Sayfa 16 / 447 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tırtıklı ile Arjantin modelinden birini bu sene alırım.

2. Default

Bana göre sırf sarı fazla göze hoş durmaz gibime geliyor 2.forma için daha farklı bir tasarım yapmaları gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tırtıklı hiç güzel gelmedi bana. Düz çubuklumuzu devam ettirmeliyiz. Klasik olmalı hatta. Tırtık mırtık koymasınlar. Cipso gibi o ne öyle...

Ben sarıyı seviyorum. Sarı forma her zaman düz sade olmalı. Yanlarda lacivert bant olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Biz sarı-kanaryalarız sarı forma şart.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu tarz olacağı yönünde söylentiler var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu sene Ay Yıldızlı forma almak lazım. Kanarya tarzı çok hoş duruyor. Çubuklu adı üstünde " KLASİK " . Hiç gerek yok tırtık falan.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tırtıklı forma bence de hoş olmaz. Arjantin forma da böyle olacaksa kötü durur. Eğer yapılacaksa sarı renkler yerine lacivert kullanılırsa daha hoş olur sanırım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tırtıklar cidden işi bozabilir çubukluyla oynamaya gerek yok ama Arjantın formada önde numara olsa falan hoş durabilir bence. Ben çok tavımdır öyle formalara (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene de sarı formalar ön planda. Galatasaray da sarı forma çıkaracak Tırtıklı çubuklu güzel olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Taraftarlardan çok güzel tasarımlar çıkıyor. Aslında kulüp 1 formayı taraftara seçtirme jesti yapsa, siteye gönderilen tasarımlar üzerinden anket yapılsa ve 1 formayı taraftar seçse. Anketin sabote edilmesi de ankete katılmak için taraftar kart no tarzı şartlar koyarak engellenebilir. Biraz uçuk ama güzel jest olur.

Bu tasarım benim çok hoşuma gitti. Sarı forma umarım böyle olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Son forma müthiş yahu Tırtık fikrine soğuk bakıyorum ama güzel olursa olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu forma çok hoş duruyor . O arka plandaki Fenerbahçe logosunu koymalılar her formaya. (çubuklu hariç)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu Arjantin forması nedir öyle ya? Direk Arjantin milli takım formasını bassınlar bari ayıptır ya. Umarım böyle küçük düşürücü bir harekette bulunmaz yönetim. Taklit etmeyi değil edilmeyi amaçlamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Şu Arjantin forması nedir öyle ya? Direk Arjantin milli takım formasını bassınlar bari ayıptır ya. Umarım böyle küçük düşürücü bir harekette bulunmaz yönetim. Taklit etmeyi değil edilmeyi amaçlamalıyız.
    Yok abi merak etme.. Her sene çıkıyor bu Arjantin forması geyiği Aam daha olduğu görülmedi çok şükür

Platin forma da hiç güzel olmaz yahu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yani şu ortadaki şeritte forma numarası olsa bu A milli takımımızın forması tadında bu şablonda bişey yapsalar güzel olabilir bence (:

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu tarz bir forma çok hoş olur. Çubuklu olması şart değil. Sadece renkleri böyle olsun.

Arjantin ne alaka yahu. İlla milli takım forması olacaksa kendi milli takımımızınki olmalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe'de beklenen imzalar atıldı

Fenerbahçe Sportif A.Ş ve Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulları, futbol şubesinin devralınması ile ilgili sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin borsaya ''Şirketimiz ve şirketimiz hakim ortağı Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurullarında bugün alınan kararlarla'' ibaresiyle gönderilen yazıda, ''Şirketimizin UEFA Mali kriterlerine uygun olarak futbol gelir ve giderlerinin bir arada olacağı yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının, yapılan değerleme çalışmaları neticesi belirlenen, haziran ayı içinde Profesyonel A takımı kadrosuna eklenen 3 yeni oyuncumuzun toplam 17.250.000 Euro tutarındaki bonservisleri de dahil olmak üzere, asgari toplam 134.123.440, Euro (Yüzotuzdörtmilyonyüzyirmiüçbindörtyüzkırk Euro) bedelle, devir sonrasında Fenerbahçe Kulübü'nün de futbol şubesinin borçlarından 2 yıl süreyle sorumluluğunun devam etmesi şartıyla devralınmasına karar verilmiştir''denildi.

Gönderilen yazıda ayrıca, ''Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının dahil olduğu futbol şubesince kullanılmakta olan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı, Lefter Küçükandonyadis-Dereağzı (Futbola ilişkin kısımlar), Fikirtepe, Can Bartu-Samandıra tesisleri ve Tuzla ilçesinde futbolcuların ikametlerine tahsis edilen 8 adet villanın şirketimiz tarafından kullanımını teminen, yapılan değerleme çalışmaları neticesinde tüm giderleri Fenerbahçe Kulübü tarafından karşılanmak üzere belirlenen yıllık toplam 16.853.735 TL bedelle bir sözleşme yapılmasına ve Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının devralınmasıyla; kulübümüz ve şirketimiz arasında akdedilmiş, halka arz izahnamemiz ekindeki 'Profesyonel Takım Kiralama Sözleşmesi', 'Temlik Sözleşmesi' ve 'Sözleşme' başlıklı sözleşmelerin feshedilmesine karar verilmiştir. Devir işlemine ilişkin sözleşme bugün itibariyle imzalanmış olup tescil için en kısa sürede Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulacaktır'' ifadeleri yer aldı.

ntvspor.net

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Serdar ın bonservisi karşılığı ne kadar verildiği belli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

serdar için 4,5 milyon avro + gökhan ünal + okan alka (kiralık 2 sene =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fazla kaçmış biraz sanki ama artık çok normal geliyor bu fiyatlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız o sarı formalarda bayrağın etrafını sarı bırakmazlar.Aynı şekilde çubukluda da. Sarı-kırmızı bir araya gelmesin diye. O formalar olmaz yani.

Last edited by ForsakeN : 28.Haziran.2011 at 15:38

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yalnız o sarı formalarda bayrağın etrafını sarı bırakmazlar.Aynı şekilde çubukluda da. Sarı-kırmızı bir araya gelmesin diye. O formalar olmaz yani.

O kadar abartmamak lazım. Amblemimizde de var kırmızı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    O kadar abartmamak lazım. Amblemimizde de var kırmızı.
    Katılıyorum. Fenerbahçe'nin şu kırmızı takıntısını da anlamıyorum gerçekten. Bize altyapıda kırmızı ayakkabı giydirmezlerdi idmanlarda. Kırmızı bileklik, parmaklık vs. hepsini çıkartırlardı gereksiz geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2004-2005 sezonunda sarı bi formamız vardı türk bayrağıda vardı üstünde bulursam koyucam buraya ama bulamadım daha.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2004-2005 sezonunda sarı bi formamız vardı türk bayrağıda vardı üstünde bulursam koyucam buraya ama bulamadım daha.
    önceden dikkat edilmiyordu fakat son sezonlarda dikkat ediliyor bildiğim kadarıyla. Ben de pek önemsemiyorum ama yönetim önemsiyor gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu sportif A.Ş falan bu birleşme ne demek bilen biri anlatabilirmi ben bilmiyorumda nedemek bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    aynen buydu bi sonra ki sene de yapmıştık düz sarı bi forma. umarım bu senede yapılır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    serdar için 4,5 milyon avro + gökhan ünal + okan alka (kiralık 2 sene =)
    Teşekkürler.

Sayfa 16 / 447 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Mesaj Yetkileri