1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyide bu ülkede her çıkan olayda bir sürü yalan dolan haber dönüyor. Her çıkan yalan habere yaptırım uygulansaydı ohoo. Medyaya bu kadar niye taktınız ki. Sonuçta Fenerbahçe takımı aklanırsa alayı kapak olacak. Başka bişi olacaklarda forum kuralları belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İyide bu ülkede her çıkan olayda bir sürü yalan dolan haber dönüyor. Her çıkan yalan habere yaptırım uygulansaydı ohoo. Medyaya bu kadar niye taktınız ki. Sonuçta Fenerbahçe takımı aklanırsa alayı kapak olacak. Başka bişi olacaklarda forum kuralları belli.
    taktık çünkü 500 milyon tl kaybetti 2 gün içinde bu takım.Kaç yıl geriye götürür bu kadar büyük bir kayıp senin haberin var mı? Medyada suçludur yayın yasağı isteğini kabul etmeyen mahkemelerde bu konuda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Şimdi öncelikle dün bir kaç şey yazmış tepki çekmiştim , bu nedenle herkesten özür diliyorum...

Quote Originally Posted by sananes View Post
    taktık çünkü 500 milyon tl kaybetti 2 gün içinde bu takım.Kaç yıl geriye götürür bu kadar büyük bir kayıp senin haberin var mı? Medyada suçludur yayın yasağı isteğini kabul etmeyen mahkemelerde bu konuda.
    Cidden fenerin 500 milyon tl yani 250 milyon euro civarı para kaybetti doğru mu? Bu inanılmaz bir kayıp? Bu paraya kendi ligimizdeki bir çok takımı çok rahat alabilirsiniz. Hatta bank asyayı ful toplarsınız bu konuda bilgileriniz nelerdir?

2: ) Medyada bir çok idda yer aldı bu günde tutuklanan kişiler hakkında suç örgütü kurmak ve üye olmaktan tutuklanma istendi sanırsam. Şİmdi biz bilmiyoruz belki de Aziz Yıldırım da bu suçtan orada. Şikeyle alakası yok belki. Neden bir yasa değişikliği yapılmıyor? Bir derece olmalı ya sen yayın yasağı getireceksin ya da bu tür büyük durumlarda sadece kişilerin hangi suçlardan orada olduğunu belirteceksin. Şuan bana göre bu durumdan Fenerbahçe taraftarı 5 etkileniyosa trabzonspor taraftarı ve fanatik galatasaray taraftarı da 2-3 arası etkileniyor. Bir anda 50 milyon kişiyi etkiliyosun. Bu konudaki düşünceleriniz?

3: ) Bir diğeri ise tarafsız olarak baktığınızda Aziz Yıldırım'ın orada olması, başka klüp başkanlarının futbolcularının antrenörlerinin orada olmasının şikeyle ne kadar alakası olabilir ne kadar olamaz? Medyada çıkan haberlere şuan inanırsak inanılmaz iddaalar var. Özellikle dikkatimi çeken bir yayın kuruluşunun özellikle bunları belirtmesi. Siz Aziz yıldırımın ne kadar şikeyle alakalı olabileceğine inanıyorsunuz medyadaki iddalara bakarak?

Sadece görüşlerinizi almak için bunları sordum yanlış anlaşılmasın...
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Şimdi öncelikle dün bir kaç şey yazmış tepki çekmiştim , bu nedenle herkesten özür diliyorum...

Cidden fenerin 500 milyon tl yani 250 milyon euro civarı para kaybetti doğru mu? Bu inanılmaz bir kayıp? Bu paraya kendi ligimizdeki bir çok takımı çok rahat alabilirsiniz. Hatta bank asyayı ful toplarsınız bu konuda bilgileriniz nelerdir?

2: ) Medyada bir çok idda yer aldı bu günde tutuklanan kişiler hakkında suç örgütü kurmak ve üye olmaktan tutuklanma istendi sanırsam. Şİmdi biz bilmiyoruz belki de Aziz Yıldırım da bu suçtan orada. Şikeyle alakası yok belki. Neden bir yasa değişikliği yapılmıyor? Bir derece olmalı ya sen yayın yasağı getireceksin ya da bu tür büyük durumlarda sadece kişilerin hangi suçlardan orada olduğunu belirteceksin. Şuan bana göre bu durumdan Fenerbahçe taraftarı 5 etkileniyosa trabzonspor taraftarı ve fanatik galatasaray taraftarı da 2-3 arası etkileniyor. Bir anda 50 milyon kişiyi etkiliyosun. Bu konudaki düşünceleriniz?

3: ) Bir diğeri ise tarafsız olarak baktığınızda Aziz Yıldırım'ın orada olması, başka klüp başkanlarının futbolcularının antrenörlerinin orada olmasının şikeyle ne kadar alakası olabilir ne kadar olamaz? Medyada çıkan haberlere şuan inanırsak inanılmaz iddaalar var. Özellikle dikkatimi çeken bir yayın kuruluşunun özellikle bunları belirtmesi. Siz Aziz yıldırımın ne kadar şikeyle alakalı olabileceğine inanıyorsunuz medyadaki iddalara bakarak?

