Sayfa 35 / 483 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Şimdi öncelikle dün bir kaç şey yazmış tepki çekmiştim , bu nedenle herkesten özür diliyorum...

Cidden fenerin 500 milyon tl yani 250 milyon euro civarı para kaybetti doğru mu? Bu inanılmaz bir kayıp? Bu paraya kendi ligimizdeki bir çok takımı çok rahat alabilirsiniz. Hatta bank asyayı ful toplarsınız bu konuda bilgileriniz nelerdir?

2: ) Medyada bir çok idda yer aldı bu günde tutuklanan kişiler hakkında suç örgütü kurmak ve üye olmaktan tutuklanma istendi sanırsam. Şİmdi biz bilmiyoruz belki de Aziz Yıldırım da bu suçtan orada. Şikeyle alakası yok belki. Neden bir yasa değişikliği yapılmıyor? Bir derece olmalı ya sen yayın yasağı getireceksin ya da bu tür büyük durumlarda sadece kişilerin hangi suçlardan orada olduğunu belirteceksin. Şuan bana göre bu durumdan Fenerbahçe taraftarı 5 etkileniyosa trabzonspor taraftarı ve fanatik galatasaray taraftarı da 2-3 arası etkileniyor. Bir anda 50 milyon kişiyi etkiliyosun. Bu konudaki düşünceleriniz?

3: ) Bir diğeri ise tarafsız olarak baktığınızda Aziz Yıldırım'ın orada olması, başka klüp başkanlarının futbolcularının antrenörlerinin orada olmasının şikeyle ne kadar alakası olabilir ne kadar olamaz? Medyada çıkan haberlere şuan inanırsak inanılmaz iddaalar var. Özellikle dikkatimi çeken bir yayın kuruluşunun özellikle bunları belirtmesi. Siz Aziz yıldırımın ne kadar şikeyle alakalı olabileceğine inanıyorsunuz medyadaki iddalara bakarak?

Sadece görüşlerinizi almak için bunları sordum yanlış anlaşılmasın...
    1.Öyle bir mebla gerçekten var. Borsada resmen eridi. Açıklama şart. Çünkü bir şike dendi bir suç örgütü dendi. Nitekim suç örgütü iddaasıyla alındı.
    2.Mehmet Yıldız'ın serbest kalması şike olayları ihtimalini sadece bir tık azalttı. Eğer Emenike, Sezer ve Korcan da serbest kalırsa olayın tamamen suç örgütü kapsamına girmesini bekliyorum. Medyadaki iddaalara bakarak Aziz Yıldırım'ın suçlu olacağını düşünmüyorum. Çünkü artık basına inanmıyorum. Ama soruşturmanın ilerlemesine bakacak olursak Aziz Yıldırım'ın bu suç örgütünün önde gelen ismi olarak yargılanacağını düşünüyorum. Yani yorum yapmaktansa yarını beklemek en iyisi. Çünkü yarın 4 günlük gözaltı süresi doluyor.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe, Galatasaray Futbol Şubesinin toplam değeri kadar değer kaybetmiş 48 saatte.Yani Mert Kurtoğlu kardeşim bu gerçekten var ve bu takım aklansa bile böyle bir zararın altından kalkmak öyle kolay değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

4 günlük gözaltı süresi doluyorsa yarın karar çıkacak mı demek istiyorsunuz? aziz yıldırım için tutuklama ya da gözaltı iptali yani?
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    4 günlük gözaltı süresi doluyorsa yarın karar çıkacak mı demek istiyorsunuz? aziz yıldırım için tutuklama ya da gözaltı iptali yani?
    Yani 4 günlük sürede savunma alınacak. Fakat rahatsızlıktan dolayı ek gözaltı süresi olur mu bilmiyorum. Ya serbest bırakılacak, ya tutuklama talebi ile sevk edilecek ya da tutuksuz yargılanacak.
    TariboWest

şu kanallardan biri evimin yanında olsa hiç dava falan uğraşmam dalarım direk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gözaltına pazar aldılar ama pazartesi sabahından başlanmış gözaltı süresine bende anlamadım yani perşembe gecesine kadar tutabilirler diye düşünüyorum.

Fenerbahçenin değeri daha da düşecektir borsada buna bir çözüm bulunmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Gözaltına pazar aldılar ama pazartesi sabahından başlanmış gözaltı süresine bende anlamadım yani perşembe gecesine kadar tutabilirler diye düşünüyorum.

