http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160695
Haydi bu sefer 2/2 olsun.![]()
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160695
Haydi bu sefer 2/2 olsun.![]()
KAP'a bildirdiyseler tamamdır kesin yattı transferler![]()
Forlan ve Reyes'deki gibi hayal kırıklığına uğramayız inşallah.Bu açıdan 2 oyuncunun geliceğini düşünüyorum.Aksi takdirde büyük hayal kırıklığı olur.
Luis Fabiano tam aradağımız forvet.
Yönetim dersini almıştır bence. Bir şeyler kesinleşmeden açıklamazlar.![]()
Geçen sefer Lauro transferinde KAP'a bildirmedikleri için ceza yemişlerdi..(Elmander içinde ödemişlerdi) Çok büyük bir ihtimalle, Fatih Terim'in konuşmasında iki ismi de telaffuz ettiği için, KAP'a bildikmek zorunda kaldırlar.. Yani kesin anlaşma gibi bir şey yok..
Sentugo.
Cambiasso ismi de geçti ama o bildirilmedi. Bence alakası yok..
İyi de o iş geçti. Ceza yememek için her şeyden önce KAP'a bildirmek gerekir. Şimdi bildirilmesi o konuda bir şey ifade etmez.
Cambiasso'yu istiyorum ama oyuncu gelmek istemezse yapacak bir şey yok dedi.. Yani görüşüyoruz tarzında bir şey demedi.. O yüzden KAP'a bildirmek zorunda değil.. Messi'yi de isteyebilirsin..
Sentugo.
Muslera gelsin artık.Asıl önemli olan ve aciliyeti olan bölge orası.O gelsin de Fabiano gelmese de olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
zaten bu yil bir yere gidemiyoruz fatih hocanin dedigi gibi benim gorusum forvete gerek yok hatta bana kalirsa ortasahaya bile gerek yok yabanci oyuncuya saglam bi kaleci ile manisadaki ortasaha oyuncusu yigit incedemiri alsak yeterli turkiye icin.
Umarım Muslera ve Fabiano da, Forlan&Reyes ikilisine dönmez. Fakat, Fabiano kağıt üzerinde her ne kadar önemli bir isim olarak gözükse de sakatlığı ve eski formunun kalmaması dezavantajları. Ağustosa kadar da sahalarda olmayacak gibi bir şeyler okumuştum sanki. Muslera da G.Saray'a katkı sağlayacaktır, özellikle önceki kalecileri ve yaşını da hesaba katarsak.
Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Bu şekilde yazıyor.Muslera'nın aynı zamanda kulübüyle görüşmeye başlandığı yazarken Fabiano için sadece kendisiyle görüşüldüğü yazıyor.
Fabiano ve Muslera gelirse cok guzel olur. Ama ortasahaya Kallstrom sart arkadas, sart.
hadi bakalım hayırlısı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence galatasaray'ın forvete ihtiyacı yok.kaleci kesin lazım onun dışında 1 orta saha belki 1 tane de stoper olabilir.Sol bekinizi de beğenmiyorum aslında ama oraya harcama yapacağını düşünmüyorum galatasaray yönetiminin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kaan'ın dediği gibi Kallström şart ama Cana'da giderse o zaman Muntari'de şart en azından bi Cana bulmak lazım ya da Mehmet Topal.
Screw you guys, I'm goin' home
Ftw Bindokuzyuzbes
S.Paulo, ayrıca Fabianoyu bırakmayı düşünmediklerini söyleyip,Fifa'nın oyuncudan önce klüple görüşmesi kuralını hatırlatmış.
RT @esatdergi: Bomba, Sao Paulo Fabiano konusunda görüşmeyi yalanlamış, bizden habersiz görüşürlerse FIFA ayarı vermiş http://bit.ly/kQj175 |
Cana gidiyor demek on liberosuz sistem demek. Bu da 4-4-2 ve 4-2-3-1 demek bence. Belki de 4-3-2-1 de olabilir.
Tek forvet oynayacağımızı sanmıyorum.Fabiano gelirse Elmander,Baros,Batdal gibi adamlar varken tek forvet oynamayız bence.Maça çift forvet başlayıp daha sonra teke düşeriz gibi geliyor bana.Luis Fabiano gelir de oynarsa Elmander ve Baros gibi adamların kulübede oturması kötü olur.
sao paulo transferi yalanlamış.
(/s)
Forlan vol.2![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalanlarsa yalanlasınlar.Muslera yalan olmasın da önemli olan o.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasarayda şu anda Baros, Elmander, Stancu ve Kazım var forvette kullanılabilecek. Ayrıca Pino da ikinci forvet gibi oynayabiliyor. Arkalar olduğu gibi açıkken, bir çok mevkiinin yedeği bile yokken ısrarla forvet aramak tribünlere oynamaktan başka bir şey değil. Özellikle Stancu'ya yeterince şans verilmediğini düşünüyorum. Yaşı hala genç sayılır, bonservisine yanılmıyorsam 5-6 milyon euro gibi bir para verildi, bu kadar kolayca silmeleri çok garip.
Muslera çok yerinde bir transfer olur.