Sayfa 26 / 483 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Coşkun Özdemir;

Bırak iki de bir Beşiktaş iLe iLgiLi eski eski konuLarı buraya koymayı da gündem konusundan bahset. O zaman 2000-2003 arasında Bursaspor un oynamadığı maçLardan doLayı başka takımLarın küme düşmesine sebebiyet verdiği maçLarda inceLensin. Bence fazLa kurcaLama, sen daha zararLı çıkarsın gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    ayrıca lübe ayar'ın dedikleri doğruysa burada beşiktaş, fenerbahçe konumunda değil, eskişehir konumundadır. sonuçda kendisine sportif olarak fayda sağlamamıştır bu olay.

Ne demek istediğinizi anlamadım? Biraz açıklar mısınız?
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu soruşturma işi sanırım beLLi bir tarihten sonrasını kapsadığı için şu anda Fenerbahçe ve bir kaç takım zor durumda. Eğer bu soruşturma kapsamı zaten 10 yıLLık bir diLimi kapsasa, Türkiye Liginde ne Beşiktaş kaLır, ne GaLatasaray kaLır, ne Bursaspor kaLır, ne Trabzonspor kaLır, Türkiye Liginde 1-2 takım dışında hepsi güme gider. MaaLesef Türk FutboLunda bu takımLarın hepsinin kirLi eLLeri var.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Ne demek istediğinizi anlamadım? Biraz açıklar mısınız?
    varsayımlar üzerine konuşuyorum. çünkü kanıtlanmış birşey yok şimdiye kadar. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum.

fenerbahçe parayı vermiş, eskişehir ve sivas almış. maçlarda fenerbahçe'nin istediği gibi bitmiş.
    rize parayı vermiş, bjk almış. maçda rize'nin istediği gibi bitmiş.
    her ikiside sportif başarı değil, maddi gelir elde etmiş bu işten.
    tabii her iki iddaada doğruysa.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu soruşturma işi sanırım beLLi bir tarihten sonrasını kapsadığı için şu anda Fenerbahçe ve bir kaç takım zor durumda. Eğer bu soruşturma kapsamı zaten 10 yıLLık bir diLimi kapsasa, Türkiye Liginde ne Beşiktaş kaLır, ne GaLatasaray kaLır, ne Bursaspor kaLır, ne Trabzonspor kaLır, Türkiye Liginde 1-2 takım dışında hepsi güme gider. MaaLesef Türk FutboLunda bu takımLarın hepsinin kirLi eLLeri var.
    Bunların hepsi tamam abi. Peki neden ilk olay Fenerbahçe'yi buluyor? İyi niyetle soruyorum. Küme düşen takımlar olursa da sadece Bu takımlar şike yapan olarak lanse edilecek. Yazık değil mi bu camialara. Bütün yılların acısını bu kulüpler çekecek.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi de ümit senin gibi düşünürsek hangi kulübe rastlaması gerekiyor ? Hangi kulübü yakarak sonlandıracak bu işleri yargı ? sonuçta yasa çıkmış ve sonrasında takip başlamış.... biz mi dedik bu ekiplere ya da kişilere "gidin yasaya ayrıkı davranın" diye?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

varsayımlar üzerine konuşuyorum. çünkü kanıtlanmış birşey yok şimdiye kadar. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum.

fenerbahçe parayı vermiş, eskişehir ve sivas almış. maçlarda fenerbahçe'nin istediği gibi bitmiş.
    Birileri para verip birileri de alıyorsa iki taraf da şike yapmış demektir. Parayı veren ayrı, alan ayrı tutulamaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Parayı bizim yönetimden hiç kimse almamış. Bülent Uygun ve Ümit Karan almış. Sezer Öztürk'ede seni transfer edeceğiz sözü verilmiş. Yönetimin suçu olmadığı için sadece; "Kişisel Fayda Sağlama Amaçlı" yapılmış eylemler bunlar. Bir camiaya nasıl mâl edilebilir?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Birileri para verip birileri de alıyorsa iki taraf da şike yapmış demektir. Parayı veren ayrı, alan ayrı tutulamaz.
    o zaman fener küme düşürülürse, sivas ve eskişehir'inde düşmesi gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu olayları analiz edemeyiz biz. yargıda hepsi uzun uzun incelenip karara bağlanır. hassas konular bunlar. bazılarında bireysel bazılarında kişisel cezalar gelir.Açıkcası ben hiçbir kulübün küme düşmesinin istemem,kişilerin işlediği suçlar yüzünden bir sürü taraftarı olan kulüpler cezalandırılmasa iyi olur fakat eğer bu suçlar yüzünden maddi ya da başarı anlamında kulübe bir kazanç sağlanmışsa kulüp te ceza alacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tekrar söylüyorum bunlar kişileri bağlayan eylemlerdir. Takım içinde 3 kişinin karışmış olduğu şey tüm camiaya mal edilemez. O maça bir bakalım isterseniz. Sezer varken 10 kişi gibi oynuyoruz. Sezer çıkınca ikinci yarının ilk 15-20 dakikası oyunu dengeliyoruz. Ümit Karan girince yine 10 kişi gibi oynuyoruz. 10 kişi gibi oynayan bir takım nasıl yenebilir Fenerbahçe'yi?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyide sorun burda zaten. Fenerbahçe'yi küme düşürebilecek birileri yok bu ülkede. Yasa masa hikaye bana göre. İtalya değil burası malesef. Birşey varsada yoksada bunu yetkililer bilemiyo.

