GENÇ TRANSFERLERİ
-Fuerto Rosales sözünü tuttu;
GENÇ TEKNİK ADAM DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GENÇLER GETİRTECEĞİZ DEMİŞTİ; MONACO KULÜBÜ'DE RESMİ SİTESİNDEN ANLAŞTIĞI GENÇLERİ DUYURDU
YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;
Transfer komitemiz , Monaco Yedek Takımı ve u19 adına uzun süredir çalışmalar yürütüyordu bu çalışmalar sonucunda kulübümüz aşağıdaki gençlerle anlaşmış bulunmaktadır.
(Arkadaşlar bazı oyuncular geçen sezon geldi bazıları bir sezon sonraki transfer döneminde bu yüzden kendim kestim yapıştırdım tarihlerdeki uyumsuzluk bu yüzdendir)
TRANSFERLER
İlk Transfer Lacina Traore
Kulübümüz Mbokani ile devam etmeme kararı aldıktan sonra o bölgede doğacak sıkıntıdan dolayı 1M karşılığında Romanya'nın Cluj takımından L.Traore'yi kadrosuna kattı.
10.5M'lik oyuncu yalnız 2.1M'e MONACO'da--S.AURIER
Transfer'de hile hurda yoktur arkadaşlar bu da SS'i
HOŞGELDİN SOMOZA
Şampiyonlar Ligi'nde iddalı bir kadro kurmak isteyen kulübümüz başarılı oyuncu Somoza'yı kadrosuna kattı.
KABOUL 1 YILLIĞINA BİZİMLE
Şampiyonlar Ligi hazırlıkları devam eden takımımızda savunma adına önemli bir adım atılarak, Tottenham kulübün oyuncusu Y.Kaboul ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına varıldı.
BEKLENEN HAMLE TAMAM--ROMARİC MONACO'DA
Transfere hızla devam eden Monaco, dış transferde Sevilla kulübünden Romaric ile kesin anlaşmaya vardı.
SEMPATİK OYUNCU İMZAYI ATTI--RAZVAN RAT
Hafta içinde Monaco'ya transfer olan Razvan Ratçok mutlu oldğunu dile getirdi."Yıllardır S.Donetsk forması giydiğini artık misyonunu tamamladığını söyleyen Rat çok güzel günler bizi bekliyor dedi"
Hatırlanacağı üzere Igor Lolo'nun Gaziantepspor'a Bonnart'ın da Stutgart'a satışından sonra Monaco Razvan Rat'ı listesine aldığını duyurmuştu