şantaj değil öneri![]()
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
şantaj değil öneri![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Geride kalan sezonu artık böyle koyayım arkadaşlar. Nasıl olsa gereksiz bir sezondu. Önemli olan önümüzdeki sezon.
Uefa Kupası'nda kalan rakiplerimizi de hiç zorlanmadan yenip şampiyon olduk. Ligde ise kalan bütün maçları asistana oynattım, fena oynamadı; ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamaya hak kazandık. Gelecek sezon için, hedefler şunlar:
Tabii ki bunların bayağı zor olduğunu biliyorum, ama takıma inanılmaz yıldızlar katacağız, güvenimiz tam. Bu kupaların hepsini kazanırsak kariyer kapanır; fakat pek sanmıyorum
- Ligue 1 Şampiyonluğu
- Süper Kupa Şampiyonluğu
- Fransa Kupası Şampiyonluğu
- Lig Kupası Şampiyonluğu
- Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Satılığa çıkardığımız kaleci Rudy Riou'ya Burnley teklif yaptıSalaklar Costil'i keserlerse ağlarım valla.
YIKICI HÜCUM HATTI!
Olympique de Marseille, satılıkta olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'i de kadrosuna katarak Dünyanın en iyi hücum hatlarından birini oluşturdu! Medyaya sızan bilgilere göre gelecek sezon OM, sol açıkta Hazard, ofansif ortasahada Hamsik, sağ açıkta Alexis ve santrforda Dzeko 4'lüsüyle oynayacak. Bu haberleri duyan kulüplerde, hemen defans oyuncusu alımları başladı.