Benim babam bile belirtilen maçlarda şike olduğunu yada olabileceğini daha maç oynanırken bas bas söylüyordu ama bunlar şimdi ortaya çıkıyo. Ki demekki gerçektende deliller var olay büyüyor. Ama dediğim gibi küme düşürelemeyecek bence Fenerbahçe. Yada şike yapan takım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyi de ümit senin gibi düşünürsek hangi kulübe rastlaması gerekiyor ? Hangi kulübü yakarak sonlandıracak bu işleri yargı ? sonuçta yasa çıkmış ve sonrasında takip başlamış.... biz mi dedik bu ekiplere ya da kişilere "gidin yasaya ayrıkı davranın" diye?
    Sen de haklısın abi. Ama şöyle birşey. GS, BJK ve TS'nin duyarlı taraftarlarını ayırarak söylüyorum. Fb küme düşerse forumlarda, spor sitelerinde uzun bir süre dalga konusu olacak. Şike yapan tek takım Fenerbahçe olarak lanse edilecek. Şu anda bile bu geyikler var. Yani onlar temiz sadece Fenerbahçe kirliymiş gibi. Bana bu dokunuyor işte. Avrupa'da bu olayı böyle bilecek. Sadece bizim adımızın şike ile anılacak olmasından üzüntü ve utanç duyuyorum. Şöyle de birşey var suçluysak suçumuzu da en ağır cezalarla ödenmesini istiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Henüz hiçbirşey belli değilken konuşmak istemiyorum ama şike yapanlar cezalarını çekerler. Aşk-ı Şehir'in dediği gibi Eskişehirspor'un kulüp olarak değil de kişi olarak ilgisi varsa ilgili kişiler cezalandırılır, kulübün cezalandırılması saçma olur bence. Aynı şekilde ismi geçen diğer kulüpler de buna dahil. Fenerbahçe, Giresunspor, Sivasspor, vs.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sike yapmislarsa cekecekler. Ortada bir yasa var ve buna ragmen goz gore gore bazi seyler goze alinmissa sikeci takimlar damgasini da yiyecekler. Acimasizdir boyle seyler, oyle sike yapacaksin sonra aciyacaksin. Komik kacar.

Bunlari iddialarin dogru oldugunu varsayarak yaziyorum. Umit de bu sekilde yazdigi icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike yaparsak düşeriz bu kadar güçlü ilan etmek saçma.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Eğer Bülent Uygun'da bu şike işine karışmışsa ki karışmış diyorlar gözaltında , neden Sezer'i 90 dakika oyunda tutmuyor ? Neden Ümit Karan'ı ilk 11 de başlatmıyor ? Neden sütten çıkma ak kaşık Batuhan başlıyor maça. Olaylarda bi tutarlılık yok. Sezer bizim maçta dçkülmüşmüşte Trabzon maçında coşmuş. Böyle saçma iddia görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sike yapmislarsa cekecekler. Ortada bir yasa var ve buna ragmen goz gore gore bazi seyler goze alinmissa sikeci takimlar damgasini da yiyecekler. Acimasizdir boyle seyler, oyle sike yapacaksin sonra aciyacaksin. Komik kacar.

