1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Küme Düşen Efsane'nin Anısına [River Plate - 2. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lamela iyi gelişen bir oyuncuydu satmana üzüldüm ama para kazanmak için demişsin sene başında yaptığın transferler de güzelmiş olmedo iyi bir oyuncu çoğu kişi quintero ve cufre'ye yoğunlaşsa da olmedo da o ayarda bir oyuncu bilmiyorum apertura'da nasıl oynadı ama...

Boca maçı kötü olmuş gerçekten takımın morali bir hayli bozulmuş olsa gerek... Arevalo rios ve blanco bildiğim kaliteli isimler, gelecek vaad eden oyuncu da geleceğin alves'i olursa zaten baya hoş olur neyse sana clausura'da başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Lamela iyi gelişen bir oyuncuydu satmana üzüldüm ama para kazanmak için demişsin sene başında yaptığın transferler de güzelmiş olmedo iyi bir oyuncu çoğu kişi quintero ve cufre'ye yoğunlaşsa da olmedo da o ayarda bir oyuncu bilmiyorum apertura'da nasıl oynadı ama...

Boca maçı kötü olmuş gerçekten takımın morali bir hayli bozulmuş olsa gerek... Arevalo rios ve blanco bildiğim kaliteli isimler, gelecek vaad eden oyuncu da geleceğin alves'i olursa zaten baya hoş olur neyse sana clausura'da başarılar
    Sezon sonunda Olmedo'yu almayı düşünüyorum. Gerçekten ortasahada herşeyi yapıyor. Performansından memnunum. Lamela gelişen bir oyuncu fakat AMC pozisyonunda oyuncuya ihtiyaç olmayacağı için ve finansta dengeyi sağlamak için bu kararı aldım. Yeni transferler takımın gücünü gerçekten arttırdı. Boca maçı için ise söylecek birşey yok. Kötü oynadık. En önemlisi kadro kalitesi ortaya çıktı. Artık kadromuz daha kaliteli. Kapanış liginde intikamımızı alacağımızı düşünüyorum...
    TariboWest

Mesaj Yetkileri