öncelikle cevap için teşekkürler.
oyuncuyu kanat olarak oynatıyorum.yani ml yada aml olarak ofansif (topu kanatlara atın diyorum)
bu işleri pek bilmem ama wide midfielder orta saha nın kanat oyuncusu gibi geldi bana
hani 4-3-3 gibi falan,defansif te değil ofansif adam,zaten profillerinde "winger" yazdığından; kanat yani "winger" olanını tercih ettim.
mc bilgisi için teşekkürler,ben alttaki "bu role özel bir program yazmıyorum" dediğiniz ve resim paylaşmadığınız için genel de bırakmıştım.öneriniz üzerine defansif oynayacaklara özel,ofansif oynayacaklara özel bir program olabilir yada genel de kalabilirler.
takımın mclerinin yorulmasını da herhalde taktiğe bağlamak gerek.
şimdi defanslar genelde geride olurken;forvetler de ileride olur,
kaleci zaten maç bitince 100 olurbi tek orta sahalar çok yönlü oynuyor;onlarda "destek" rolü olduğundan hem ileri,hem de geri gittiklerinden yoruluyorlar herhalde. o yüzden de kenarda en az 2 hatta 3 orta saha adamı gerekiyor.asistan da almıyor,gene ben alıyorum
![]()

bi tek orta sahalar çok yönlü oynuyor;onlarda "destek" rolü olduğundan hem ileri,hem de geri gittiklerinden yoruluyorlar herhalde. o yüzden de kenarda en az 2 hatta 3 orta saha adamı gerekiyor.asistan da almıyor,gene ben alıyorum
Alıntılı Yanıtla