Bunlari iddialarin dogru oldugunu varsayarak yaziyorum. Umit de bu sekilde yazdigi icin.
    İşte Türkiye'nin bütün cezasını biz çekeceğiz eğer doğruysa.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bunların hepsi tamam abi. Peki neden ilk olay Fenerbahçe'yi buluyor? İyi niyetle soruyorum. Küme düşen takımlar olursa da sadece Bu takımlar şike yapan olarak lanse edilecek. Yazık değil mi bu camialara. Bütün yılların acısını bu kulüpler çekecek.
    BeLLi bir süreç sonrasını kapsadığı için sanırım. Ama daha net birşey yok. BekLemek gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynen bizde "kulüp olarak" şike yapmışsak hiç 10-15 gün bekleyip çile çektirmesinler bize düşürsünler direk bizde yerimizi bilelim ona göre transfer politikamız belirlensin...
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Sen de haklısın abi. Ama şöyle birşey. GS, BJK ve TS'nin duyarlı taraftarlarını ayırarak söylüyorum. Fb küme düşerse forumlarda, spor sitelerinde uzun bir süre dalga konusu olacak. Şike yapan tek takım Fenerbahçe olarak lanse edilecek. Şu anda bile bu geyikler var. Yani onlar temiz sadece Fenerbahçe kirliymiş gibi. Bana bu dokunuyor işte. Avrupa'da bu olayı böyle bilecek. Sadece bizim adımızın şike ile anılacak olmasından üzüntü ve utanç duyuyorum. Şöyle de birşey var suçluysak suçumuzu da en ağır cezalarla ödenmesini istiyorum.
    Dediklerin doğru, Fenerbahçe taraftarı için gerçekten zor bir durum ancak bunun sorumluları bu yasa çıktıktan sonra bu işlere bulaşanlar olacak. Eğer iddialar doğru ise tabi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Juventus un durumu gibi işte. OnLarda bak yıLLardır bunun acısını çekiyor. En büyük şikeyi yapan, İnter vs gibi diğer takımLar temizmiş damgası iLe gezerken bu şike oLayLarında hiç suçu yok demiyorum, en az suçu oLan Juventus piyasadan siLindi gitti işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emniyet bunlarin yuzunden almadi ki onlari iceri. Ellerindeki delillerle aldi. İsterse Sezer-Umit hic oynamasin ama ortada bir sike varsa cezalarini cekecekler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Aynen bizde "kulüp olarak" şike yapmışsak hiç 10-15 gün bekleyip çile çektirmesinler bize düşürsünler direk bizde yerimizi bilelim ona göre transfer politikamız belirlensin...
    Aynen öyle Mustafa. Soruşturma sonucu belgeler bir an evvel TFF'ye gönderilsin ve karar verilsin. Sonra da bireysel cezalar mahkeme bittiğinde verilir. Önemli olan Türk Futbolu'nu kaosa sürüklememek.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VideoLar feLan ortaya çıkmaya başLadı, ciddi anLamda sağLam ses kayıtLarının da oLduğu net bir şekiLde beLirtiLiyor. Sanırım bu 3 takımın kurtuLması zor gibi ama burası Türkiye, her an herşey oLabiLir. O yüzden sabır.

Del Piero_10 Misafir

Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün delilleri inceleyeceği söylendi TRT'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer Fenerbahçe Spor kulübü bu olaydan sonra "şikeci" damgası yerse bunun sebebi ne yargı ne de bu soruşturmadır.Bunun tek sorumlusu konu hakkında yasa çıkıp yürürlüğe girmesine rağmen kanuna ters davranış sergileyerek Fenerbahçe Spor kulübünün bu soruşturmaya dahil edilmesine sebep olacak suçların işlenmesinde başrol oynayan isimler olacaktır. Eğer suçlu bulunursa Aziz Yıldırım yıllardır gözle görünür şekilde yaptığı güzel şeylerin tümünü tuvalete atıp sifonu çekmiş olur ve Fenerbahçe tarihinde kara bir lekenin baş mimarı ilan edilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün delilleri inceleyeceği söylendi TRT'de.
    NTVSpor'da da söylendi. UEFA 15 Temmuz'a kadar süre vermiş TFF'ye. Takımları bildirmek zorundayız. O yüzden de gerekli belgeler gözaltındakilerin ifadesi bittikten sonra adliyeye sevk edilmesi ile eş zamanlı TFF'ye yollanacak ve karar verilecek.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu sene Avrupa kupaları falan olmaz. almaz UEFA bu ür soruşturma kapsamındaki takımları.Bursa'da birşey yoksa bir onlar katılır işte FB yerine biz gidelim bari yaww

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu sene Avrupa kupaları falan olmaz. almaz UEFA bu ür soruşturma kapsamındaki takımları.Bursa'da birşey yoksa bir onlar katılır işte FB yerine biz gidelim bari yaww
    Avrupa kupaları olacak. TFF'nin kararına göre ligdeki sıralama değişecek. Burda iddalara göre Fenerbahçe'yi kesin olarak saf dışı bırakırsak, Trabzon'un da bazı şeylerden sorumlu tutulması durumunda şampiyon Bursa ilan edilecek. Arkasındaki takımlar da 2 sıra yükselecek. Tabi bu iddaalar gerçekse.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri