Sayfa 565 / 1204 İlkİlk ... 654655155555635645655665675756156651065 ... SonSon
16,921 ile 16,950 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Gökhan Zan'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan Akman'lı mükemmele yakın 11 imizin bu sezon küme düşeceğine canı gönülden inanıyorum ...
    Saydığın oyuncuların hiçbiri ilk 11 tercihimiz olmayacak muhtemelen.. Yerlerinde Ufjalusi Cana ve Selçuk oynayacak, saydıkların ise kalırlarsa alternatif olarak kalacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

GK,DL,DC,MC,AMR... bu bölegelere kaliteli oyuncular almalıyız...kesinlikle kadromuz çok yetersiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gökhan Zan'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan Akman'lı mükemmele yakın 11 imizin bu sezon küme düşeceğine canı gönülden inanıyorum ...
    Eğer canı gönülden inanıyorsanız sizin taraftarlığınızdan şüphe ederim. (Canı gönül: Tüm kalbimle, seve seve anlamına gelir.)

Mustafa Sarp ve Ayhan Akman ilk 18'e bile zor girer. Gökhan Zan da anca yedek olur şu anki kadroda. Anlayamıyorum sizleri, taraftar dediğiniz takımına sahip çıkar, en kötü zamanında bile rakiplerine kötü görünmemek adına dik durur. 14 sene şampiyon olamadı bu takım fakat her kötü gününde, taraftarı takımına kol kanat gerdi. Onu korudu, yüceltti. Sonunda ne oldu? Şampiyonluklar geldi, avrupada defalarca tarih yazıldı. Şimdi ne oluyor peki? En son pes etmesi gereken taraftar, en baştan işi salıyor, x ile y ile olmaz ühühü diyor. Böyle taraftar olmaz olsun. Ben de biliyorum ki, Mustafa Sarp gibileri bu takıma uygun değil. Fakat her takımda böyle artıklar olur, bunu engelleyemeyiz.

Sizi yazdıklarınız üzerine tekrar düşünmeye davet ediyorum. Eğer hala "canı gönülden" küme düşeceğimize inanıyorsanız, bize bir iyilik yapın ve yorum atmayın. Çünkü Galatasaray taraftarının içinde böyle zayıflıkların olması önce rakiplerimize yarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    GK,DL,DC,MC,AMR... bu bölegelere kaliteli oyuncular almalıyız...kesinlikle kadromuz çok yetersiz...
    Buna katılıyorum.. Sağda Kazım'ın oynadığını görmek istemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de aynı bölgeleri işaret ettim. demekki böyle düşünen çok insan var. yönetim de öyledir inşallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5 adam istiyoruz çok şey istemiyoruz ilk önce kaleci transferini yapmalıydık şimdi sıkıntı çekebiliriz bu konuda...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GK, DL, DR, MC, AMRL, ST lazım. Kalecimiz yok. Sol bek çok sıkıntılı ama transfer yapılmazsa takım batmaz. Sağ kanatta Sabri'nin yedeği yok. Bir tane yaratıcı, ofansif özellikleri iyi olan MC lazım. Sol kanatta Arda'nın yedeği yok Kewell'da gitti bir tek Arda kaldı. Sağ kanada transfer gelirse iyi olur ama en son seçenektir bence diğer bölgelere göre en sağlam bölgelerimizden. (Vakt-i Zamanında Keita ve Gio vardı o bölgede mis gibi) Forvet lazım çünkü Baros 2 sezondur sürekli sakatlanıyor ayrıca sürekli kart probleminde. Hep kart görüyor, geleceği belirsiz gönderiledebilir, ayrıca Fatih hocanın çift forvet oynama ihtimaliyle o bölge alternatifsiz kalıyor. Bence Sercan Yıldırım transfer edilebilir oraya.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yönetim hala forvet arıyor.madem forvet arıyosun elmander'i niye aldın? forvet alacaksak eğer baroş'u göndermeliyiz...yada türk forvet almalıyız iyi bi .(necati,cenk tosun, vs...) bizim bnce bu saydığım 5 bölgeden başka genç türk yedeklerede ihtiyacımız var...milli takım havuzundan...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Anlayamıyorum sizleri, taraftar dediğiniz takımına sahip çıkar, en kötü zamanında bile rakiplerine kötü görünmemek adına dik durur. 14 sene şampiyon olamadı bu takım fakat her kötü gününde, taraftarı takımına kol kanat gerdi. Onu korudu, yüceltti. Sonunda ne oldu? Şampiyonluklar geldi, avrupada defalarca tarih yazıldı. Şimdi ne oluyor peki? En son pes etmesi gereken taraftar, en baştan işi salıyor, x ile y ile olmaz ühühü diyor. Böyle taraftar olmaz olsun. Ben de biliyorum ki, Mustafa Sarp gibileri bu takıma uygun değil. Fakat her takımda böyle artıklar olur, bunu engelleyemeyiz.

