Kariyerimde Hulk'tan aldığım performansı Neymar'dan alamıyorum bunu rahatlıkla söyleyebilirimNeymar'ı alacaklara 4-5 milyon Euro daha verin Hulk'ı alın derim.
Kariyerimde Hulk'tan aldığım performansı Neymar'dan alamıyorum bunu rahatlıkla söyleyebilirimNeymar'ı alacaklara 4-5 milyon Euro daha verin Hulk'ı alın derim.
Fenerbahçe kariyerimde aml amc ve forvette denedim hiç birinde emenike'den aldığım verimi alamadım emenikeyi forvete koyuyorum çılgın atıyor 3 sene üst üste şampiyonlar liginde gol kralı oldu![]()
Aynen katılıyorum, Hulk'un Soğukkanlılık değeri 13'e falan geldiğinde zaten durdurulamıyor.
Neymar'ın Balance ve Strength çok alt düzeyde. Diğer özellikleri ise çok üst düzeyde. Ama bence forvet oynatılacaksa güçlü olmalı, kanat oynatılacaksa dengeli olmalı. Hulk öyle değil ama. Kanat da oynar forvet de oynar. Sırıtmaz sizin yüzünüz sırıtır sonrasında. =))
Sadece istatistikleri değil oyunu da zevk veriyor. Arkasında koşan adamın Hulk'u durduramayıp yere serilmesini, düşüp çaresiz kalmasını görmek paha biçilemez. =)
Neymar da çok iyi bir futbolcu ama güçlü defanslar karşısında çok çaresiz kalıyor. Bence Neymar'a uygun en iyi rol Trequarista.
Neymar veya Hulk'la ilgili yorum yapmayacağım. Fakat ilk söylediğine kesinlikle katılıyorum
Adanaspor kariyerimde Konyaspor'dan Grajciar'ı aldım, bazı maçlarda adamlar Grajciar'a geçildiklerinde onu sırtından çekiyorlar, fakat durduramayınca resmen yere kapaklanıyorlar ve oyundan düşüyorlar.
Bunu görmek inanılmaz bir zevk
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."