Doğan Grubunun tarafsızlığına (????) zaten inanmak saçma olur. Kimsenin bilmediklerini biliyorlar. Görüntüleri ele geçiriyorlar. Kayıtları yakalıyorlar. Ama hiç bir gelişme yok daha... EE nerde o zaman bu belgeler...
Doğan Grubunun tarafsızlığına (????) zaten inanmak saçma olur. Kimsenin bilmediklerini biliyorlar. Görüntüleri ele geçiriyorlar. Kayıtları yakalıyorlar. Ama hiç bir gelişme yok daha... EE nerde o zaman bu belgeler...
F.BahçeLiler soğuk kanlı olmalı bekleyip görücez , hiç bir habere inanmıyorum , Başkanımıza inanıyorum , aklanacağına da eminim.
İşin içinde Taraf gazetesi de var. Bugün onların attığı manşet herşeyi özetliyor aslında. İşin içinde Taraf varsa korkun derim. Ben şahsen Taraf gazetesinden korkarım arkadaş! Hukuki bir sürece Taraf dahil olduysa sonumuz fena...
Bu işin suyu çıktı.
Taraf gazetesi polislere bu kadar güvenir miydi yahu ?
Siyasi gücün takımı olursak F.Bahçe adını ağzıma almam bir daha. 2. lige düşürsünler daha iyi.
O maçtan önce üstüste 4 galibiyet alarak Giresunspor küme düşme potasından uzaklaşmıştı. Yani düşme durumu yoktu fakat maç boyunca Mersin lehine tezahüratler vardı. Aşşağıya o maçla ilgili olan yazımı alıntılıyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/show...84&postcount=5Maçı seyrettim ve 15 dakika izlemem yeterli oldu. Sahaya kazanmak için çıkmayan bir Giresunspor takımı vardı. Herşeyi bitirmişler artık puana ihtiyaçları yok gibiydi. Devre arasında maçtan çıktım zaten daha fazla tahammül edemedim. Kulağıma da bu maçla ilgili çok pis söylentiler geldi.
Maç Sonucu Giresun 1-2 Mersin İY
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Öyle birşey olamaz. Fenerbahçe başkanını Fenerbahçe üyeleri seçiyor, siyasetçiler değil.
Olay Serdal Adalı ve İbrahim Akın'a da sıçramış görünüyor.
Şöyle bir haber var.
Serdal Adalı İbrahim Akın'a Ne Dedi?
Hürriyet Gazetesinin iddiasına göre Serdal Adalı, final maçından önce telefonda İbrahim Akın'a 'finalde sakın oynama' dedi.
Futboldaki şike operasyonunda elde edilen bulgular ve bilgiler bugüne kadar gazete sayfalarına yansıyan komplo teorilerinin tümünü doğrular nitelikte. İşte Hürriyet’in ulaştığı ve üst düzey bir emniyet kaynağına doğrulattığı “Şike diyalogları”nın bir kısmı:
Serdal Adalı (Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı)
(Konuşma Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi gerçekleşiyor. Adalı, Beşiktaş’ın finaldeki rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu İbrahim Akın ile konuşuyor.)
ADALI: Bu maçta oynama sakın. Seni Beşiktaş’a alacağım.
AKIN: G.Saray da beni istiyor ağabey..
Bu konuşma emniyetin teknik takibine takılıyor. O maçta İbrahim Akın bir gol atmış, maçın normal süresi 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Beşiktaş penaltılarla Türkiye Kupası’nın sahibi olmuştu.
İbrahim’le konuştum ne var bunda!
Serdal Adalı - İbrahim Akın diyaloğu için Beşiktaş Asbaşkanı ile konuşup bilgisine başvurduk.
HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu?
ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.
HÜRRİYET: Transfer teklif etmişsiniz?
ADALI: Evet, ettim. Ama sadece onunla değil ki, Göksel Gümüşdağ Başkan ile de konuştum.
HÜRRİYET: Ne dedi İbrahim?
ADALI: Ben de isterim ağabey, G.Saray da var ama görüşürüz tabii ki dedi.
HÜRRİYET: Bu görüşme maç öncesi olduğu için takibe takılmış.
ADALI: Allah Allah.. Ne var bunda anlamadım ki. Dedim ya ben başkanı ile de görüştüm.
HÜRRİYET: Göksel Bey ne dedi?
ADALI: Holosko takasını falan konuştuk. Ağır geliyor bize falan dedi. Buna mı bağlamışlar. Hayret vallahi. İyi ki konuşmuşum adamla. Baksana neredeyse kupayı elimizden alıyordu. Gol attı bize. Deli mi bunlar.
Kaynak: Hürriyet
İbrahim maçta oynadığı için kendini kurtarmış ama görüşme gerçekten maçtan önce gerçekleşti ise Serdal Adalı da zora girer.
Gerçeklerin ortaya çıkması çok yakın ....
benim anlamadığım bir şey var
bu akdar tenik takiplerin olduğu bir ortamda bi insan neden bizzat telefonda böyle bir şey söylesin
aklı başında olan bi insanın yapmaması gereken bir şey.
Habertürk spikerleri Emenike'nin önemli itiraflarda bulunduğunu iddia ediyor.Ayrıca Milliyet operasyonun sadece Fenerbahçe ile sınırlı kalmayacağını,daha büyük operasyonların kapıda olduğunu yazıyor.
Şüpheli 150 kişiden daha 49 kişiyi almışlar gözaltına.Dahası gelir bunu,1.dalgası 2.dalgas falan.
En kısa zamanda futbolculara da vuracak bu dalga. Durum bunu gösteriyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türk futbolunun sonu mu geliyor nedir...
Son filan gelmez, yeni bir başlangıç olur. Renksiz olur belki ama en azından pisliklerden arınır. Yeter ki hak yerini bulsun, kimsenin hakkı yenmesin. Belki de hiçbirşey çıkmaz daha güzel olur, çatlak seslerden arınırız![]()
Aynen kim olursa olsun futbolu kirleten haksız yoldan başarı sağlayanlar temizlensin. Eşit bir şekilde herkesi kapsasın bu operasyonlar. Daha sonrada tahmin ediyorum ki kimse (eğer yaptılarsa böyle bir şeyi) bir daha bu tipte işlere kalkışamaz...
Fenerbahçe olur da düşerse oyuncuların hepsi satıp gider buda var![]()
Umarım bu iddaaların bir tanesi bile doğru değildir.Eğer doğruysa Türk Futbolu çok vahim bir duruma gelir ama iyi yanı şikecilerden kurtulur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yılmaz Vural ve İbrahim Akın'ın ifadelerine başvurulacak, gözaltına alınmadılar.