Sadece görüşlerinizi almak için bunları sordum yanlış anlaşılmasın...
    1.Öyle bir mebla gerçekten var. Borsada resmen eridi. Açıklama şart. Çünkü bir şike dendi bir suç örgütü dendi. Nitekim suç örgütü iddaasıyla alındı.
    2.Mehmet Yıldız'ın serbest kalması şike olayları ihtimalini sadece bir tık azalttı. Eğer Emenike, Sezer ve Korcan da serbest kalırsa olayın tamamen suç örgütü kapsamına girmesini bekliyorum. Medyadaki iddaalara bakarak Aziz Yıldırım'ın suçlu olacağını düşünmüyorum. Çünkü artık basına inanmıyorum. Ama soruşturmanın ilerlemesine bakacak olursak Aziz Yıldırım'ın bu suç örgütünün önde gelen ismi olarak yargılanacağını düşünüyorum. Yani yorum yapmaktansa yarını beklemek en iyisi. Çünkü yarın 4 günlük gözaltı süresi doluyor.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transfer haberi değil ki bu doğru/yalan çıkmasının pek anlamı olmasın. Yalan transfer haberi yaparsın veya daha ufak bir yalan haber yaparsın en fazla oyuncu gelmez, haberin tutmaz. Ama burda çok önemli bir soruşturmada yapılan en ufak yalan bir haber bile milyonları yönlendirmeye yetebiliyor. Mehmet Yıldız için yazılan uydurma diyalog Mehmet Yıldız'a şikeci damgasını vurmadı mı ? Bal gibi de vurdu. Ee adam serbest kaldı. O diyaloğu yazan kişi bunun bedelini ödeyecek mi ? Tabi ki hayır. Sözde dosya üzerinde gizlilik var. Nasıl bir gizlilikse sağlık bakanından uyduruk gazetelerin muhabirinlerine kadar herkesin elinde belge var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bahsedilen haberler içinde saldırıya uğrayan takım Çemişgezekspor değil,Fenerbahçe.Türkiyenin ve Dünyanın en büyük spor kulüplerinden birinin itibarı ve prestiji zedeleniyor.3 gündür böylesine saldırıyorlar.Aklanırsak bizim de medyaya dava açmak hakkımız değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bahsedilen haberler içinde saldırıya uğrayan takım Çemişgezekspor değil,Fenerbahçe.Türkiyenin ve Dünyanın en büyük spor kulüplerinden birinin itibarı ve prestiji zedeleniyor.3 gündür böylesine saldırıyorlar.Aklanırsak bizim de medyaya dava açmak hakkımız değil mi?
    Açın kardeşim davanızı banane davadan. Fenerbahçe bir aklansında ona göre konuşalım.

Ben onu demiyorum. Bir sürü gündemi meşgul eden olay oluyor. Ha ergeneken ha balyoz. Bu iki şeydenden anlamamda. Yani demek istediğim o tür olaylardada bu tip olaylardada bir sürü yalan dolan haber çıkıyor. Sizin bir anda medyaya yüklenmenizde bir garip.

Adamlar tırajın peşinde reytingin peşinde. Yani çok normal geliyor bu bana. Fenerbahçe değil Dikilitaş Belediyespor'da olsa bu aynısı olacaktı.

Ben onu demiyorum. Bir sürü gündemi meşgul eden olay oluyor. Ha ergeneken ha balyoz. Bu iki şeydenden anlamamda. Yani demek istediğim o tür olaylardada bu tip olaylardada bir sürü yalan dolan haber çıkıyor. Sizin bir anda medyaya yüklenmenizde bir garip.
    Tiraj uğruna reyting uğruna gizliliği olan bir soruşturmadan böyle net ifadeler belirtmeleri suç.Fenerbahçe'yi infaz etmedikleri geldi.Bizim çıldırdığımız nokta burada.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tiraj uğruna reyting uğruna gizliliği olan bir soruşturmadan böyle net ifadeler belirtmeleri suç.Fenerbahçe'yi infaz etmedikleri geldi.Bizim çıldırdığımız nokta burada.
    İşte bende diyorum. Adamlar hep bunu yapıyor. Galatasaray'da olsa Fenerbahçe'de olsa bu gün aynı şeyler olurdu muhtemelen medya açısından. Dediğim gibi ben şöyle düşünüyorum; Fenerbahçe aklanırsa zaten medya kapağı yemiş olacak. Aklanamassada medya bişi biliyodu deriz. Ama dediğin gibi şu noktada işte sırf tiraj için reyting için yalan dolan haber çıkıyor bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Davayı açın bir sonuç çıkmaz. Televizyonlar bunun idda olduğunu söylüyor.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Davayı açın bir sonuç çıkmaz. Televizyonlar bunun idda olduğunu söylüyor.
    Vallahi sizi bilmiyorum ama ben başta CNN Türk ve KanalD olmak üzere "Fenerbahçe küme düşürülecek" gibi çok net ifadeler dinliyorum kaç gündür,hiç iddaa gibi durmuyor.

Mesaj Yetkileri