Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • Kawaguchi | Sıradan Değil Kıskandıran Olmak için BEŞİKTAŞ JK

5 5.32%
  • GsDoruk | UEFA Kupalı Aston Villa Şampiyonluk Peşinde

5 5.32%
  • Rick Nelson | "Aslan" Avrupa'yı Titretmeye Geliyor | Galatasaray

1 1.06%
  • |lofthei | Çünkü, biz Burnley'iz

9 9.57%
  • Trabzonspor | Trabzonspor/Son Oyun

8 8.51%
  • 24kobebryant | Tarihimize Layık Olmak Adına !!! | Galatasaray SK

28 29.79%
  • Fearless Coward | İnananlar Asla Kaybetmez ! | Sakaryaspor

30 31.91%
  • [Rec]ep | Şimdi Uzaklardayım ! [Leverkusen - Kamerun]

4 4.26%
  • EndoplazmiK RetikuluM | Green Street Hooligans | EPL Şampiyonu West Ham United

2 2.13%
  • |cenker07 | Bu Aşk Bitmez,Bu Fırtına Asla Dinmez!

2 2.13%
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Haziran Ayının Kariyeri Ödülü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oylamalarda her turlu arkadas faktoru olur ki. Kaan abi'nin kariyerine ben 1-2 kez goz attim yorum yapmadim. Diger kariyerleri de eglenceliydi, kendisini de cok severim ona destek olmak icin oy verdim. Bunda gizlenecek birsey yok. Ayip birsey de degil. Diger kariyerleri takip etsem begendigime atardim ama sadece dedigim gibi Kaan abi'ninkine goz gezdirdom. Zaten kendisi de bu odulu daha once kazandi bu kadar ucuz seyleri kafasina takacak kadar cocuk da degil, sorun cikarmaz. Kobe'ye tebrikler hayirli ugurlu olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Oylamalarda her turlu arkadas faktoru olur ki. Kaan abi'nin kariyerine ben 1-2 kez goz attim yorum yapmadim. Diger kariyerleri de eglenceliydi, kendisini de cok severim ona destek olmak icin oy verdim. Bunda gizlenecek birsey yok. Ayip birsey de degil. Diger kariyerleri takip etsem begendigime atardim ama sadece dedigim gibi Kaan abi'ninkine goz gezdirdom. Zaten kendisi de bu odulu daha once kazandi bu kadar ucuz seyleri kafasina takacak kadar cocuk da degil, sorun cikarmaz. Kobe'ye tebrikler hayirli ugurlu olsun

Ben sorun çıkarmadım.Eğer bana demişsen.Ben sadece düşüncelerimi yazdım ki herkes düşüncelerini belirtmekte özgürdür.Teşekkürler.

Mesaj Yetkileri