aynen öyle ilk yarı ortasahada mücadeleyi hiçbir zaman kazanamadım yani takım iş yapıcak belli ama hep son dakiklarda gol yiyoruz öne geçip koruyamıyoruz filan kanatlardan çok atak geldi yediğim gollerin yarısından fazla neredeyse kanatlarda savunmanın dengesiz yakalanmasından bunda işte muratori'nin sakatlığı lolo'nun yükü kaldıramaması ve özellikle kaliteli bir oyuncu olan Bonnart'ın ilk günden itibaren disiplinsiz davranışları ikinci yarı dedim ki ilk önce ortasaha'da bi topu adamlara vermiyim ve forvetle ortasahanın arasını mc'den kurabilecek bir oyuncu bulayım finansıda sarsmak istemediğimden satılık listesine yöneldim hasebe ve eriksen satılıktı onları aldım tam da istediğim tarzda adamlardı ortasaha problemini çözdükten sonra bonnart ile oturdum hatta stutgart ve bi kulüpten gelen teklifi kabul ettim az kalsın gidiyordu o kabul etmedi teklifleri çünkü karşılıklı oturduk konuştuk anlaştık.Bonnart'ı sola koyayım sağa bir adam alayım dedim lich'i gözüme kestirdim bonnart'ın yedeği olarakta atila'yı aldım şimdi ortasahada hasebe-haruna-eriksen üçlüsü çok iş yapıyor kanatlarda bonnart artık gücüne kavuştu etkili forvetlerlede işi bitirmeye çalışıyoruz devre arasından sonra henüz yenilmedik
tam konuşabileceğim bir monaco'lu buldum kendime uzun yazdıysam kusuruma bakma![]()