1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fox Tv'nin söylediği şeyleri dışardaki çocuğa sorsanız güler. Efendim İbrahim Akın'a para verilecekmiş oda parayı almadan önce bir caminin hocasına gitmiş ve demiş ki

- Hocam pana para teklif ediyorlar sizce alayım mı? Caiz mi?

- Al caiz

Bana bunları delil diye sunsanız güler geçerim. Bu kadar gereksiz ve saçma bir soruyu ne gördüm nede duydum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Fox Tv'nin söylediği şeyleri dışardaki çocuğa sorsanız güler. Efendim İbrahim Akın'a para verilecekmiş oda parayı almadan önce bir caminin hocasına gitmiş ve demiş ki

- Hocam pana para teklif ediyorlar sizce alayım mı? Caiz mi?

- Al caiz

Bana bunları delil diye sunsanız güler geçerim. Bu kadar gereksiz ve saçma bir soruyu ne gördüm nede duydum
    Böyle birşey olsa bile ilk önce o hocayı görevden almak lazım.Böyle birşey nasıl caiz olabilir ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Böyle birşey olsa bile ilk önce o hocayı görevden almak lazım.Böyle birşey nasıl caiz olabilir ki?
    Hakkaten Tivibusu olanlar açsın saat 19'da ki Fox Tv Ana Haberi orada var bu soru bu kadar gereksizce ve insanı birebir yerin dibine sokacak haber mi yapılır. Zaten medya 3 gündür ayıptır söylemesi bel altından vurmaya devam ediyor şu anda 4 büyük takımın borsada işlem gören hisselerinin hepsi düşüyor ve zarar büyük. Sadece pazartesi günü Trabzonspor'un belli hisselerinde 3.49 luk yükselme vardı o kadar bugün ise bakıldığı zaman Fenerbahçe Sportif hisseleri, ilk seansı 51.75 lira taban işlem fiyatından kapattı. İkinci seansa da düşüşle başlayan ve 46.50 lirayla taban fiyatı gören hisseye daha sonra alım geldi. Hisse günü ise yüzde 11.74'lük düşüşle 50.75 liradan kapattı. Geçen cuma günü kapanışta 1.781 milyar lira olan Fenerbahçe Sportif'in piyasa değeri dünkü kapanışta 1.437 milyar liraya gerilemişti. Bugünkü kaybın ardından şirketin piyasa değerindeki kayıp yaklaşık 513 milyon lira oldu. Sportif hisselerdeki hareketliliğe diğer takımların kağıtları da katıldı. En ilginç hareketi ise ilk seansı 15.15 lira taban fiyattan kapatan Trabzonspor gerçekleştirdi. Gelen alımlarla hisse ikinci seansta 17.20 liraya yükselerek günü yüzde 4.24'lük değer kazancıyla tavan fiyattan kapattı.

Günün sonundaki tablo ise şu şekilde;

1'inci seans 1'inci Seans kayıp 2'inci Seans Gün sonu

Trabzonspor 15.15 % - 8.18 17.20 % 4.24

Beşiktaş 8.66 % - 9.41 9.42 % -1.46

Galatasaray 333,000 % - 8.01 354,000 % -2.21

Mesaj Yetkileri