Kanat oyuncuları için bahsettiğin program Winger rolü için hazırlanmış olan. Wide Midfielder ve Defensive Winger rolleri için ayrı programlar var. Onlarda düşük değil.

MC ler için her role ayrı program paylaşmışım. Standart Central Midfielder rolü için şunları yazmışım:

Orta Saha: Standart orta saha rolü defans, destek yada atak olmak üzere 3 yan görevi de verebileceğimiz tek orta saha rolüdür. Bu 3 yan görevde de değişmeyen tek şey bu roldeki oyuncunun oyunun iki yönünü de oynayabilmesi gerektiğidir. Ben normal orta saha rolündeki oyuncuları standart “genel (general)” antrenman programında bırakıyorum. Genel antrenmanın yüklenme (workload) seviyesini 1 yada 2 derece arttırıyorum. İsterseniz gene aynı şekilde genel programın aynısını oluşturup defans rolü için defending, destek rolü için attacking, atak rolü içinse tactics antrenmanlarını yüksek (high) seviyesine getirerek kullanabilirsiniz. Bu yazdığım şekilde yada benim kullandığım şekilde farketmez, her ikisi de faydalı olacaktır.

Bu roldeki oyuncuların neredeyse tüm özelliklere bir miktar sahip olmaları gerektiğinden bu role özel bir program yazmıyorum.