Anket Sonuçlarını Görüntüle: Transfer politikamız nasıl olmalı?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.

6 40.00%
  • Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.

9 60.00%
Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
661 ile 690 arası toplam 693 sonuç

Konu: ''Tırnaklarımızı kazıyarak geldik! [Burnley'den sonra Marsilya] | 3. Sezon''

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Şampiyonlar Ligi'ne kalırsın.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

FIRTINA ESMEYE DEVAM EDİYOR!

Marsilya'da Eren Aydemir fırtınası esmeye devam ediyor! Geçmiş yıllarda alınan fakat başarılı performans sergileyemeyen oyuncuları bir bir yollayan Aydemir, aynı zamanda gelir de elde etmeyi amaçlıyor. İşte giden yeni isimler:

Tal Ben-Haim: İsrailli oyuncuyla karşılıklı olarak sözleşme feshedildi.

Mauro Cetto: 30 yaşındaki oyuncu 1m€ bonservis bedeli karşılığında Malaga'nın yolunu tuttu.

Petter Vaagan Moen: Norveçli oyuncu, 1.9m€ bonservis bedeli karşılığında Real Sociedad'la protokol antlaşması imzaladı.

Kazanılan paralarla Aydemir'in uzun süredir takip ettiği oyunculardan birini alması bekleniyor. Bakalım bu isim kim olacak, yoksa para bankada mı duracak?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bence Şampiyonlar Ligi'ne kalırsın.
    İnşallah Benim çok daha flaş bir hedefim var ama, du bakalım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Hedefi merak ettim Eren, neymiş bakalım bu hedef Şampiyonluk olmaz herhalde?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Hedefi merak ettim Eren, neymiş bakalım bu hedef Şampiyonluk olmaz herhalde?
    Bildin Doruk'çuğm Bu henüz bizim elimizde değil. Biz kalan maçlarımızı kazanıp, üstümüzdeki takımların yenilmesini bekleyeceğiz. Çok zor ama, imkansız değil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''KALİTE DEĞİL, TAKTİKSEL BİLGİ''

Bugün, Stade Velodrome'de OM ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final ikinci maçına ilgi büyüktü. İlk maçta kazanılan rahat sonucun etkisiyle coşan OM taraftarları stadı yıkıyordu! Tüm bu coşku altında, maç başladı.

Maça Marsilya çok hızlı başladı ve dakika 8'de Hazard yaklaşık 25 metreden attığı nefis golle skoru 1-0'a getirdi. Chelsea bu dakikadan sonra üstünlüğü ele aldı, ve maç sonuna kadar bırakmadı. Fakat her şey oyun üstünlüğü değildi. Dakika 45'te kullanılan kornerde Chelseali oyuncular inanılmaz bir hata yaptı ve Ivanovic topu kendi kalesine gönderdi: 2-0. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıya da Maviler çok hızlı başladı, 61'de Ramires'in ayağından golü buldular ama bu skor onlar için yeterli olmadı.

MAÇIN ADAMI: Eden Hazard - Yıldız oyuncu, pek pozisyona girmedikleri maçta attığı gol ve yaptığı asistle galibiyeti getirdi.

MAÇIN HAYAL KIRIKLIĞI: Branislav Ivanovic - Satılık listesinde bulunan Ivanovic, gitmeden önce kulübüne son kazığını attı.

''İNANDIK''

Maçtan sonraki basın toplantısında konuşan Eren Aydemir, ''İnandık, ve başardık. Çok mutluyuz'' şeklinde konuştu. İlk maça son derece ofansif, bu maça ise defansif, kontraatakla gol arayan bir 4-5-1 çıkarması hakkındaki sorulara ''Dizilişler her maça göre değişir. Bu maçta böyle oynamamız gerekiyordu, oynadık ve kazandık. Chelsea'nin zaaflarını iyi tespit ettik'' diye cevap veren Aydemir, yarı finali de geçip, finalde kupayı kaldırmak istediklerini sözlerine ekledi.

RAKİP: CSKA MOSKOVA!

