1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Issiar Dia

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gözlemlediğim kadarıyla yazdım Faruk. Yazdığım hangi isimden hızlı diyebilirsiniz ki Dia için. Hiçbirinden hızlı değil. Dia hızlı bir futbolcu ama arkadaş diyor ki Dünya ve Avrupa'da 5 oyuncu yok Dia'dan hızlı. Yok artık. Yukarıda 18 değerlerinden filan bahsedilmiş. Yazdığım tüm futbolcular gözle görülür şekilde hızlı Dia'dan.
    Kardeşim yanlış anlama belkide onlardan yavaştır lafım yok o adam demiş Avrupada 5 oyuncu yok ondan hızlı sende diyorsun ki bende gözlemlediğim kadarıyla şunlar şunlar hızlıdır ondan diye. Yani bu göz kararıyla olcak bi iş değilki. Bide şöyle bir muhabbet dönüyor Türkiyede hızlı falan. Bunun kıstas'ı nedir onuda anlayamadım bi türlü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kardeşim yanlış anlama belkide onlardan yavaştır lafım yok o adam demiş Avrupada 5 oyuncu yok ondan hızlı sende diyorsun ki bende gözlemlediğim kadarıyla şunlar şunlar hızlıdır ondan diye. Yani bu göz kararıyla olcak bi iş değilki. Bide şöyle bir muhabbet dönüyor Türkiyede hızlı falan. Bunun kıstas'ı nedir onuda anlayamadım bi türlü.
    Sen de haklısın kardeşim yanlış anlamadım zaten Bence kıstası hangi ülke olursa olsun geneldir tüm Dünya üzerindedir. Yoksa lige göre kıstas alınsa bu değerler Alex dünyanın en iyi futbolcusu olurdu Fm'de

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sen de haklısın kardeşim yanlış anlamadım zaten Bence kıstası hangi ülke olursa olsun geneldir tüm Dünya üzerindedir. Yoksa lige göre kıstas alınsa bu değerler Alex dünyanın en iyi futbolcusu olurdu Fm'de
    Alex konusunda çok haklısın ona lafım yok yalnız Dia'nın hızı konusu tartışmaya açık bir konu neyse ben daha bişey yazmıyım. Araştırmacısı vardır o düşünsün bunuda (: (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Ben Diadan hızlı dedim eşdeğer veya düşük demedim.Burda Lennon,Walcott,Young ve Philips var Diayla eşdeğer diğerleri yetişemez.
    Lennon,Walcott, Young ve Phillips'i eşdeğer görüyorsan zaten diğer hakikatten de yetişemez. Hatta Pino diğerlerinden daha hızlı kesinlikle Marcelo, Farfan, Martins'ten bile
    Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Alex konusunda çok haklısın ona lafım yok yalnız Dia'nın hızı konusu tartışmaya açık bir konu neyse ben daha bişey yazmıyım. Araştırmacısı vardır o düşünsün bunuda (: (:
    Haklısın Faruk

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lennon,Walcott, Young ve Phillips'i eşdeğer görüyorsan zaten diğer hakikatten de yetişemez. Hatta Pino diğerlerinden daha hızlı kesinlikle Marcelo, Farfan, Martins'ten bile
    galiba pino konusunda ironi yaptın
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    galiba pino konusunda ironi yaptın
    Tabii ki

Mesaj Yetkileri