Forever Wozniacki![]()
Forever Wozniacki![]()
Reyiz çeyrek finalde. Rakip Avustralya'nın yeni umudu Tomic.
Wozniacki elendi be,içtiğim suyun tadını alamaz oldum.İnşallah Sharapova yengemiz intikamını alır !
Turnuvanın zevki düştü yarı yarıya.![]()
Bu turnuva Sharapova'nın dönüşü olacaktırSharapova reyiz
Erkeklerde Nadal götürür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Atıl hep senin yüzünden elendi Wozniacki nazar değdirdin![]()
Tomic favorim![]()
Evet, Djokovic'e elenme konusunda benim de favorim Kaan.![]()
Sharapova çok çok rahat bir şekilde eledi rakibini.
Her maçta sevgilisini gösteriyorlar,ah be Sharapova başka birini bulamadn mı![]()
Pironkova ömrümü yedi uzattı da uzattı maçı yeniceksen yen yeniliceksen yenil kardeşim bu ne![]()
Federer can çekişiyor.
Federer elendi, Tsonga 1/2 de.
Bi efsane eriyip gidiyor![]()
Djokovic-Tomic maçı güzeldi. Djo'nun dizinde ki problemin devam ettiği açıkça belli oluyor. Oyununa büyük oranda etkisi var. Tomic maçını tecrübesi sayesinde geçti fakat yarı final öncesi iyi dinlenmesi gerekiyor.
Tomic'e gelince gerçekten Djo'nun oyun stiline sahip, ve servisleri şimdiden çok etkili. Fakat onun hakkında konuşmak erken.
bu arada maçı anlatan spikerin tomic'in sayılarıyla coşması kendimi derbi izler bir havaya sokmadı da değil hani..![]()
Azarenka - Kvitova maçı var şu anda. Azarenka çok değişik bir çığlık atıyor. Saçma sapan bi ses çıkarıyor yavAta Demirer, tarih öncesi kuşlar gibi bağrıyor demiş twitter da çığlıkları için
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Cvitova finale kalmış hiç sevmiyorum o kadını![]()
Sharapova - Lisicki maçı baya uzun sürecek galiba. 3-0 yeniyodu Lisicki şimdi Sharapova 5-4 önde
Screw you guys, I'm goin' home
Sharapova dağıttı Lisicki'yi![]()
bende diyom bizim millet ne anlar tenisten zaytung işi çözmüş-> Odasında tek başına Sharapova maçı izleyen genç, ailesi tarafından yine kuşkuyla karşılandı...![]()
Lisicki ile Azeranka'nın finalde olmalarını istiyordum iisi de kaybetti. Kvitova çok antipatik geliyor bana