Hepinize teşekkür ediyorum.
-Menajer olarak ismim Fuerto Rosales.1975 Portekiz Lisbon doğumlu![]()
-Öncelikle şu an ligin 5.haftasına gelmiş bulunmaktayım o yüzden buraları biraz daha genelleme ile geçmek istiyorum
-Kadroyu inceliğimde bu Monaco nasıl olur küme düşer diye kendi kendimi yedim gecenin bi saatinde.Bence birçok takıma göre eksiksiz bir defans ve ortasaha kurgumuz vardı en azından ilk sene hedeflerim için. sadece sağ açığa alternatif bir isim bulmam yeterli olacaktı gerisi her zaman takımlarım odak noktası olan forvetleri değiştirmekti.Golcü dediğim pek bir oyuncu bulamadım.
-Takımım hazırlık kampı için 8-17 Temmuz tarihleri arasında Belçika'nın yolunu tuttu.Beklediğimizden çok daha verim aldığım bir kamp dönemi geçirdik
-Bir yandan hazırlık kampını dolu dolu geçirirken kurmaylarım ve ben transfer çalışmalarını hız vermiştik.
-Her zaman yaptığım gibi eldeki forvetleri elden çıkarmak ve yerine güvendiğim isimleri kadroya katma düşüncesi vardı.
TRANSFERLER
GENEL BAKIŞ
-Satmayı ilk başta düşünmediğim ancak Liverpool-Ajax'tan gelen çok cazip teklifler sebebiyle Park Chu ile yolları ayırdık ve sağolsun kazandırdığı para tüm kulübe yetti arttı
-Sağ bekte gereksiz bir kalabalık olduğunu düşündüğüm için Adriano'yu biraz da bu düşüncemden dolayı ucuza elden çıkarmak durumunda kaldım
-Dennis Appiah genç yetenek Arsenal'e gitmek istiyordu önünü tıkamadım
-Gakpe yetersizdi o an kazandırdğı para ilaç gibi geldi zaten
-Mangani tamamen o bölgedeki oyuncu fazlalığından gönderildi 3M'de fene para değildi hani ama birazı taksitle
-Niculae tam bir baş belası bir türlü bonservisiyle postalayamadım bir kulübe ancak kiralık gitti ancak sezon sonu şatış opsiyonu var umarım kullanırlar ancak orada bile sorun çıkardı şimdiden
-Mbokani kanımın kaynamadığı oyunculardan.Kişisel sebeplerle satmaya çalışmadan satış opsiyonlu direk kiralığa çıkardım PSG,Dinamo Kiev,AZ kiralık istedi PSG ile anlaştı zaten
-Forvetde çeşitlilik yaratma adına neredeyse bedavaya JOZY ALTİDORE Monaco'da kirada
-İkinci transferim Bucaspor'lu oldğum ve şu ana kadar izlediğim en yetenekli siyahi futbolcu olduğu için geleceğin yıldızı Torric Jebrin'i A2 takımım için 55K karşılığında kadroya dahil ettim.
-FUERTO ROSALES'in değişilmezi; Darwin Quintero
Hangi takımı alırsam alayım mutlaka kadroma katmaya çalıştığım çok ender isimlerden
GERÇEK BİR FORVET:HUMBERTO SUAZO
Bu sefer Chelsea'ye kaptırmadım
-AMR ve yedek forvet ihtiyacımızı en iyi karşılayan isim DR Congo'nun gülü: Tresor Mputu
Arjantin'den gelen süper yetenek:Gabriel Hauche
Oyuncunun ismi sanki tamda Monaco kulübüne uygun
Son günün bombası: BOGDAN STANCU
-Uzun bir transfer dönemi böyle sonlandırdım biraz.Kadromuza önemli isimler kattık çok farklı bir Monaco için güçlü bir forvet ekibi kurduk..Bunları yaparken takıma devre arası için para kaldı bile maaş bütçesinde ise +30K'lık bir tahatlık var hayırlısı olsun ne diyeyim![]()

.Bence birçok takıma göre eksiksiz bir defans ve ortasaha kurgumuz vardı en azından ilk sene hedeflerim için. sadece sağ açığa alternatif bir isim bulmam yeterli olacaktı gerisi her zaman takımlarım odak noktası olan forvetleri değiştirmekti.Golcü dediğim pek bir oyuncu bulamadım.