OM'nin Uefa Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi, Türk temsilcisi Beşiktaş'ı toplamda 6-2'yle geçen CSKA Moskova. İlk maçını kendi sahasında oynayacak CSKA'nın kadrosunda Vagner Love, Seydou Doumbia, Jose Sosa ve Franck Tabanou gibi yıldızlar bulunuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyuncumuz Park Ji-Sung bedelsiz olarak Fiorentina'ya transfer olmuş, Thiago Neves'in kontratı ise karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''REZALET''

Fazla konuşmak istemiyorum. Chelsea'yi dağıtan takım, Olympique Lyon'a gelince eli ayağına dolanıyor. Bu rezilliği gelecek sene çözeceğiz, söz veriyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lyon maçı kötü olmuş ama kırmızı kart maçı fena halde etkilemiş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lyon maçı kötü olmuş ama kırmızı kart maçı fena halde etkilemiş
    Skoru değil ama, sağda gördüğünüz istatistikleri bayağı etkiledi tabii. Neyse, yola devam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu dakikadan sonraki kariyer hedefimi belirliyorum arkadaşlar: Marsilya ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Bu işi yaptıktan sonra kariyeri bitireceğim. İnşallah gelecek sezon olur, çünkü hafif hafif sıkılmaya başladım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gaston Fernandez ayın en iyi 3. oyuncusu, ve ayın gol kralı oldu

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

burnleyi bırakırsan bole sıkılırsın

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok yıldız olunca sıkılıyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    burnleyi bırakırsan bole sıkılırsın
    Çok yıldız olunca sıkılıyorsun
    Gelecek sene son sezonum olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar ben aşırı sıkıldım bu kariyerden ya. Bitirmek en iyisi. Son maçları da koyayım da.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Arkadaşlar ben aşırı sıkıldım bu kariyerden ya. Bitirmek en iyisi. Son maçları da koyayım da.
    Eren neden kapatıyorsun kariyeri ya, biz çok eğleniyorduk. Bari Şampiyonlar Ligi'ni al öyle bırak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eren neden kapatıyorsun kariyeri ya, biz çok eğleniyorduk. Bari Şampiyonlar Ligi'ni al öyle bırak.
    E iyi madem öyle olsun

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Ah Ah Ben Dedim Burnley Burnley Burnley

Eren bencede bırak , neden diye sorarsan Marsilya zaten sağlam bir takım Burnley tam oturmuştu ama Marsilya'ya geldin işte.

arkadaşlar benim kariyerimi takip edin erenin kariyer bitti gibi artık

Şantaj var ..

şantaj değil öneri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    şantaj değil öneri
    Görünen o ki ben yokken etrafı çakkallar sarmış DEVAM EDİYORUM ULAN! İNADIM İNAT, DEVAM EDİYORUM. Bir kulüp takımıyla Dünya üzerinde alınabilecek tüm kupaları alıncaya kadar kariyer devam edecek. Bu konu burada kapanmıştır. Geçen sezonun ss'leriyle devamm...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geride kalan sezonu artık böyle koyayım arkadaşlar. Nasıl olsa gereksiz bir sezondu. Önemli olan önümüzdeki sezon.

Uefa Kupası'nda kalan rakiplerimizi de hiç zorlanmadan yenip şampiyon olduk. Ligde ise kalan bütün maçları asistana oynattım, fena oynamadı; ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamaya hak kazandık. Gelecek sezon için, hedefler şunlar:
    • Ligue 1 Şampiyonluğu
    • Süper Kupa Şampiyonluğu
    • Fransa Kupası Şampiyonluğu
    • Lig Kupası Şampiyonluğu
    • Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
    Tabii ki bunların bayağı zor olduğunu biliyorum, ama takıma inanılmaz yıldızlar katacağız, güvenimiz tam. Bu kupaların hepsini kazanırsak kariyer kapanır; fakat pek sanmıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Satılığa çıkardığımız kaleci Rudy Riou'ya Burnley teklif yaptı Salaklar Costil'i keserlerse ağlarım valla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

YIKICI HÜCUM HATTI!

Olympique de Marseille, satılıkta olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'i de kadrosuna katarak Dünyanın en iyi hücum hatlarından birini oluşturdu! Medyaya sızan bilgilere göre gelecek sezon OM, sol açıkta Hazard, ofansif ortasahada Hamsik, sağ açıkta Alexis ve santrforda Dzeko 4'lüsüyle oynayacak. Bu haberleri duyan kulüplerde, hemen defans oyuncusu alımları başladı.

Madem anket yapıyorsun sonuçlarına göre oyuncu al Klasik oyuncu istemiyoruz!

kınıyorum seni eren bırak artık kariyeri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Madem anket yapıyorsun sonuçlarına göre oyuncu al Klasik oyuncu istemiyoruz!
    Şimdi şöyle Dorukçuğum. Alexis Sanchez oyunun en iyi sağ açıklarından biri ve sadece 5.25m€ya satılık listesindeydi. Ben de böyle bir fırsatı kaçırmadım.

@kedek sana gelince, yürü git lan kendi kariyerine

Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon

Mesaj Yetkileri