Quintero'ya iyi bak. Benitez'den daha kaliteli bir forvet bence![]()
Quintero'ya iyi bak. Benitez'den daha kaliteli bir forvet bence![]()
Kesinlikle takımın artık daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.Özellikle Eriksen ve Hasebe etkili forvetlere top taşıyamayan ortasahama çözüm oldular hasebe defansif işi görüyor eriksen atak oynuyor haruna çift yönlü ancak lichsteiner oynadığı 4 maçta 3 kırmızı kart gördü
Teşekkürler transferlerden bu kadar hızlı verim alacağımı düşünmüyordum
Benitez için devre arasında yokladım ancak Manchester ile anlaşması ve takımıma göre yüksek maaş istemesi nedeniyle onun defterini kapadım.Quintero benim işimi görüyor oynadığı zamanda ama ciddi sakatlıklar ile boğuştuğu kesin![]()
HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
![]()
FRANSA KUPASI(9.TUR) DRANCY 0-4 MONACO
GENÇ YILDIZ MAKEGO ve YENİ TRANSFERLER HASEBE, ERIKSEN'IN ONE ÇIKTIĞI MAÇLAR
20.HAFTA AUXERRE 0-1 MONACO
6 sarı, 2 kırmızı kartın çıktığı maçta yeni transfer lichsteiner ilk maçında atıldı
kazanma alışkanlığı açınsından kazanmak önemliydi
![]()
FRANSA KUPASI(10.TUR) REIMS 1-2 MONACO
Turu geçtik önümüze bakıyoruz
21.HAFTA MONACO 1-0 MARSEILLE
İŞTE BU!Ezeli rakibi 2.lik mücadelesi verdiğimiz rakibimizi 1-0 ama ezerek mağlup ediyoruz.Lich gene atıldı 2'de 2 :
FRANSA KUPASI(11.TUR) MONACO 1-1 ANGERS(pen. 4-2)
OFF OFF UCUZ YIRTTIK.Takıma güvencim tamdı ama 90+2'de gelmesi heyecan patlaması yaşattı.penaltılarda kalite konuştu.ANGERS'ı buradan tebrik ediyorum
22.HAFTA TOULOUSE 0-1 MONACO
1-0 oldu bizim oldu iyi oynadık
23.HAFTA MONACO 2-0 LORIENT
Eriksen fark yarattı
24.HAFTA BREST 0-3 MONACO
Lich gene atıldı
25.HAFTA MONACO 2-1 CAEN
Yohan Mollo kontratlı oyuncumuz bize gol attı.28 maç 8 gol 14 asist yapmış bir oyuncudan bahsediyorum ancak benim taktiğimde sağ sol açık yok en azından sağlam paraya satabilirim herhalde
25.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
SIRA GRAFİĞİMİZ
TAKIM VERİLERİ
OYUNCU VERİLERİ
-Hauche gol krallığında 14 golle ikinci sırada
-Henüz 4 maça çıkmış Lichsteiner 3 kırmızı kartla en disiplinsiz oyuncu
![]()