Sizi yazdıklarınız üzerine tekrar düşünmeye davet ediyorum. Eğer hala "canı gönülden" küme düşeceğimize inanıyorsanız, bize bir iyilik yapın ve yorum atmayın. Çünkü Galatasaray taraftarının içinde böyle zayıflıkların olması önce rakiplerimize yarıyor.
    Kardeş dik duramayan yönetimdir daha doğru düzgün icraatını görmeden bu yönetimi sonuna kadar savunmak yaptığımız her eleştiride sanki farklı takım taraftarıymışız gibi göstermeye çalışmakta amacınız nedir soruyorum.Yönetim verdiği sözleri tutsa şu an şampiyonluktan bahsederdik.Biz hataların da doğrularında tartışılmasından yanayız.Hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Arkadaşın başkana inancı kalmamış ki bu tarz bir yorum yazmış bende Başkanın başarısız olduğunu bu başarısızlığında takıma yansıyacağına inanıyorum.Şampiyon olamadan geçen dönem de başkanlar ayağına yorganına göre uzatıp takıma dil uzatana cevabını veriyordu şimdikiler Fenerbahçe bizden daha iyi daha başarılı diye yüceltiyor rahmetli de 6-0'ı kutladıydı.BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTSUN TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN BİZLERDE YORUM YAZMAYALIM.KÖTÜYE KÖTÜ DEMEYEN BENCE BU TAKIMIN TARAFTARI DEĞİLDİR KİMSE KUSURA BAKMASIN.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu bölgelerden Kaleci dışında diğerleri az çok, kör topal götürür de Galatasarayın artık bir kaleci alması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Kardeş dik duramayan yönetimdir daha doğru düzgün icraatını görmeden bu yönetimi sonuna kadar savunmak yaptığımız her eleştiride sanki farklı takım taraftarıymışız gibi göstermeye çalışmakta amacınız nedir soruyorum.Yönetim verdiği sözleri tutsa şu an şampiyonluktan bahsederdik.Biz hataların da doğrularında tartışılmasından yanayız.Hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Arkadaşın başkana inancı kalmamış ki bu tarz bir yorum yazmış bende Başkanın başarısız olduğunu bu başarısızlığında takıma yansıyacağına inanıyorum.Şampiyon olamadan geçen dönem de başkanlar ayağına yorganına göre uzatıp takıma dil uzatana cevabını veriyordu şimdikiler Fenerbahçe bizden daha iyi daha başarılı diye yüceltiyor rahmetli de 6-0'ı kutladıydı.BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTSUN TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN BİZLERDE YORUM YAZMAYALIM.KÖTÜYE KÖTÜ DEMEYEN BENCE BU TAKIMIN TARAFTARI DEĞİLDİR KİMSE KUSURA BAKMASIN.
