beyler inanmayacaksınız ama ben fm 09 da letonyalı martin alexa diye bir genci 5mya alıp 1 ve 1.5 sezon sonra 67.5 milyona satmıştım. regen olduğu için ss koymuyorum. istesem de koyamam şuan ne fm 09um var ne de o oyunumun save dosyası. adam 17 yaşında gaziantepteydi. onlar letonyadan almış 100 k ya falan. ben de baktım özellikler akıyor ( hatırlarsınz fm 09 da doğa üstü regenler çıkardı bu genç de onlardan biriydi işte) aldım takımıma adam ne oynuyor bir görsenin ronaldoyu kesti çok ciddiyim. ben fiorentinaydım bu arada 3 sezondur şampiyonlar ligini kaldırıyordum. finans olarak müthiş durumdaydık. ama milan çok acayipti. adamlar para bildiğiniz denizde kum. herkese basıyorlar parayı herkese basıyorlar. sezon sonu kapıma 38.5 milyon teklifle geldiler benim de aklımın ucundan geçmiyor satmak alexa yı . dedim bana 90 m verin bi baktım 67.5 teklif geldi cidden şok olmuştum. kabul ettim tabi. yazık milana hiç ısınamadı. elinde patladı yani milanın. orası önemli değil tabi önemli olan işimi görmesi