arkadaşlar kendi görüşlerimi söyleyeceğim.dediğim gibi sadece görüştür.kesin böyle yapın değildir,fikir belrtiyorum sadece.
1.si 8 kez ödül almış birini 9.kez oylamaya almak hatadır,burada hiç ödül alamayan ve bir ödül alsam diye düşününler var (mesela ben demiştim ilk sayfada) , hadi alındı diyelim
arkadaşlar bunu neden gözününe almaz anlamadım.ben kobe yani yarkını daha yeni tanıdım,adının yarkın olduğunu da yeni öğrendim,avukatı falan da değilim.ama oylamadaki kişilere baktım:
f.coward ve kobe önde gidiyor; f.coward 8 kez ödül almış,kobe ise hiç almamış,
otomatikman kobe ye oy attım. bunu da ilk sayfada belirttim.madalya alamayanlar adına-forexample me diye.
onu geçtim ben zaten bu kariyer işlerine bakmayan biriyim.çünkü kariyer sahipleri
-buna kobe de dahil- hep aynı adamları alıyorlar çünkü hep aynı oyun ve aynı adamlar alınmak zorunda,değişik adam yok.işte o yüzden ben fm 2010 editörden yeni takım ürettim.
ama fm 2010 olduğu için oylamaya dahil edilmemişneyse o sorun değil hiç hile yapmadığımdan,hileden uzak durduğumdan
da olabilir.ama ben benim kariyerimin hilesiz
olduğu halde daha güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum.nedenlerine gelince:
-buradaki kariyerlerin hemen hepsi aynı.1 sayfada 1 lig bitiriyorlar.resim az;
buna mukabil ben maçları tek tek oynuyorum(kazanamazsam bi daha oynuyorum)
,her maçta maç öncesi yorumları,maç sonrasını,haftanın takımını,puan durumunu,
önemli olayları,diğer takımlardan özellikle de rakibimden haberleri vs. veriyorum.
bu olayı kariyerlerde göremedim.Hep aynı yazılar.
-şampiyon olmuşun yarkın tebrikler.
-saol birader
-tebrikler
-tebrikler
-tebrikler
-tüm kutlayanlara teşekkür ederim.
gördüğüm kariyerlerde hep böyle.Hiç değişik bişey yazan yok.
bi tek ben değişik bişey yazıyorum,nerde sorulmadık varsa onu soruyorum.
zaten kariyer alanına da yeni yeni giriyorum;hem beni ilgilendirmediği için,
hem de gördüğüm hepsi aynı olduğundan.
o yüzden oylama açısından hiç ödül almayanların oylamaya dahil edilmesini;
olmadı oy atanların hiç ödül almamış kişilere oy atmasını isterim.
kariyer olarak ta daha doyurucu içerik isterim.
en fazla 2-3 sayfada sezon bitirip;bi sayfada 10 maç skorunu vermek
kariyer değildir.kariyeri yapma gerekçesi; o kariyerden zevk alarak,gerekirse günde 1 maç oynamak AMA OYNADIĞINDAN ZEVK ALMAKTIR.1 sayfada 10 maç skoru verip ödül almak değildir. 1 maça girerken,çıkarken,maç sonrası basın toplantısı olsun,haftanın 11 i olsun,sakatlık olsun,kariyerden ilginç enstantaneler olsun vs. bunları resim ve yazı ile vermektir.
Bunlar benim görüşüm.Katılın yada katılmayın.Fikrimi söyledim.
Saygılarımla,iyi kariyerler dilerim.

neyse o sorun değil hiç hile yapmadığımdan,hileden uzak durduğumdan
da olabilir.ama ben benim kariyerimin hilesiz