    Siz yönetimi eleştirmek için yer arıyorsunuz da ondan. Sanki çok kolaymış gibi bu işler. Adamlar oraya daha yeni geldi. Tecrübesizlikler yüzünden bazı yanlış sözler verildi. Siz bunları temcit pilavı gibi boyuna ortaya çıkarıyor kullanıyorsunuz. Sanki bu yönetim sizlere kötü bir şey yaptı. Ayrıca ben SİZİ değil, "küme düşeriz" diyen arkadaşa öyle bir ithamda bulunmuştum. Siz niye üzerinize alındınız anlayamadım. Yarası olan mı gocunur şimdi oralara girmeyeceğim. Hataların da doğruların da tartışılmasını istiyorsunuz fakat nerede Selçuk İnan transferi? Nerede Johan Elmander? Nerede Tomas Ujfalusi ve Ceyhun Gülselam? Nerede FATİH TERİM? Neden bu hamleleri övmüyorsunuz? Neden ben sizi hep karamsar tablo çizerken görüyorum? Yoksa bunları yazmak içinzden mi gelmiyor? Kim yüceltmiş Fenerbahçe'yi allasen? Kafanızdan senaryo yazmayın. Başkan daha geleli 1 ay olmuş, siz başarısız diyorsunuz. İşte benim isyanım buna. 1 ay içinde o kadar transfer yapıldı. Sadece futbola değil, basketbol şubesine de, voleybol şubesine de iyi transferler yapıldı. Galatasaray TV'nin şifresiz olması için bir adım atıldı. Biliyorum ki, devamı gelecek. Kötüye kötü, iyiye iyi dediğim için sondaki cümlenizi üzerime almıyorum, görmezden geliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Siz yönetimi eleştirmek için yer arıyorsunuz da ondan. Sanki çok kolaymış gibi bu işler. Adamlar oraya daha yeni geldi. Tecrübesizlikler yüzünden bazı yanlış sözler verildi. Siz bunları temcit pilavı gibi boyuna ortaya çıkarıyor kullanıyorsunuz. Sanki bu yönetim sizlere kötü bir şey yaptı. Ayrıca ben SİZİ değil, "küme düşeriz" diyen arkadaşa öyle bir ithamda bulunmuştum. Siz niye üzerinize alındınız anlayamadım. Yarası olan mı gocunur şimdi oralara girmeyeceğim. Hataların da doğruların da tartışılmasını istiyorsunuz fakat nerede Selçuk İnan transferi? Nerede Johan Elmander? Nerede Tomas Ujfalusi ve Ceyhun Gülselam? Nerede FATİH TERİM? Neden bu hamleleri övmüyorsunuz? Neden ben sizi hep karamsar tablo çizerken görüyorum? Yoksa bunları yazmak içinzden mi gelmiyor? Kim yüceltmiş Fenerbahçe'yi allasen? Kafanızdan senaryo yazmayın. Başkan daha geleli 1 ay olmuş, siz başarısız diyorsunuz. İşte benim isyanım buna. 1 ay içinde o kadar transfer yapıldı. Sadece futbola değil, basketbol şubesine de, voleybol şubesine de iyi transferler yapıldı. Galatasaray TV'nin şifresiz olması için bir adım atıldı. Biliyorum ki, devamı gelecek. Kötüye kötü, iyiye iyi dediğim için sondaki cümlenizi üzerime almıyorum, görmezden geliyorum.
    Dünyaca ünlü yıldızlar alıcaz deyip bu oyuncular geliyorsa başkan başarısızdır .Adnan Polat'tan sonra başkan olup ben acemiyim tecrübesizim deme hakkı yok başkanın. O zaman kriz döneminde başkan olmayacaktı aday olmayacaktı oy verenlerin bir çoğunun da bu adamda para var müthiş transfer yapacak diye oy attığını düşünüyorum.Selcuk,Elmander Adnan başkanın zamanında başlayan transferler zaten.Ujfalusi bence kötü transfer.Ceyhun için iyi ya da kötü demem.Rahmetli Kemal Sunal'ın filmde söylediği ''Çok laf az iş'' ben başkanıın konuşmalarını buna benzetiyorum.Ben nereye geldim düşüncesinde oyunculara yani insanlara mal diyen bir adama daha ne denilebilir ki ne zaman konuşsa gülesim geliyor.Karamsarım takımın durumunu iyi görmüyorum. Geçen sene ben yollarda geçen 8 saat yolculuk ardından klübüm para kazansın diye GS Store'a harcadığım paradan sonra Beşiktaş maçında Ali Turan'ın oyuncuyu metrelerce takip edip ceza sahasına girdikten sonra penaltı yaptırmasından sonra yaşadığım hayal kırıklığını bir daha yaşamak istemiyorum.Bunun içinde eksik bölgelere en kısa zamanda takviye yapılmasını istiyorum yapılmayınca da eleştiriyorum ki bu taraftar olarak en doğal hakkım.Bu takım şimdiki haliyle diğer şampiyonluk adaylarıyla yarışamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dünyaca ünlü yıldızlar alıcaz deyip bu oyuncular geliyorsa başkan başarısızdır .Adnan Polat'tan sonra başkan olup ben acemiyim tecrübesizim deme hakkı yok başkanın. O zaman kriz döneminde başkan olmayacaktı aday olmayacaktı oy verenlerin bir çoğunun da bu adamda para var müthiş transfer yapacak diye oy attığını düşünüyorum.Selcuk,Elmander Adnan başkanın zamanında başlayan transferler zaten.Ujfalusi bence kötü transfer.Ceyhun için iyi ya da kötü demem.Rahmetli Kemal Sunal'ın filmde söylediği ''Çok laf az iş'' ben başkanıın konuşmalarını buna benzetiyorum.Ben nereye geldim düşüncesinde oyunculara yani insanlara mal diyen bir adama daha ne denilebilir ki ne zaman konuşsa gülesim geliyor.Karamsarım takımın durumunu iyi görmüyorum. Geçen sene ben yollarda geçen 8 saat yolculuk ardından klübüm para kazansın diye GS Store'a harcadığım paradan sonra Beşiktaş maçında Ali Turan'ın oyuncuyu metrelerce takip edip ceza sahasına girdikten sonra penaltı yaptırmasından sonra yaşadığım hayal kırıklığını bir daha yaşamak istemiyorum.Bunun içinde eksik bölgelere en kısa zamanda takviye yapılmasını istiyorum yapılmayınca da eleştiriyorum ki bu taraftar olarak en doğal hakkım.Bu takım şimdiki haliyle diğer şampiyonluk adaylarıyla yarışamaz.
    Galatasaray ismine yaraşan oyuncular alacağız dendi sadece. Benim eleştirdiğim nokta, tarih vermeleri oldu bu noktada sadece. Daha süre var önlerinde. Ayrıca kimin kimi aldığı meçhul, ne zaman geldi ona bakılır. Elmander de, Selçuk İnan da Ünal Aysal döneminde geldi, o yüzden bu dönemin transferleridir. Ujfalusi'nin kötü olduğunu düşünmenizi eleştirmiyorum. Daha fenalarını gördükten sonra bu dokunmuyor. Adam yanlış bir kelime kullandı diye bunu düşünmeniz de ayrı evlere şenlik. Neler neler deniyor yanlışlıkla sizin haberiniz yok galiba. Olur böyle laflar. Sırf futbolcuya öyle bir şey dedi diye "püüü bundan başkan maşkan olmaz" demeniz de evlere şenlik.

