Sayfa 28 / 483 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çıkan telefon konuşmaları gerçekse herşeyi anlatıyor gibi. Bu saatten sonra yazmama kararı alıyorum. Çünkü artık utanç duyuyorum. Şunu da belirtmek lazım. Aziz Yıldırım sadece şikeden suçlanıyormuş. 13 ayrı şike soruşturması varmış. DHA haberinde okudum. Bu soruşturma en kısa zamanda sonuçlansın. Gerçekler ortaya çıksın ve en ağır cezalar verilsin. Ben de son yorumumu o zaman yapacağım.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yanlız şunu anladım. Bu dönemde Türk Spor Medyası sınıfta kalmıştır. Bu ne biçim kriz yönetimidir? Örneğin az önce TRT'de; " Sivasspor, Fenerbahçe, Diyarbakırspor, Giresunspor ve Eskişehirspor takımlarından yönetici ve futbolcularında aralarında bulunduğu 49 kişi göz altına alındı." dedi. Bu nasıl bir cümledir? Bu Giresunspor'lu futbolculara atılan iftiradır, Diyarbakırspor'lu futbolculara atılan iftiradır. Eskişehirspor'lu yöneticilere atılan iftiradır. Bu nasıl haber okuma? Bu nasıl habercilik anlayışı? Adam gibi bilgi verecekseniz verin vermeyecekseniz boşboğazlık yapıp insanların sinirlerini oynatmayın...
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İddiaların tümünün gerçek olduğu varsayımında,
    - Fenerbahçe küme düşer, şampiyonluğu elinden alınır.
    - Beşiktaş küme düşer, Türkiye Kupası elinden alınır.
    - Aziz Yıldırım ve diğer tüm şüpheliler hapis cezasına mahkum olurlar.
    - TFF Başkanvekili G.Gümüşdağ da ceza alır, İBB de bu işe karışmış durumda.
    - Cüneyt Çakır'ın hakemlik hayatı sona erer (kendisi elit kategoriye yükselmişti).
    - Lig TV, TFF ile olan ihaleyi iptal için dava açar. Zira milyon dolar verip de FB-BJK gibi takımların ligde olmaması ihale şartlarının sonradan değişmesine yol açacağından, ihale iptal edilir, Türk futbolu milyonlarca liradan olur.
    - İMKB'yi biraz takip ediyorsanız, iki gündür Fenerbahçe Sportif A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Trabzonspor A.Ş.'nin hisseleri taban yaptı. Günün ilk seansı sona erdi, en çok düşen hisselerin ilk dördü şöyle: FENER, BJKAS, TSPOR, GSARAY. İMKB'de bunların yaşanması, borsayı inanılmaz düşürüyor.

Edit: Mahmut Özgener'in tekrar aday olmaması soru işaretlerini arttırıyor. Bence, Özgener de bu işten yara alır, A.Yıldırım ile görüştüğü iddia ediliyor.
    Lig TV'nin sözleşmenin iptali için herhangi bir hak iddia edebileceğini zannetmiyorum. Sonuçta sözleşmede Fenerbahçe, Beşiktaş vs. ligde olduğu sürece ödemeler yapılır diye bir madde yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

lig tv'nin öyle bir hakkı mutlaka vardır. sözleşmenin ana prensiplerinden biri yok oluyor diye düşünülebilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterden Alinti ;

*Telefon dinlemelerine takılan eski Sivassporlu Mehmet Yıldız: "F.Bahçe'yi şampiyon yaptık. Gol atmaya gitmedimki sadece orda bulundum

*İbrahim Akın'ın video kayıtlarında 1 Mayıs'ta oynanan FB-İBB maçı öncesi fenerden para aldığı söylenmiş. Bjk ile alakası yok.

*İbrahim Akın, şike parasını Etiler’de Big Chefs isimli restaurantta bir poşet içinde almış. Video kayıtları mevcutmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bencede yoktur ama eğer düşerse bu takımlar bu kadar yüksek para vermezler.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cüneyt Çakır hakkındaki iddialar neler?
    BJK-FB maçı öncesi Aziz Yıldırım ile görüşüp anlaştıkları iddia ediliyor. (4-2 biten maç)

Edit: İ.Akın ile Serdar Adalı ilişkisinden BJK zarar görür. Serdar Adalı'nın ofisi için arama kararı var, muhtemelen bugün-yarın yapılır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Twitterden Alinti ;

*Telefon dinlemelerine takılan eski Sivassporlu Mehmet Yıldız: "F.Bahçe'yi şampiyon yaptık. Gol atmaya gitmedimki sadece orda bulundum

*İbrahim Akın'ın video kayıtlarında 1 Mayıs'ta oynanan FB-İBB maçı öncesi fenerden para aldığı söylenmiş. Bjk ile alakası yok.