Fenerbahçenin değeri daha da düşecektir borsada buna bir çözüm bulunmalı.
    Şike olayının tamamen kapanması ya da Aziz Yıldırım'ın serbest bırakılması durumunda bu düşme durur. Yoksa böyle devam edecek gibi görünüyor. Eğerki tutuklama olursa da olacakları düşünemiyorum borsada.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kanallara yayın yasağı gelseydi düşme nispeten azalırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Kanallara yayın yasağı gelseydi düşme nispeten azalırdı.
    Kesinlikle.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sivasspor kalecisi Korcan savcılık tarafından tamamlanan sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

bi arkadasimdan alinti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sivasspor kalecisi Korcan savcılık tarafından tamamlanan sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

bi arkadasimdan alinti.
    Korcan savcılıka gitti mi ? ki öyle bir haber daha yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

şuan için korcanla ilgili hiç bir haber yok
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahim akın göz altına alındı mı bu arada ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Alınmadı diye biliyorum. Alınmadıysa basında dolaşan resimler sonucunda alınmaması da ilginç.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Basında dolaşan resimlerin sesli videosu yoksa zaten saçma onlara delil demek. O görüntülerin sesli video olduğunu da sanmıyorum işletmelerin kullandığı basit güvenlik kameralarından alınan görüntülere benziyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basında dolaşan resimlerin sesli videosu yoksa zaten saçma onlara delil demek. O görüntülerin sesli video olduğunu da sanmıyorum işletmelerin kullandığı basit güvenlik kameralarından alınan görüntülere benziyor.
    Zaten ben de basının yaptığı muhteşem başarıdan bahsetmek için öyle yazdım.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Alınmadı diye biliyorum. Alınmadıysa basında dolaşan resimler sonucunda alınmaması da ilginç.
    Bende bunun için sormuştum. Alınmadı ise basına göre şike yapan adam serbest dolanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bende bunun için sormuştum. Alınmadı ise basına göre şike yapan adam serbest dolanıyor.
    Üstte yazdığım mesajda da belirttim. Basın belge aldık diyor. Emniyet ise İbrahim Akın'ı almıyor. İlginç gerçekten.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3cu dalgayi bekliyoruz halen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    3cu dalgayi bekliyoruz halen
    dalgalar hızlı hızlı, hızlı hızlı gelirse çok iyi olacak türk futbolu için çok hızlı hareket edilmesi gerekir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

dalgalar hızlı hızlı, hızlı hızlı gelirse çok iyi olacak türk futbolu için çok hızlı hareket edilmesi gerekir.
    Kesinlikle katılıyorum, süreç uzadıkça sıkıntı büyür.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Şimdi Fenerbahçe aklansa bile(Aziz Yıldırım değil) borsadaki düşüş sebebiyle krize mi girecek? Bunun hesabını kim verecek peki? Birisi aydınlatırsa...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yapılabiliyor mu bilmiyorum ama keşke olayların ortaya çıktığı gün takımların borsa hisseleri dondurulsaydı. Zaten isim olarak daha olayın sonucu belirlenmeden yeterince zedelenen takımlar maddi olarakta büyük kayba uğradı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Turk futbolu icin kesinlikle onemli.

- 3 gun icinde kluplerin borsa degerleri
    - medyanin cikarlari icin olmadik iddialar ortaya atmasi
    - medyanin eski yeni bi ton insana soz hakki tanimasi
    - taraftarlarin yipranmasi

vsvs , bunlar olurken gercekleri unutuyoruz. Her turlu durumda yeni sezona hazir hale gelmeye calisan takimlar var. Transfer bekliyen TD'ler var.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Adanaspor-Altay ve Diyarbakır-Adanaspor maçlarıda incelemeye alınmış diye bir haber duydum.İStedikleri kadar incelemeye alsınlar.Hiçbirinde bir sonuca ulaşamazlar.Yahu bizim futbolcularımıza prim diye ödeyebileceğimiz para bile yokken gidip elin futbolcusuna nasıl para verelim.Üstelik Adana-Altay maçı son hafta maçıydı.Altay küme düştü o maçta.Nasıl şike iddaasına alınır anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Yılmaz Vural, İbrahim Akın yurtdışından çağırılmış.Kamptalarmış yurtdışında gelince sorgulanacaklar .

Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu ne kadar çok bilgi sahibiymiş soruşturma ile ilgili.Ellerinde görüntüler varmış dediğine göre ve bu da bir iyi gazetecilik göstergesiymiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu ne kadar çok bilgi sahibiymiş soruşturma ile ilgili.Ellerinde görüntüler varmış dediğine göre ve bu da bir iyi gazetecilik göstergesiymiş.
    Fazla siyasi olacağı için yazmadım ama sen yazmışken bir not düşeyim. Tarih vererek sonuç açıklıyor. Böyle konuşmaları duyunca da olayın siyasi olduğu geliyor hep aklıma. Yaman76 adlı üyenin yorumları ciddi ciddi bana inandırıcı gelmeye başladı.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Boldladığım yer yeterli malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Fazla siyasi olacağı için yazmadım ama sen yazmışken bir not düşeyim. Tarih vererek sonuç açıklıyor. Böyle konuşmaları duyunca da olayın siyasi olduğu geliyor hep aklıma. Yaman76 adlı üyenin yorumları ciddi ciddi bana inandırıcı gelmeye başladı.
    Daha yeni mi inanmaya basladin

Mesaj Yetkileri