Bir tek sorum var. Bu takım 2007/2008 sezonunda şampiyon olan takımdan daha mı zayıf? Tek sorum bu. Daha transferler yapılacak fakat önemli olan takım uyumu.

Neyse, sizin bu karamsar tavırlarınızla daha fazla uğraşmak istemiyorum. Bu tartışmaya dair son mesajım. Ancak şunu yineliyorum ki, başarılar geldiğinde takıma destek hariç her şey olanlar utanacaklar.

14. Default

Dünyaca ünlü yıldızlar alıcaz deyip bu oyuncular geliyorsa başkan başarısızdır .Adnan Polat'tan sonra başkan olup ben acemiyim tecrübesizim deme hakkı yok başkanın. O zaman kriz döneminde başkan olmayacaktı aday olmayacaktı oy verenlerin bir çoğunun da bu adamda para var müthiş transfer yapacak diye oy attığını düşünüyorum.
    Yanlış anlama adam yıldız transferi yapıcaz dedi gitti görüştü 1 2 tanesinide değerlendirmek için öne aldık dedi fakat oyuncu glmiyorsa o napsın Galatasaray daha geçen sene ligi nerelerde bitirmişken bu sene avrupada bile oynamıcak iken hangi yıldız kolay kolay gelir ? Gelecebilecek yıldız anca Arda Turan olur gidecekken vaz geçti büyük ihtimal sonra Fatih Terim olur adam bu zorlukta gene elini taşın altına soktu.Geçengün mali durumunuz açıklandı içler acısı kulübünüz adına adamlar bunlarlamı uğraşcaklar ne yapıcaklar biraz olaylara dışardan eleştirmen olarak değil yapıcı bir Galatasaray taraftarı olarak bakın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

altunterim
    SON DAKİKA: Statta yapılacak Terim'in imza törenine yeni transferlerin de katılacağı açıklandı..

Dananın kuyruğu cuma günü kopabilir Daha kaç aylık ki bu yönetim bu kadar sert eleştiriyorsunuz onu anlamıyorum. Evet transferde biraz geç kaldık ama bu dünyanın sonu değil. Gelen oyuncu kaliteli ve oynama isteği olan birisiyse 2 hafta geç yapılsa şu transfer hiçbirşey olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

valla onu bunu bilmem bu takıma transfer şart.
    siteleri araştırdım.şu an kadromuz şöyle:

GK Ufuk Ceylan
    DR Sabri Sarıoğlu
    DL Hakan Balta
    DC Servet Çetin
    DC Tomas Ujfalusi
    MR Kazım Kazım
    ML Arda Turan (K)
    MC Ceyhun Gülselam
    MC Selçuk İnan
    FC Johan Elmander
    FC Milan Baros

GK Aykut Erçetin
    DR Serkan Kurtuluş
    DL Çağlar Birinci
    DC Gökhan Zan
    DC
    MR Juan Pablo Pino
    Yekta Kurtuluş
    ML Aydın Yılmaz
    MC Ayhan Akman
    MC Juan Emmanuel Culio
    Lorik Cana
    Mustafa Sarp
    FC Bogdan Stancu
    FC

muslera+reyes+drogba/forlan ile transfer sezonunu kapatabiliriz bence.
    birde muntari var.

takıma baktığımzda;
    gk a transfer lazım.
    mr ye arda/reyesten biri geçer.
    mc ye muntari geledebilir
    fc ye drogba yada forlan.

böylece güzel bir takım olmuş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

4-4-2 oynayacağımız bile belli değil ki. 4-3-3 oynarız bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

transfer
    sabri----------tranfer-----servet--------çağlar(transfer)
    selçuk
    transfer culio
    arda
    elmander stancu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

4-3-1-2 oynucaz bence

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Daha takım yok ortada taktiği tartışıyoruz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

4-4-2 oynayacağımız bile belli değil ki. 4-3-3 oynarız bence.
    ben 4-4-2 (varsayılan) a göre kurdum kadroyu.
    4-3-3 bence iyi olmaz,bu takımı zaten bu duruma rijkaard ve yerleştirdiği 4-3-3 getirdi.
    bence farklı oynanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

4-3-3 sadece bir diziliş ama. Rijkaard'ın getirmek istediği bir mentaliteydi. Arada fark var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Colin Kazım Richards , Arda Turan , Milan Baros , Selçuk İnan , Elmander hadi bi de Servet e iyi dersin ... Eeee ? Diğerlerine futbolcu diyebilir misin ? Ujfalusi Lugano'dan da çirkef bir oyuncudur benim gözümde . 2008 Avrupa Şampiyonasındaki çirkefçe oyunu hala gözümüzün önünde. Böyle bir adamı ben şahsen bağrıma basmam . İyi işler de yapacağını düşünmüyorum. Lorik Cana iyi bir kesici olabilir. Lakin onun da çirkeflikleri yine baş yakacatır. Culio kaliteli oyuncu olabilir lakin çok narin. 2. Bir Carrusca vakası olarak görüyorum kendilerini. Kısacası mevcut kadrodan bir şey beklemek hayalcilik olur . Kale boş oynuyoruz zaten şu anda ... Ortada kaleci transferine dair en ufak bir ipucu da yok .

