunma ve fizik olarak Gökhan'ın baya bir üstündedir ancak Gökhan'da hücum olarak ( orta açma , dribbling ,içeri kat etme ) gibi özellikleri Sagna'nın iki katıdır . Bunu zaten tek ben söylemem , eminim ki Fenerbahçe taraftarı olmayan futbol izleyicileri de böyle düşünüyorlardır .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Kardeşim ben Gökhan'ı da Sagna'yı da birçok kez izlemiş biriyim . Bana göre Gökhan , Sagna'dan iyidir belki Sagna savunma ve fizik olarak Gökhan'ın baya bir üstündedir ancak Gökhan'da hücum olarak ( orta açma , dribbling ,içeri kat etme ) gibi özellikleri Sagna'nın iki katıdır . Bunu zaten tek ben söylemem , eminim ki Fenerbahçe taraftarı olmayan futbol izleyicileri de böyle düşünüyorlardır .
    Tamam da dostum bek olmak hücum yapmak değildir.Sagna kadar defans yapıp onun kadar iyi tackling,marking yapabiliyorsa Gökhan daha iyidir Sagna'dan.Orta açma,dribbling,içeri kat etme özellikleri olan herkes bek oynayamaz.Ama defansif özellikleri ve hızı,fiziği olan birisi bek oynayabilir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Tamam da dostum bek olmak hücum yapmak değildir.Sagna kadar defans yapıp onun kadar iyi tackling,marking yapabiliyorsa Gökhan daha iyidir Sagna'dan.Orta açma,dribbling,içeri kat etme özellikleri olan herkes bek oynayamaz.Ama defansif özellikleri ve hızı,fiziği olan birisi bek oynayabilir.
    Sana katılılıyorum ancak Gökhan savunma olarak'da sadece marking özelliği ve pozisyon alması düşük bir bek'dir top kapma olarak Sagna'dan aşağı kalacağını düşünmüyorum . Tabi Sagna güç , denge bakımından Gökhan'dan üstündür ancak hücum'da da etkili olamıyorsa da Arsenal seviyesinde değil demektir . O zaman bakarsak Alves'de çok fizikli savunma yönü mükemmel bir bek değildir ancak hücum kapasitesi nedeni ile şu anda Barça'nın sağ beki .

Mesaj Yetkileri