Tırtıklı ile Arjantin modelinden birini bu sene alırım.
Tırtıklı ile Arjantin modelinden birini bu sene alırım.
Bana göre sırf sarı fazla göze hoş durmaz gibime geliyor 2.forma için daha farklı bir tasarım yapmaları gerek.
Tırtıklı hiç güzel gelmedi bana. Düz çubuklumuzu devam ettirmeliyiz. Klasik olmalı hatta. Tırtık mırtık koymasınlar. Cipso gibi o ne öyle...
Ben sarıyı seviyorum. Sarı forma her zaman düz sade olmalı. Yanlarda lacivert bant olabilir...
Biz sarı-kanaryalarız sarı forma şart.
Bu tarz olacağı yönünde söylentiler var.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tırtıklı forma bence de hoş olmaz. Arjantin forma da böyle olacaksa kötü durur. Eğer yapılacaksa sarı renkler yerine lacivert kullanılırsa daha hoş olur sanırım.
Tırtıklar cidden işi bozabilir çubukluyla oynamaya gerek yok ama Arjantın formada önde numara olsa falan hoş durabilir bence. Ben çok tavımdır öyle formalara (:
Bu sene de sarı formalar ön planda. Galatasaray da sarı forma çıkaracakTırtıklı çubuklu güzel olur bence.
Taraftarlardan çok güzel tasarımlar çıkıyor. Aslında kulüp 1 formayı taraftara seçtirme jesti yapsa, siteye gönderilen tasarımlar üzerinden anket yapılsa ve 1 formayı taraftar seçse. Anketin sabote edilmesi de ankete katılmak için taraftar kart no tarzı şartlar koyarak engellenebilir. Biraz uçuk ama güzel jest olur.
Bu tasarım benim çok hoşuma gitti. Sarı forma umarım böyle olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son forma müthiş yahuTırtık fikrine soğuk bakıyorum ama güzel olursa olabilir.
Şu Arjantin forması nedir öyle ya? Direk Arjantin milli takım formasını bassınlar bari ayıptır ya. Umarım böyle küçük düşürücü bir harekette bulunmaz yönetim. Taklit etmeyi değil edilmeyi amaçlamalıyız.
Yani şu ortadaki şeritte forma numarası olsa bu A milli takımımızın forması tadında bu şablonda bişey yapsalar güzel olabilir bence (:
Bu tarz bir forma çok hoş olur. Çubuklu olması şart değil. Sadece renkleri böyle olsun.
![]()
Arjantin ne alaka yahu. İlla milli takım forması olacaksa kendi milli takımımızınki olmalı.
Fenerbahçe Sportif A.Ş ve Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulları, futbol şubesinin devralınması ile ilgili sözleşmeyi imzaladı.
Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin borsaya ''Şirketimiz ve şirketimiz hakim ortağı Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurullarında bugün alınan kararlarla'' ibaresiyle gönderilen yazıda, ''Şirketimizin UEFA Mali kriterlerine uygun olarak futbol gelir ve giderlerinin bir arada olacağı yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının, yapılan değerleme çalışmaları neticesi belirlenen, haziran ayı içinde Profesyonel A takımı kadrosuna eklenen 3 yeni oyuncumuzun toplam 17.250.000 Euro tutarındaki bonservisleri de dahil olmak üzere, asgari toplam 134.123.440, Euro (Yüzotuzdörtmilyonyüzyirmiüçbindörtyüzkırk Euro) bedelle, devir sonrasında Fenerbahçe Kulübü'nün de futbol şubesinin borçlarından 2 yıl süreyle sorumluluğunun devam etmesi şartıyla devralınmasına karar verilmiştir''denildi.
Gönderilen yazıda ayrıca, ''Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının dahil olduğu futbol şubesince kullanılmakta olan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı, Lefter Küçükandonyadis-Dereağzı (Futbola ilişkin kısımlar), Fikirtepe, Can Bartu-Samandıra tesisleri ve Tuzla ilçesinde futbolcuların ikametlerine tahsis edilen 8 adet villanın şirketimiz tarafından kullanımını teminen, yapılan değerleme çalışmaları neticesinde tüm giderleri Fenerbahçe Kulübü tarafından karşılanmak üzere belirlenen yıllık toplam 16.853.735 TL bedelle bir sözleşme yapılmasına ve Profesyonel Futbol A Takımı ve altyapılarının devralınmasıyla; kulübümüz ve şirketimiz arasında akdedilmiş, halka arz izahnamemiz ekindeki 'Profesyonel Takım Kiralama Sözleşmesi', 'Temlik Sözleşmesi' ve 'Sözleşme' başlıklı sözleşmelerin feshedilmesine karar verilmiştir. Devir işlemine ilişkin sözleşme bugün itibariyle imzalanmış olup tescil için en kısa sürede Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulacaktır'' ifadeleri yer aldı.
ntvspor.net
Serdar ın bonservisi karşılığı ne kadar verildiği belli mi?
Fazla kaçmış biraz sanki ama artık çok normal geliyor bu fiyatlar.
Yalnız o sarı formalarda bayrağın etrafını sarı bırakmazlar.Aynı şekilde çubukluda da. Sarı-kırmızı bir araya gelmesin diye. O formalar olmaz yani.
![]()
![]()
Last edited by ForsakeN : 28.Haziran.2011 at 15:38
2004-2005 sezonunda sarı bi formamız vardı türk bayrağıda vardı üstünde bulursam koyucam buraya ama bulamadım daha.
Bu sportif A.Ş falan bu birleşme ne demek bilen biri anlatabilirmi ben bilmiyorumda nedemek bunlar