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fatih Terim Cuma günü imzalıyor

28 Haziran 2011 20:12 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yeni transfer olan futbolcular, 1 Temmuz Cuma günü sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yeni transfer olan futbolcular, 1 Temmuz Cuma günü sözleşme imzalayacak.
    Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktör Fatih Terim ile birlikte yeni transferlerin katılacağı imza töreninin 1 Temmuz Cuma günü saat 15.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirileceği bildirildi.
    Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon öncesi teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirirken, Elmander, Ujfalusi, Okan Derici, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna dahil etmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Colin Kazım Richards , Arda Turan , Milan Baros , Selçuk İnan , Elmander hadi bi de Servet e iyi dersin ... Eeee ? Diğerlerine futbolcu diyebilir misin ?
    Kazım'ı iyi oyuncu olarak sayıp diğerlerini ezmek oldukça tuhaf olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Colin Kazım Richards , Arda Turan , Milan Baros , Selçuk İnan , Elmander hadi bi de Servet e iyi dersin ... Eeee ? Diğerlerine futbolcu diyebilir misin ? Ujfalusi Lugano'dan da çirkef bir oyuncudur benim gözümde . 2008 Avrupa Şampiyonasındaki çirkefçe oyunu hala gözümüzün önünde. Böyle bir adamı ben şahsen bağrıma basmam . İyi işler de yapacağını düşünmüyorum. Lorik Cana iyi bir kesici olabilir. Lakin onun da çirkeflikleri yine baş yakacatır. Culio kaliteli oyuncu olabilir lakin çok narin. 2. Bir Carrusca vakası olarak görüyorum kendilerini. Kısacası mevcut kadrodan bir şey beklemek hayalcilik olur . Kale boş oynuyoruz zaten şu anda ... Ortada kaleci transferine dair en ufak bir ipucu da yok .
    Kazım'ada çok güvenmemek lazım. İlk yıl aldatmasın...

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kazım'ı iyi oyuncu olarak sayıp diğerlerini ezmek oldukça tuhaf olmuş.
    Kazım çok iyi bir futbolcudur. Bence onu sağ kanada koyalım ve diğer mevkilere adam arayalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayhan'ın gitme ihtimalini unutun beyler çok neşeliydi antremanlarda Bu arada Kazım'ı çok küçümsüyorsunuz. Kazım iyi oyuncudur, fiziken kuvvetlidir, yeteneklidir. Tek sorunu disiplinsizliğe bağlı olan istikrardı. Onu da zaten Fatih Hoca'yla bitirir ki geçen sezonda gayet iyiydi bence.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sabri, Ceyhun, Ujfalusi, Cana, Yekta gayet iyi; Stancu, Culio, Pino da idare eder..

Mevcut şartlarda Sabri'den iyi sağ bek getirmek zor.. Cana da bence hakkı yenen bir oyuncu, bu adamı Gerets zamanında alsalar adam sevinç göz yaşları dökerdi.. Ujfalusi yeni bir Song gibi gözümde.. Ceyhun da hem stoper hem de ön libero rotasyonunda kullanılabilecek iyi ve yerli bir genç.. Yekta da rotasyonda kullanılacak iyi bir oyuncu.. Kalan 3'ü ise ligde iş yapabilecek oyuncular, Avrupa'da olmadığımız bu sezon içinde rotasyonda kullanılabilecek fena olmayan parçalar..

Yedek olarak Aykut, Gökhan, Çağlar, Mehmet Batdal gibi birkaç oyuncu tutulabilir..

Hakan Balta eski formunu yakalarsa tutulmalıdır, sol bek için önemli bir parçaydı EURO 2008 döneminde..

Musa Çağıran kesinlikle rotasyonda bulundurulması gereken bir genç.. Aynı şekilde Emre Çolak, Anıl Dilaver gibi birkaç genç oyuncu daha kadroda bulunmalı..

Üstünü transferle tamamlamak gerek tabi..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bildiğimiz kelepçe kazım da iyi oyuncu sıfatını aldıya, daha neler görece durun bakalım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri