Ali Dürüst'e inanmayın. Jardel uçaktayken, Jardel'le ilgilenmiyoruz demiş bi insandır kendisiAma Drogba'yı aldık ne alternatifine de getirmiş olabilir anlamı
Ali Dürüst'e inanmayın. Jardel uçaktayken, Jardel'le ilgilenmiyoruz demiş bi insandır kendisiAma Drogba'yı aldık ne alternatifine de getirmiş olabilir anlamı
Screw you guys, I'm goin' home
Göbek yapmışlar![]()
harbi ikiside bayagi kilo almis halbuki futbolu birakali bir kac sene oluyorsanirsinki 10 senedir topa vurmuyorlar..
Fatih Hoca nerede Fatih Hoca nerede diyenlere...
![]()
Aman hocam n'abıyosun
![]()
ELIT TAKIM GALATASARAY SK
Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi.
Bu konu hakkında birçok kez açıklamalar yapmamıza rağmen kafalardaki soruları gidermemiz için bugün bir kez daha Nike'a gittim, buradaki büyük mağazalardan birinin müdürü olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.
Öncelikle bugünkü ziyaretimden farklı olarak size bazı bilgiler vereyim. Hiç meraklanmayın özel kategorideyiz. Yani Nike'ın Elit Takımlar dediği kategoride ve birçok takımın değil 11+1 (Galatasaray) takımın bulunduğu sınıfta. Bu 12 elit takımın bulunduğu 2011-12 Kataloğunu bugün gördüm, size burdan formaları söylemeyi çok isterdim ancak katalogda formalar ve antreman ekipmanları template olarak var, yani "sır gibi saklanıyor" denilmesinin en büyük nedeni bu.
Nike'ın haberlerde çıkan olayı gerçek, resmi olarak tarih 1 Temmuz. Eğer Galatasaray SK bu tarihten sonra Adidas ürünü kullanırsa, kullandığı her an için ceza ödeyecek Nike'a.
Bir diğer haberimiz ise Nike'ın üretimde geç kaldığı. Bu yukarıda gördüğünüz antreman ürünlerinin geçici olduğu bilgisi var, ne kadar gerçek yakında göreceğiz. Ancak bugünkü abimiz antrenman ürünlerinin bunlar olmadığını ve Nike'ın yeni ürünleri yetiştiremediği için şimdilik geçici ürünlere Türk Telekom, Avea, Ülker reklamlarını bastığını, bu basımların da Türkiye'de gerçekleştiğini söyledi.
Katalogda ilgimi çeken bir diğer nokta ise Shakhtar Donetsk'ten sonra GALATASARAY SK 2011-12 yazması idi, bu güzel bi ayrıntıydı ve topun güzelliği de ayrı bir olay.
Formaların Fiyatları : 60$, 99TL
Topun Fiyatı: 105$
Diğer antreman ürünlerinin fiyatları 44 TL
Adidas'la biten sözleşme fesih bedeli net olarak 5 Milyon Dolar ödenmiştir
Şimdilik beklemede kalıyoruz ancak toparlamak gerekir ise:
-Antreman ürünleri %85 Geçici
-Formaların çıkış tarihi temmuz sonu veya eylül başı
-Nike'ın Elit Kategorisindeyiz
NIKE ANTRENMANI VE ADIDAS SPONSORLUĞU
Değişik işler. Galatasaray dün sezonu açtı bildiğiniz gibi. Yeni sponsor Nike ile ilk antrenmanlara çıkıldı. Ciks fotolar çekildi. Kısacası artık resmi geçiş tamamlandı - ya da tamamlanmış olması lazım.
Resmi sitemizde ise durumlar biraz karışık. Henüz sponsorluklar kısmında Nike yok. Nike'ın olmaması bir yana, Adidas hala bu sponsorlukların olduğu alt kısma ekmeğini banıyor.
Hani gazetelerde çıkan zırvalara ben itibar etmem, fakat Nike olsam n'apıyorsunuz kardeşim derdim. Bu Facebook-Twitter-Resmi site gibi sosyal medya merkezlerimizde var bir problem zaten.
*Şu sıralar bloga pek vakit ayıramıyorum. Zaten konumuz da pek yok. Az postlar için kusura bakmayın.
http://galatasarayformalari.blogspot.com
Formalar her geçen yıl daha pahalı oluyor.
Bu adamdan çok şey bekliyorum bu sene. (sağdaki)
Serdar Eylik
Hafif Kilo Büyük A Erkekler'de Şampiyon olmuşuz.
http://www.galatasaray.org/susporlar...aber/10481.php
Aydın Yılmaz'a nasıl şans tanınıyorsa başka gençlerimizede şans tanınmalı.En başta Serdar Eylik.İnşallah hazırlık kampında kendini gösterir.
Aydın'ın bu sene son şansı zaten.
Aydın'a yeterince şans tanındı.Artık ısrar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Galatasaray'da da oynadı.İBB'de de oynadı.Eskişehir'de de oynadı.Yeter artık.23 yaşına gelmişsin,bu kadar kulüp görmüşsün.Geliştir artık kendini.Ama olmadı.Bakalım,-zannetmiyorum ama-inşallah bu sene patlama yapar da benim yüzümü kara çıkarır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yok ya ne patlaması adamda bi tuhaflık var. Bir maç çok iyi oynuyor herkesi şaşırtıyor kalan 20 maç yatıyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yakıyor![]()
Yalnız tişört çok güzelmiş hakikatten
Aydın'a düzenli şans vermedik ki adamı sezonda 3 maç oynatıyoruz normal yani birinde öyle birinde böyle olması.
İlk gördüğümde fotoğrafı altındaki eşofman şalvar gibi geldi gözüme![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Galatasaray eski baskanlarindan Faruk Süren, borsada manipulasyon gerekcesiyle emniyette ifade vermeye alindi. (AA)
R.Madrid - Galatasaray macina bilet almaya gittim bernabeu"ya biletler Daha Satisa Cikmamis mactan 1 hafta onceymis Sicakda o kadar yol yurudum :/
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ239112SXQAntrenmanda Amerikalı performans uzmanı Adam Rochstein tarafından efor testine tabi tutulan futbolcular, fizik, kondisyon ve dayanıklılık testlerinden geçti. Servet Çetin, efor testindeki koşuda en dayanıklı oyuncu oldu ve testi birinci olarak tamamladı. Sarı-Kırmızılılar tam kadro katıldığı efor testinden sonra testlerin otelde de devam edeceği için akşam antrenmanı yapmadan otele gitti.