*İbrahim Akın, şike parasını Etiler’de Big Chefs isimli restaurantta bir poşet içinde almış. Video kayıtları mevcutmuş.
    Peki sivasın son golünde asistti kim yaptı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şu videoda acayip iddaalar var.

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=181876
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Olaylar gerçek çıkarsa olacak en büyük olay;
    -Fenerbahçe'nin küme düşürülmesidir.
    -Eskişehir - puan ile başlatılır cezaları alır vs.
    -Sivasspor ligden düşürülür.

Başkada hiç kimseye bişey olmaz.Lig temizlenir,bunun yanında bu klüpler içindeki pisliklerden arınır ve büyük fenerbahçemiz temiz bir takımla,yönetimle gene ligi dağıtmaya gelir.

Tabii ki bunlar suçlar doğrulanırsa olacaklar.Doğrulanmazsa gene ligi dağıtıcaz bu sene.

Ama bir şeyden daha eminim suçlar belli olmasa bile yeni sezonda lig temiz olacaktır hiç kimse bu saaten sonra şike olayına kalkmaya cesaret bile edemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lig Tv'nin takımlara aktaracağı yayın gelirleri düşebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    benim çevremdekilerde türkiye'ye şikeyi, teşviği getirenlerin gs olduğunu söylüyor. ergun gürsoy, adnan polat vs.
    Evet uefa kupasini sike ile aldik tobe tobe..

arkadasim bu yillardan beri biliniyor aziz yildirim - bulent uygun - umit karan - bu adamlar yillardan beri sike demiyorum ama karanlik islerin hepsinde var

Del Piero_10 Misafir

Arkadaşlar meseleyi ''kim daha fazla şike yaptı'' olayına getirmeyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende şöyle bir fotoğraf gördüm.

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

- Cüneyt Çakır'ın hakemlik hayatı sona erer (kendisi elit kategoriye yükselmişti).
    - Lig TV, TFF ile olan ihaleyi iptal için dava açar. Zira milyon dolar verip de FB-BJK gibi takımların ligde olmaması ihale şartlarının sonradan değişmesine yol açacağından, ihale iptal edilir, Türk futbolu milyonlarca liradan olur.
    - İMKB'yi biraz takip ediyorsanız, iki gündür Fenerbahçe Sportif A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Trabzonspor A.Ş.'nin hisseleri taban yaptı. Günün ilk seansı sona erdi, en çok düşen hisselerin ilk dördü şöyle: FENER, BJKAS, TSPOR, GSARAY. İMKB'de bunların yaşanması, borsayı inanılmaz düşürüyor.

Edit: Mahmut Özgener'in tekrar aday olmaması soru işaretlerini arttırıyor. Bence, Özgener de bu işten yara alır, A.Yıldırım ile görüştüğü iddia ediliyor.

Beşiktaş ın oLayLa iLgisi yok. İbrahim akın muhabbetinden doLayı Beşiktaş ve AdaLının ismi anıLdı ama İbrahim Akın ın isminin anıLmasının sebebi ortaya çıktı. İşin içinde Beşiktaş oLsa zaten şu ana kadar bir kaç isim de içeride oLur ya da sorguLanıyor oLurdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Seneye temiz bir lig bizi bekliyor. Artık öyle al gülüm ver gülüm,ekinler yetişti mi, kaç başak oldu falan dedirtmeyecekler kimseye . Bu soruşturma sonucunda Fenerbahçe Spor kulübü küme bile düşürülse,güçlü bir camiadır ve en kısa sürede lige dönerek başarıyı yakalamak için gerekli adımları atar. yeterki Türk futbolu artık temizlensin.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ntvspor canlı yayında Aziz Yıldırım'ın avukatı konuşuyor.Acayip gergin çok çok gergin.Habercilere laf söylemekten açıklama yapamıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bende şöyle bir fotoğraf gördüm.

