Sayfa 567 / 1204 İlkİlk ... 674675175575655665675685695776176671067 ... SonSon
16,981 ile 17,010 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vay be.Helal olsun yönetime.Nasıl açıklayacak bu durumu Ünal Aysal çok merak ediyorum.Dünyaca ünlü kaleci Lauro.Ne kaleciymiş be.Zimbabwe'deki 6 yaşındaki çocukların dahi tanıdığı bir kaleci herhalde Lauro ki,biz bilmiyoruz.Demek ki yönetimin dünyaca ünlü anlayışı bundan ibaret!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lauro hayirli olsun. Leo Franco vol.2

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ntv spor yayininda haftaya dunyaca unlu bi kaleci alacagiz sozunu hatirliyorum...komiksin baskan...
    fazlasiyla...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Galatasaray ın yönetimine iyi kötü demek yanlış olabilir belki ama şu ana kadar yaptıkları herşey acemiliklerini açığa vuruyor. Ersan transferinden, kaleci yıldızına kadar... Arada birde Ujfalusi yanlışı var.(3 oyuncudan bahsedip birinin gelmesi gibi.) Sanırım bu yönetimde bizim Demirören gibi yanlış yapa yapa doğruyu öğrenecek. Baştan yıldız kaleci deyince, basındaki isimlerden daha iyileri gelecek denince bazı taraftarlarda tepkili olmakta haklılar. Eğer bu işin sonu başarısızlık olursa, Galatasaraylıların her zamankinden daha sabırlı olması gerekecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

başkan segio romero dan daha iyi bi kaleci alcaz demişti tutupta bunu getirirse artık dicek bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci konusunda beklentim yuksekti sadece onu da bosa cikardilar. Abdurrahim Albayrak "Fatih Hoca taniyip istemese almamiz mumkun degildi." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kaleci konusunda beklentim yuksekti sadece onu da bosa cikardilar. Abdurrahim Albayrak "Fatih Hoca taniyip istemese almamiz mumkun degildi." dedi.
    Akrabası falan mı acaba Lauro Fatih Terim?80 silsile öteden falan akrabası sanırım.Nereden tanıyormuş?Gidip 1 kere maçınımı izlemiş Brezilya'da.Koy videoyu önüne,nasıl kaleci?Fena değil.Ertesi gün getir.Olay bundan ibaret.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kesin mi şimdi bu lauro?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.Albayrak açıkladı transferi.Ne diyeyim büyük bir hayal kırıklığı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında büyük şeyler beklediğimiz kaleciler fos çımıştı bunu beklleyip görmek gerek belki bir Mondragon etkisi yaratabilir.Ama yönetim verdiği sözleri tutmuyor Fatih Terim başta olmak üzere bu herkesin canını sıkıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

taffarel hagi vol2 yolunda ilerliyo bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    A.Albayrak açıkladı transferi.Ne diyeyim büyük bir hayal kırıklığı...
    nerede açıkladı?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olmadı bu, izleyip görmek lazımda bize kalitesi belli kaleci lazımdı bekleyip göreceğimiz bir kaleci değil.Nedense hagi gibi tafarrelinde bu transferden pay aldığını düşünüyorum.Neler dönüyor neler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ238308SXQ

izleyip görmek ne Allah aşkına ? romero dan iyi dünyaca ünlü bi kaleci bumudur şuan aklımdan geçenleri foruma yazsam banlanırım direk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    nerede açıkladı?
    Cnnturk'te.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ24622SXQ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antep'e Karce gelmeden önce kim tanıyordu ? Videolara bakacak olursak Volkan'da kötü kaleci fakat yaptıklarını görüyorsunuz. Daha kaleciyi bilmeden eleştirmeye başlamışsınız . Anlayamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben kaleciyi eleştirmiyorum fazla. Bu gözler Zapata'yı, Ufuk'u izledi. Ama verilen sözlerle yapılan bu transfer tezat.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Antep'e Karce gelmeden önce kim tanıyordu ? Videolara bakacak olursak Volkan'da kötü kaleci fakat yaptıklarını görüyorsunuz. Daha kaleciyi bilmeden eleştirmeye başlamışsınız . Anlayamıyorum
    Ben videoya göre yorum yapmadım.Beklentiler hep yüksek tutuldu.Sonucunda adı sanı bilinmeyen 31 yaşına gelmiş bir kaleci aldık.Belki çok iyi bir kaleci çıkabilir ama bizim beklediğimiz bu değildi.İsim olarak hayal kırıklığına uğradım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

antepe karce gelmeden önce başkanı çıkıpta s.romerodan iyi kaleci alcaz dünyaca ünlü olcakdiyip getirmemişti ama

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kardeşim olay şu.İsmi geçen adamlardan sonra gelen adama bakıyoruz doğal olarak hayal kırıklığı yaşıyoruz.Evet belkide iyi çıkıcak bilemeyiz.Ama olayda burda değilmi zaten.Bize belkide iyi çıkıcak adam lazım değil.Aldığımızda evet kalecimiz budur kalitesi bellidir dediğimiz adam lazımdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    antepe karce gelmeden önce başkanı çıkıpta s.romerodan iyi kaleci alcaz dünyaca ünlü olcakdiyip getirmemişti ama
    Bu kalecinin Romero'dan iyi çıkma ihtimali yok mu ? Başkan Sinan Bolat'la anlaştık o alternatif demişti demekki bu kaleci Sinan'dan iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değilde Fatih hoca nerden izlemişde bulmuş bu kaleciyi merak ettim.Büyük ihtimal Taffarel tavsiye etmiştir.Ancak bu işler böyle tavsiye ile felan olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu kalecinin Romero'dan iyi çıkma ihtimali yok mu ? Başkan Sinan Bolat'la anlaştık o alternatif demişti demekki bu kaleci Sinan'dan iyi.
    Nedense bende öyle düşünmüyorum yav.Çok iyi niyetlisin gerçekten Taffareli her ne kadar çok sevsemde umarım bu adamın menejerlik şirketinde falan biyerde payı yoktur yada para almamıştır.Çok ayıp olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ünal aysal çok acemice davrandı. hiçbir transferi dile getirmeyip, politik açıklamalar yapıp taraftarın beklentisini yükseltmemeliydi.
    (/s)

26. Default

Muslera beklerken yine kapalı kutu bir kaleci aldı Galatasaray .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaleciyi bir maç izleyince ne olduğunu anlayabiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dünyaca ünlü bi kaleci alıcaz dediysen alıcaksın başkan. Yapamayacağın işi söyleme bari.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu arada 2009'dan beri 42 maça çıkmış.

2009 - 35
    2010 - 6
    2011 - 1
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kaleciyi bir maç izleyince ne olduğunu anlayabiliriz.
    1 Maçlada anlaşılmıyor ki abi. Şimdi gelir 1-2 maç güzel oynar sonra derbide yine saçma sapan bi gol yer bizi kanser eder.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri