Anket Sonuçlarını Görüntüle: Transfer politikamız nasıl olmalı?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.

6 40.00%
  • Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.

9 60.00%
1 ile 30 arası toplam 693 sonuç

Konu: ''Tırnaklarımızı kazıyarak geldik! [Burnley'den sonra Marsilya] | 3. Sezon''

Hybrid View

şantaj değil öneri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    şantaj değil öneri
    Görünen o ki ben yokken etrafı çakkallar sarmış DEVAM EDİYORUM ULAN! İNADIM İNAT, DEVAM EDİYORUM. Bir kulüp takımıyla Dünya üzerinde alınabilecek tüm kupaları alıncaya kadar kariyer devam edecek. Bu konu burada kapanmıştır. Geçen sezonun ss'leriyle devamm...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geride kalan sezonu artık böyle koyayım arkadaşlar. Nasıl olsa gereksiz bir sezondu. Önemli olan önümüzdeki sezon.

Uefa Kupası'nda kalan rakiplerimizi de hiç zorlanmadan yenip şampiyon olduk. Ligde ise kalan bütün maçları asistana oynattım, fena oynamadı; ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamaya hak kazandık. Gelecek sezon için, hedefler şunlar:
    • Ligue 1 Şampiyonluğu
    • Süper Kupa Şampiyonluğu
    • Fransa Kupası Şampiyonluğu
    • Lig Kupası Şampiyonluğu
    • Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
    Tabii ki bunların bayağı zor olduğunu biliyorum, ama takıma inanılmaz yıldızlar katacağız, güvenimiz tam. Bu kupaların hepsini kazanırsak kariyer kapanır; fakat pek sanmıyorum
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Satılığa çıkardığımız kaleci Rudy Riou'ya Burnley teklif yaptı Salaklar Costil'i keserlerse ağlarım valla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

YIKICI HÜCUM HATTI!

Olympique de Marseille, satılıkta olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'i de kadrosuna katarak Dünyanın en iyi hücum hatlarından birini oluşturdu! Medyaya sızan bilgilere göre gelecek sezon OM, sol açıkta Hazard, ofansif ortasahada Hamsik, sağ açıkta Alexis ve santrforda Dzeko 4'lüsüyle oynayacak. Bu haberleri duyan kulüplerde, hemen defans oyuncusu alımları başladı.

Mesaj Yetkileri