1.resim ve 2.resim çok şüpheli gözüküyor şu dava sonuçlansında rahata erelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten bi tane muhabir dedi ki "Canlı yayından çıktık mahvettin yayını ben böyle kötü avukat görmedim" dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık şu taraftar gözlüğünü çıkarıp da baksak olaylara
    bırakalım artık yargıç olmayı ya da avukatlığı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

iyide beşiktaş nasıl düşüyor arkadaşım?
    şu ana kadar sorgulanmış bir yöneticisi, oyuncusu var mı(korcan gözaltında ama olayın bizimle ilgisi yok)?
    ibrahim akın konusunda diyorsan, bizimle ilgili birşey yok, fenerbahçe'nin futbolcuya para verdiği hatta bunun görüntüleri olduğu söyleniyor.
    madem serdal adalı'da gözaltına alınacak, neden dün elini kolunu sallaya sallaya yurtdışına çıktı?
    hepsini geçtim neden beşiktaş, ibrahim akın'ı transfer etmedi?

sizin yaptığınız biz düştük, ama yanımızda kimi götürürsek kardır anlayışı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erman Toroglunun aciklamalarini dinleminizi tavsiye ederim..

http://www.internetspor.com/video-ga...ima-cevap.html

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

sizin yaptığınız biz düştük, ama yanımızda kimi götürürsek kardır anlayışı.
    Yorum yapmayacağım diyorum ama dayanamıyorum yahu. Bu nasıl bir anlayıştır?
    TariboWest

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    1.resim ve 2.resim çok şüpheli gözüküyor şu dava sonuçlansında rahata erelim.
    1. resim maç günü yemeğiymiş diyorlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yorum yapmayacağım diyorum ama dayanamıyorum yahu. Bu nasıl bir anlayıştır?
    tamam üzgünsünüz sizi anlıyorum.

ancak herhangi bir delil yokken arkadaşın bizi küme düşürmesi beni bunu yazdırdı.

kalbinizi kırdıysam affola.

Del Piero_10 Misafir

Diğer takım tarafları kendilerini Fenerbahçeli arkadaşlarının yerine koyarak yorum yaparlarsa herkes için daha sağlıklı bir tartışma olur.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaş ın oLayLa iLgisi yok. İbrahim akın muhabbetinden doLayı Beşiktaş ve AdaLının ismi anıLdı ama İbrahim Akın ın isminin anıLmasının sebebi ortaya çıktı. İşin içinde Beşiktaş oLsa zaten şu ana kadar bir kaç isim de içeride oLur ya da sorguLanıyor oLurdu.
    Serdar Adalı hakkında arama ve el koyma kararı var. Operasyon 3 Temmuz 06.30'dan başlayıp 72 saat sürecek, mahkeme kararına baktım. Serdar Adalı şu an yurtdışında bildiğim kadarıyla.

İddiaya göre, İ.Akın ile kupa finali için anlaşılmış. Bu doğruysa, Beşiktaş küme düşürülür.

madem serdal adalı'da gözaltına alınacak, neden dün elini kolunu sallaya sallaya yurtdışına çıktı?
    Mahkeme hakkında yurtdışı çıkış yasağı koymuş olsaydı, yurtdışına çıkamazdı. Böyle bir karar alınmadı, sadece arama ve el koyma tedbiri var şu an. Hepsi bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

tamam üzgünsünüz sizi anlıyorum.

ancak herhangi bir delil yokken arkadaşın bizi küme düşürmesi beni bunu yazdırdı.

kalbinizi kırdıysam affola.
    Kalbimin kırılması önemli değil. Kalbimizi yerinden söktüler pazar gününden beri. Delillerden dolayı Fener'in küme düşeceğini veya en ağır cezaları alacağını düşündüğünü söyleyebilirsiniz ama bu tür sözler gerçekten Fenerbahçe taraftarını üzüyor. Lütfen biribirmize laf atmaktan vageçelim. Her kesim için geçerli. Ben de yaptıysam böyle birşey affola.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Turkiyenin gundemini cok guzel bi sekilde mukemmel bir zamanlamayla degistirdiler. Cok basarili, suanda onca onemli sey varken konusulan konulara bakin. Siyasi bir kriz yasanirken nasil da hersey futbol sike oldu. Yasananlar gercek de olabilir, yalan da. Ama tam da boyle bi zamanda gerceklesmesi dusundurucu.

O resimde ibrahim akın var arkadaş adam insan değilmi yemek yiyemezmi dışarıda.

Mesaj Yetkileri